Destinatii Europene

REVELION 2012 SICILIA 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 02/01/2012
Pret Total:
459 € (91.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
TAORMINA – ORASUL PERLA AL MEDITERANEI

PLECARI
29.12 – 02.01.2011

SERVICII INCLUSE
- transport cu avionul, compania Alitalia, Bucuresti – Catania si retur
- transfer cu autocarul, aeroport Catania – hotel – aeroport
- 4 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la Hotel Andromaco Palace 3* sau similar
- excursie la Siracusa si Noto cu ghid local si autocar
- tur pietonal in centrul istoric al orasului Taormina cu ghid local
- insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
- taxele de aeroport: 170 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- cina de Revelion
- excursiile optionale
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

PROGRAM
Ziua 1 (29 Decembrie): Bucuresti – Catania - Taormina
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa companiei Alitalia cu destinatia Catania (schimbarea cursei in Milano). Sosire pe aeroportul din Catania la ora 10:20 si transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Andromaco Palace 3* sau similar situat in orasul Taormina. Dupa amiaza, tur pietonal cu ghid local in centrul istoric al orasului Taormina. Statiunea Taormina este situata pe coasta de est o insulei, deasupra a doua golfuri a caror imagine este desprinsa parca dintr-o carte postala. Statiunea a fost construita pe Muntele Tauro, iar in fundal se vede vulcanul Etna; este o priveliste care iti taie pur si simplu respiratia. Taormina poate fi cel mai bine descrisa ca fiind o combinatie intre munti, marea de azur, stanci dramatice si istorie. Renumitul teatru grec din Taormina care dateaza din secolul al III-lea î.Hr este una dintre atractiile turistice importante; de aici puteti admira o frumoasa priveliste a coastei de est. O plimbare pe stradutele inguste ale Taorminei cu magazine chic, cafenele si restaurante cu cateva mese este un prilej de incantare. Nu ratati o plimbare prin gradinile publice din Taormina, pline de verdeata si flori multicolore.

Ziua 2 (30 Decembrie): Excursie la Siracusa si Noto
Mic dejun. Dimineata vizitam Siracusa si ruinele celei mai importante colonii grecesti din vestul Mediteranei (Magna Graecia); in parcul arheologic de la Siracusa se afla teatrul grec, ruinele teatrului roman si carierele de piatra. Continuam cu vizitarea centrului vechi al orasului Siracusa situat pe insula Ortigia; aici se afla ruinele templului lui Apollo, fantana Arethusa si catedrala. Continuam cu vizitarea orasului Noto, o bijuterie a arhitecturii baroce. Descoperiti minunatele palate si biserici din acest oras care a fost reconstruit in stil baroc dupa ce a fost distrus complet de cutremurul din anul 1693. Intoarcere in Taormina, cazare.

Ziua 3 (31 Decembrie) Valea Alcantara & Etna. La revedere 2011, bun venit 2012!
Mic dejun. Pentru ultima zi a anului va propunem o excursie optionala la poalele muntelui Etna, in valea Alcantara, o zona viticola importanta din Sicilia. Este inclusa vizita la o podgorie locala unde vom degusta vinul sicilian. Intoarcere in Taormina. Seara, optional, cina de Revelion la un restaurant local. Orasul Taormina este foarte animat in noaptea de Revelion, se organizeaza focuri de artificii in piata centrala a orasului, iar stradutele sunt frumos impodobite cu decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna. Cazare.

Ziua 4 (01 Ianuarie): Caltagiorne
Mic dejun. Excursie optionala la Caltagirone, un oras de munte tipic. Caltagirone este un renumit centru producator de produse ceramice din Sicilia, foarte frumos decorat in perioada sarbatorilor de iarna. Intoarcere in Taormina, cazare.

Ziua 5 (02 Ianuarie): Catania – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Dupa amiaza, transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare zborul companiei Alitalia cu decolare la ora 19:20. Sosire in Bucuresti la ora 00:45.

008

Supliment camera single: 70 EURO
Grup minim: 20 persoane
Hotel Andromaco Palace 3*** – Taormina
Taormina, la 1 km de centrul orasului, la 60 km distanta de aeroportul Catania. Caracteristici hotel: 24 camere, restaurant, bar. Camerele standard sunt echipate cu: baie cu dus, aer conditionat/ incalzire, telefon, TV satelit, uscator de par, balcon sau terasa. Masa: mic dejun continental. Hotelul este situat intr-o zona rezidentiala linistita a statiunii Taormina. Pagina web: www.hotelandromacotaormina.com
Orar de zbor informativ (ore locale):
29.12.2011: Bucuresti – Milano – Catania 06:25 – 07:35 / 09:05 - 10:20
02.01.2012: Catania – Milano – Bucuresti 19:20 – 20:40 / 21:40 – 00:45
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Italia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu normele locale
in ziua sosirii la hotel, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 11:00.
copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar (detalii pe www.politiadefrontiera.ro)
conducatorul de grup poate modifica programul excursiei in anumite conditii obiective
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 02-Ian-12459

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR