Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Grecia 8 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 03/01/2011
Pret Total:
320 € (40€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Hotel IONIS 3*** - este situat in centrul Atenei (aprox. 500 m de H. Oscar). Camere cu 2 paturi, telefon si grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, minifrigider, TV, uscator de par, restaurant, bar.
www.ionishotelathens.com.
TARIFUL NU INLCUDE ( Masa de Revelion, se participa la manifestarile in aer liber dedicate Noului An din Piata Sintagma).
Hotel OSCAR 3*** - este situat in centrul Atenei. Camere cu 2 paturi, telefon si grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, , frigider, TV, piscina in aer liber, uscator de par, restaurant, bar. www.oscarhotel.gr. (include Masa de Revelion la Rest. Hotel Oscar)

ITINERARIU
GRECIA CIRCUIT si REVELION ATENA

PLECARI
27.12 – 03.01.2011

SERVICII INCLUSE
- servicii ghid roman;
- Masa de Revelion pentru turistii cazati la Hotel Oscar ;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 7 cazari cu mic dejun din care 4 in Atena si 3 in tranzit in hotel de 2** (camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu cu dus);
- excursia din ziua a 4-a din PELOPONEZ (Canalul Corint, Micene, Naflio, Epidauros) in valoare de 50 euro;
- excursia din ziua a 5-a la Cap Sunion in valoare de 25 euro.
Obs. - preturile la excursiile din zilele 4 si 5 (in total 75 euro) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale.Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

SERVICII NEINCLUSE
- Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii de muzee.
- Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(cu minim 21 de zile inaintea plecarii) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
- Asigurarea medicala

PROGRAM
ZIUA 1 - luni, 27.12 (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei- Kulata – Grecia. Cazare in Serres (Sidirokastro).
ZIUA 2 (mic dejun) Plecare la Salonic. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru). Tur de oras: Agora Romana - Arcul lui Galerius – Rotonda - Bulevardul Egnatia - Bd. Expozitiei- Turnul Alb - Piata Aristotel; statuile ecvestre - Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Plecare spre Kalambaka. La Kalambaka se viziteaza Manastirea suspendata Marele Meteor, si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios Cazare in Kalambaka.
ZIUA 3 (mic dejun) Plecare din Kalambaka spre DELFI (buricul Pamantului in ideea grecilor) - cel mai important ORACOL al lumii antice, unde se faceau rugaciuni pentru binele oamenilor. Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Plecare in PELOPONEZ si vizita la: Canalul Corint (lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica), Micene (cea mai veche civilizatie greaca, Colonia antica, Mormantul lui Agamemnon), Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale) si Epidauros-teatru antic (in aer liber) cu o acustica deosebita. Seara (optional), cina in Cartierul Plaka la una din renumitele taverne cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc. Cazare in Atena.
ZIUA 5 - 31.12 (mic dejun). Vizitarea Complexului Acropole, urmata de un tur de oras cu autocarul si excursie la Cap Sunion. Timp liber in Atena. Seara Masa de Revelion. Cazare in Atena.
ZIUA 6 (mic dejun). – Timp liber in Atena sau optional, Croaziera pe Marea Egee (85 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 euro - daca se achita in Grecia), croaziera cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor. Cazare in Atena.
ZIUA 7 (mic dejun ). Plecare din Atena. Popas la Monumentul lui Leonida de la Termopile (lupta dintre greci si persi) si popas la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Oprire la statiunea Paralia Katerini pe malul Marii Egee. Cazare Serres (Sidirokastro).
ZIUA 8 - luni, 03.01 (mic dejun ) Plecare din Grecia prin Bulgaria. Sosire in Bucuresti – Piata Victoriei (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) aprox. ora 23., apoi Gara de Nord (Coloane).

007
La inscriere se achita minim 200 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Loc in camera dubla SUPL. SINGLE
H. IONIS 3* 320 euro 150 euro
H. Oscar 3* 385 euro 150 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-10 - 03-Ian-11320

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR