Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT SI SEJUR CANNES 13 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
21/07/2012 - 18/08/2012
Pret Total:
595 € (45.77€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
COASTA DE AZUR – CANNES – MONACO – CANNES - SAN TROPEZ - SAN REMO - VENETIA – VERONA – MILANO – VIENA – ZURICH – BERNA – GENEVA - LIECHTENSTEIN

PLECARI
21.07, 4.08, 18.08.2012

SERVICII INCLUSE
excursiile la: Monaco, Nisa, San Remo si San Tropez, in suma de 110 Ñ”
excursiile din zilele 5-8;
servicii ghid roman;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
7 cazari cu mic dejun la hotel in Cannes si 5 cazari cu mic dejun la hotel 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

SERVICII NEINCLUSE
25 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

PROGRAM
ZIUA 1 – Sambata, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2) . Ora 6.30 plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber o ora. Cazare in zona Venetia - Padova.

ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12-plecare la Verona unde se viziteaza ( 90 min): balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman. Deplasare la Milano, vizita (2 ore): Piata Operei “Scala”, Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile \"Vitorio Emanuele\" si exterior Domul si Castelul Sforzesco. Cazare in Cannes.

ZILELE 4, 5, 6,7,8,9- mic dejun si cazare. Plaja si baie in Marea MEDITERANA. Cazare in Cannes.

In ziua 5-excursie (25 €) de ½ zi la Nisa. Se viziteaza Promenade des Anglais si centrul (Hotel Negresco, Opera). Jumatate zi - plaja si baie la Cannes.

In ziua 6-excursie (25 €) de ½ zi la Monaco. Vizita Muzeul Oceanografic iar (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar.Jumatate zi - plaja si baie la Cannes.

In ziua 7-excursie (25 €) de ½ zi la San Remo. Jumatate zi - plaja si baie la Cannes.

In ziua 8-excursie (35 €) de ½ zi la San Tropez. Jumatate zi - plaja si baie la Cannes. Optional (25 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 35 €-daca se achita in excursie), deplasare (ora 19-plecare din Cannes, ora 24-sosire la hotel) cu autocarul la Nisa-Promenade des Anglais by night.

Excursiile din zilele 5, 6, 7 si 8 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 110 Ñ” (25+25+25+35) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare spre Elvetia. La Avignon-vizita Palatul Papal. Cazare in zona Bellegarde (Annecy) –Geneva.

ZIUA 11 (mic dejun). Traversarea Elvetiei. In Geneva (1.5 ore)-se viziteaza: Podul Mont Blanc, Promenada “Des Anglais” si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna (o ora)-vizita: Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich (1.5 ore)-se viziteaza: Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Fecioarei. In LiechtenstEin-popas la Vaduz (30 min). Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).

ZIUA 12 (mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 13 – Joi (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Supliment single 275Ñ”.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

TARIF
PERIOADA: 21.07, 18.08.2012
595 euro / loc in camera dubla
PERIOADA: 4.08.2012
620 euro / loc in camera dubla

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Iul-12 - 18-Aug-12595

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR