Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT UCRAINA 7 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
08/07/2012 - 14/07/2012
Pret Total:
285 € (40.71€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
CERNAUTI – KIEV - ODESSA

PLECARI
8 iul 2012

SERVICII INCLUSE
● transport autocar licentiat 3*;
● 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2* si 3*: 1 noapte Cernauti, 1 noapte Poceaev, 2 nopti Kiev, 2 nopti Odessa;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu

SERVICII NEINCLUSE
● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile optionale ;
● mesele de pranz si cinele ;
● alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI - CERNAUTI
Plecare din Bucuresti prin Bacau – Botosani, unde vom face un popas pentru pranz. Vizitam in continuare Memorialul “M. Eminescu” de la Ipotesti. Cazare Cernauti.

Ziua 2. CERNAUTI – HERTA – MANASTIREA BANCENI – CETATEA HOTIN
Mic dejun. Tur de oras Cernauti: Universitatea, Catedrala, Teatrul, statuia lui M. Eminescu, Casa lui Aron Pumnul cu bustul lui Eminescu, alte cladiri legate de prezenta sa. Deplasare la Herta, unde vom vizita busturile lui Gh. Asachi si locul casei natale al lui M. Eminescu, Troita in memoria ostasilor romani ucisi la evacuarea din 1940. Continuam cu vizitarea manastirii noi de la Banceni, cu 3 biserici si o catedrala, cu calugari romani, dupa carea Cetatea Hotin (daca ramane timp si a celei de la Kamenita). Sosire si cazare la manastirea Poceaev ( inceputurile ei sunt in sec. XIII, cu urma in piatra a piciorului Maicii domnului, care s-a aratat calugarilor si pastorilor in 1241 ). Manastirea are catedrala in stil baroc, cu grota – larva sub cladire, biserica in stil clasic rus, Institut teologic ortodox si icoana facatoare de minuni. Optional se poate asista la slujba de seara si in cea de dimineata.

Ziua 3. MANASTIREA POCEAEV – JITOMIR - KIEV
Mic dejun. Vizita la manastire, apoi plecare spre Kiev prin Jitomir, cu popas pentru servirea pranzului la o pensiune pe traseu. Cazare la un hotel la intrarea in capitala Ucrainei.

Ziua 4. KIEV
Mic dejun. Tur de oras in care vom putea admira Maydan Nezalezhnosti ( Piata Independentei ), Palaturl Mariyinskiy cu parcul si podul indragostitilor, Manastirea din pestera Pechersk Lavra, Catedrala Sf. Sofia. Dupa-amiaza, optional, vizitarea Muzeului Cernobil. Timp liber. Cazare Kiev.

Ziua 5. KIEV – UMAN - ODESSA
Mic dejun. Plecarea spre Odessa pe autostrada cu popas in orasul Uman pentru vizitarea Parcului Peisagistic, unul din cele mai mari si mai frumoase din Europa ( 196 km, realizat intre 1800-1804 de Poniatoski pentru iubita sa, Sofia ). Timp liber pentru servirea mesei de pranz. Sosire la Odessa – plimbare de seara si cazare la hotel.

Ziua 6. ODESSA
Mic dejun. Vizitarea Odessei cu popasuri la Catedrala, faleza, scarile Potemkim, monumentele primului guvernator, Richelieu si a imparatesei Ecaterina Cea Mare, manastirea Sturzovea – ctitorie romaneasca, cladirea unde a fost comandamentul roman aruncat in aer, in 1941, etc. Optional croaziera pe Marea Neagra. Cazare in acelasi hotel.

Ziua 7. ODESSA – CETATEA ALBA – IZMAIL – GALATI - BUCURESTI
Mic dejun. Deplasere spre tara cu popasuri la Cetatea Alba ( azi Belgorod Nistrovsk ), Tatarbunar ( monumentul rasculatilor bolsevici ), Izmail ( zona centrala si port la Dunare) - Galati – Bucuresti.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

TARIF
PERIOADA: 8 iul 2012
285 euro / loc in camera dubla
100 euro / supliment single

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
08-Iul-12 - 14-Iul-12285

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR