Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Praga 7 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2010 - 03/01/2011
Pret Total:
379 € (54.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere

● Praga – oras imperial, Orasul de Aur, unul din cele mai vizitate orase ale Europei ( al saselea dupa Londra, Paris, Roma, Madrid, Berlin )
● descopera atmosfera romantica din Staré Město, centrul vechi al orasului, inclus in patrimoniul UNESCO
● admira splendidele cladiri medievale, trecand peste faimosul Pod Carol (Podul Indragostitilor ) si urca apoi pana la maiestosul Castel inaltat pe un promontoriu deasupra orasului (considerat de Guinness Book cel mai mare castel antic din lume )
● cand ai ajuns la castel, nu rata si o vizita la impresionanta catedrala Sf. Vitus, un veritabil exemplu de arhitectura gotica de Boemia
● pentru o cina de neuitat, alege faimosul restaurant Švejk, unde vei savura preparate delicioase facute dupa retete originale intr-o ambianta care imita pana la detaliu atmosfera din timpul monarhiei austro-ungare de la inceputul secolului 20
● cea mai celebra Berarie ? Daca ai timp, treci pe la U Fleku, cea mai veche casa de bere din Praga, unde poti face si un tur al muzeului berii sau te poti delecta vizionand un spectacol autentic de cabaret ceh, cu dansuri diverse, de la traditionalul polka, la contemporanele ritmuri latino.
Preturi si perioade

Itinerariu

Pentru plata integrala pana la 24 oct TARIF 342 EURO
Plecari

28 dec 2010
Servicii incluse

● transport autocar licentiat 3*;
● 6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti Budapesta ( dus-intors) hoteluri 3*, 4 nopti Praga – hotel Diplomat 4* ;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu
Servicii neincluse

● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile si activitatile optionale;
● cina festiva optionala in restaurantul hotelului 89 €;
● alte servicii decat cele mentionate.

Program

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta pe ruta Pitesti – Valcea – Sibiu – Deva - Arad. Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – BRNO – PRAGA ( 560 km )
Mic dejun. Plecare spre Praga. En route popas la Brno pentru un tur de oras. Sosire la Praga in cursul dupa-amiezii si timp liber. Cazare.

Ziua 3. PRAGA
Mic dejun. Dimineata se viziteaza principalele obiective turistice: Catedrala Sf. Vitus, Orasul vechi (Catedrala, Ceasul astronomic etc), Cartierul evreiesc, Podul Carol – cel mai vechi pod din Praga etc. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau alte activitati optionale. Cazare Praga.

Ziua 4. PRAGA & KARLOVY VARY ( 270 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, superba statiune balneoclimaterica situata in partea de vest a Boemiei, renumita prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Intoarcere in Praga si timp liber. Seara, optional, cina festina de Revelion in restaurantul hotelului cu program special. La multi ani ! Cazare.

Ziua 5. DRESDA ( 290 km )
Mic dejun. Astazi vom avea prilejul sa vizitam unul dintre cele mai frumoase orase germane, Dresda, capitala Saxoniei, situata pe raul Elba. Vom vizita Dresdner Schloss ( Castelul Dresda ), locuit in trecut de regii Saxoniei si de electori, a carui particularitate este amestecul de stiluri arhitecturale, de la renascentist, baroc si clasic. Vom continua cu vizitarea Palatului Zwingler – magnific ansamblu architectural baroc, Opera, impunatoare Catedrala catolica Sanctissimae Trinitatis (Hofkirche), folosita in trecut ca biserica a familiei regale, Catedrala luterana Fraeunkirche, Primaria. Vom avea timp liber pentru plimbari, vizite individuale, cumparaturi. Intoarecere seara la Praga si cazare.

Ziua 6. CESKI KRUMLOV - BUDAPESTA ( 650 km )
Mic dejun. Plecare spre Budapesta. En route, popas la Cesky Krumlov, unul din cele mai frumoase orasele medievale din Europa, situat in sudul Boemiei, la aprox 160 km de Praga. Inclus in patrimoniul UNESCO, orasul gazduieste si impunatorul castel Krumlov ( sec XIII ), al doilea ca marime din Boemia. Continuarea traseului spre Budapesta, via Viena, unde vom face un tur panoramic. Cazare Budapesta.

Ziua 7. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE (se achita in agentie) :

Karlovy Vary 26 €;
Dresda ( Germania ) 35 €
Croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina 28 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Praga: Hotel Diplomat 4* ( www.hoteldiplomat.cz )
Budapesta: hoteluri 3*

HOTEL DIPLOMAT 4*

Modern, elegant, cu numeroase facilitati, Hotel Diplomat este unul din cele mai mari hoteluri din Praga, fiind situat la 10 min de centrul istoric cu mijloacele de transport public ( statia de metrou Dejvická se afla la 2 min de hotel ). Camere generoase, decorate in nuante calde, echipate cu baie, uscator de par, telefon, TV satelit, filme cu circuit inchis, internet, aer conditionat, mini bar. Printre facilitati se numara un restaurant, cafenea, numeroase sali de conferinta, centru spa cu sauna, jacuzzi, solarium, masaj, sala de fitness, salon de coafura si cosmetica, room service.

In anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare


● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. In conseciinta, turul de oras din ziua 3 se va face pietonal si cu mijloacele de transport in comun. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective.
● In situatii de exceptie agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu
calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

Supl Single
145 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Dec-10 - 03-Ian-11-379--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR