Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Austria - Bavaria 6 zile Au

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2010 - 05/01/2011
Pret Total:
449 € (74.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • ski
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

29 decembrie BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Timisoara - Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel 3*** Budapesta.

30 decembrie BUDAPESTA - ATTERSEE | SALZKAMERGUT
Mic dejun. Excursia continua spre Zona Lacurilor Alpine din Salzkamergut, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Costul biletului de intrare: 10,50 Euro/persoana (ghid local inclus pentru vizitarea Muzeului Manastirii din fostele Saloane Imperiale, Sala de Marmura si Bilblioteca). Odata intrati pe poarta Salzkamergut-ului vom calatori de-a lungul lacului alpin Attersee, ajungand spre seara in statiunea cu acelasi nume. Cina si cazare hotel Schneeweiss 3***. Detalii pe: www.hotel-schneeweiss.at

31 decembrie SALZBURG, Lacurile alpine: Mondsee, Wofgangsee & statiunea BAD ISCHL
Mic dejun. Excursie la Salzburg - orasul natal al lui Mozart, situat la doar 60km de Attersee. Pe drumul catre Salzburg vom face un tur panoramic de-a lungul lacului alpin Mondsee. Sosire Salzburg si tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Pe drumul de intoarcere catre Attersee vom vizita panoramic lacul Alpin Wofgangsee si vom face un popas in vechea statiune imperiala BAD ISCHL. Intoarcere la hotel in Attersee. Seara, va invitam la cina festiva de revelion la restuarantul hotelului cu muzica ambientala, un pahar de sampanie la miezul noptii. Cazare hotel Schneeweiss 3***.

01 ianuarie KITZBUHEL - KAPRUN - ZELL AM SEE
Mic dejun. Zi libera la dispozitie. Optional, Excursie de 1 zi in Tirol. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel - celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)” unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre ZELL AM SEE- perla statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. Tarif: 25 Euro/persoana (minim 20 platitori). Cina si cazare hotel Schneeweiss 3***.

02 ianuarie MUNCHEN - CAPITALA BAVARIEI
Mic dejun. Excursie de o zi la Munchen - capitala Bavariei. Tur de oras Munchen cu ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber in centrul orasului pentru cumparaturi in zona pietonala. Nu ratati o vizita la faimoasa berarie Hofbrauhaus - preferata lui Hitler. Seara, intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel Schneeweiss 3***.

03 ianuarie ZI LIBERA PENTRU SKI
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru ski. Cina si cazare hotel Schneeweiss 3***. In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR. Deplasarea la domeniile de ski se face cu ski bus-ul local.

04 ianuarie VIENA - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena - capitala Austriei. Tur de oras Viena. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului
Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Plecare spre Budapesta. Seara, Optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera cu ghid local de limba romana.(Tarif: 30 Eur/pers, transfer inclus). Cazare hotel 3*** Budapesta.

05 ianuarie BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Tur panoramic Budapesta: Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

017

Tarif calculat pentru minim 40 de platitori!

Reduceri & Suplimente:
Copii 00 - 02,99 ani : -265 Euro/copil/perioada***
Copii 03 - 12,99 ani : -135 Euro/copil/perioada***
A 3-a persoana in dubla : - 45 Euro/a 3-a persoana/perioada
Supliment camera SGL : + 80 Euro/persoana/perioada

***Reducerile pentru copii se acorda daca copii sunt cazati in aceeasi camera cu parintii sau 2 persoane platitoare de tarif intreg

Transferuri gratuite din provincie, dus-intors:
Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti
Ruta 2. Iasi-Bacau-Brasov
Ruta 3. Pitesti-Bucuresti


Servicii incluse

- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*** Budapesta
- 5 nopti cazare cu mic dejun si cina hotel Schneeweiss 3*** Attersee sau similar
- DEMIPENSIUNE in AUSTRIA
- CINA FESTIVA DE REVELION
- Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg
- Vizita pietonala in statiunea imperiala Bad Ischl
- Excursie la Abatia Melk (biletul de intrare se achita la fata locului)
- Excursie la Lacurile Alpine din Salzkamergut: Wofgangsee, Mondsee si Attersee
- Excursie de 1 zi la Munchen
- Ghid local de limba romana la Munchen
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4**** (mai putin ziua 6 conform normelor AETR)
- Ghid roman insotitor
Servicii neincluse

Intrarile la obiectivele turistice din program
Excursia optionala in Tirol: Kitzbuhel - Kaprun - Zell am See: 25 Euro/pers (minim 25 platitori)

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Dec-10 - 05-Ian-11449

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR