Destinatii Europene

REVELION 2012 CAPPADOCIA 7 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 04/01/2012
Pret Total:
335 € (47.86€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Hotel DINLER H.V. 4**** - situat in Nevsehir (Cappadochia). Camere, pentru doua persoane, cu :grup sanitar propriu cu dus, TV, minifrigider, uscator de par si internet. Acces gratuit la piscina acoperita (apa incalzita). www.nevsehir.dinler.com

ITINERARIU
CAPPADOCIA - ISTANBUL - ANKARA

PLECARI
29.12 – 4.01.2012

SERVICII INCLUSE
croaziera pe Bosfor, tur by night Istanbul si Masa de Revelion
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si pod);
servicii ghid roman;
masa de revelion, 2 cine si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 4* (Cappadochia) si 3 * (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) in Istanbul.

SERVICII NEINCLUSE
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).
In Turcia se achita (obligatoriu) 10 Ñ”/pers. pentru ghizii turci (zilele 3,4 si 6).

PROGRAM
ZIUA 1 - Joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei– Edirne. Cazare zona Istanbul - Bilecik.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Ankara - vizita Mausoleul lui Atatürk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Cina si cazare in Cappadocia (Nevsehir).

ZIUA 3 - 31.12 (mic dejun). Deplasare (cu ghid local) la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Kaymakli se viziteaza (cu ghid local) orasul subteran. Dupa amiaza-timp liber Seara - Masa de Revelion in restaurantul hotelului. Cazare in Cappadocia (Nevsehir).

ZIUA 4 (mic dejun). Ora 12 – deplasare la Goreme unde se viziteaza (cu ghid local) bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. Cina si cazare in Cappadocia (Nevsehir).

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare pe drum national pana la Ankara si apoi pe autostrada. Tur by night Istanbul (deplasare cu autocarul pe un pod peste Stramtoarea Bosfor si pe un pod peste Cornul de aur). Cazare in Istanbul.

ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare pietonala pentru vizitare cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul). Croaziera ( 90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar. Cazare in Istanbul.

ZIUA 7 - Miercuri (mic dejun). In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei – Ruse -Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti - Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 Ñ”.
Supliment single 120 Ñ”.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-11 - 04-Ian-12335

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR