Destinatii Europene

Reducere Circuit Franta - Le Grand Voyage 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
16/07/2010 - 27/07/2010
Pret Total:
630 € (57.27€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: 10 nopti/ 11 zile

Itinerariu: Paris, Normandie, Côte d’Azur, Mont Blanc

Plecari: 16 iul, 6 aug, 27 aug 2010
Supliment single: 200 euro

Servicii incluse
• transport avion Bucuresti – Paris / Bergamo - Bucuresti si autocar modern, licentiat pentru turul de oras din ziua 1 si excursiile optionale ;
• cazare 10 nopti cu mic dejun in hoteluri de 2* si 3*: 4 nopti Paris, 1 nopate Rennes sau zona, 1 noapte Clermont-Ferrand, 2 nopti Nice, 2 nopti pe Valle d’Aosta ;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid din partea agentiei pe traseu.


Servicii neincluse
• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• taxele de aeroport si securitate, transferuri, parcari si intrari in orase 145 €;
• excursiile optionale;
• biletele de vaporas pentru plimbarea pe Sena;
• urcarea pe Mont Blanc cu telecabina;
• alte servicii decat cele mentionate.


ProgramZiua 1. BUCURESTI - PARIS
Intalnire cu ghidul in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti-Londra ora 06.10. Sosire ora 08.20 si incepem explorarea Orasului Luminilor, intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais, ambele construite in stilul art nouveau. Continuam cu Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, ajungand dupa pranz in cel mai modern cartier parizian, Defense. Transfer la hotel. Cazare Paris.

Ziua 2. PARIS
Mic dejun. Turul de astazi ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Continuam dupa-amiaza vizitand Les Invalides, Montparnasse, Jardin du Luxembour, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’ pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor.

Ziua 3. PARIS
Mic dejun. Dimineata vizita individuala la Muzeul Luvru. In a doua parte a zilei, sugeram vizitarea Muzeului d’Orsay. Timp liber, in care vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare.

Ziua 4. PARIS, VERSAILLES & FONTAINEBLEAU
Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie la Versailles, unde vom vizita grandiosul Palat al lui Ludovic al XIV-lea si gradinile acestuia, continuand apoi cu Palatul Fontainebleau, un alt reper turistic inconfundabil, palat monumental de care se leaga patru secole de istorie a Frantei, situat la 55 km sud de Paris. Seara vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare Paris.

Ziua 5. NORMANDIA ( 595 km )
Mic dejun. Plecam spre taramul magic al Normandiei, incarcat de istorie si legende. Ajungem in Deauville, statiune litorala elitista de la Marea Minecii, numita in trecut si ‘regina plajelor normande’. Continuam traseul spre Caen, oras normand renumit datorita monumentelor istorice deosebite, multe dintre ele construite in timpul lui Wiliam Cuceritorul, duce al Normandiei, care a invadat si invins armatele anglo-saxone anul 1066, devenind rege al Angliei. Vom vizita Château de Caen, una din cele mai mari fortificatii medievale din Europa, Eglise de Saint Etienne, Eglise de la Saint Trinité, Primaria. Urmatorul popas va fi la abatia gotica Le Mont Saint Michel, supranumita si ‘’Minunea Occidentului’, monument grandios si unic, parte din patrimoniul cultural, istoric si natural al UNESCO. Catedrala se inalta pe o mica insula in larcul coastei Oceanului Atlantic, fiind in trecut inconjurata de apele fluxului, care acopereau podul de lemn ce inlesnea accesul calugarilor in timpul refluxului. Seara cazare Rennes sau zona.

Ziua 6. VALEA LOAREI – CLERMONT ( 550 km )
Mic dejun. Plecare spre Valea Loarei unde vom vizita castelul Cheverny, indreptandu-ne apoi spre Valea Cher cu un popas la unul dintre cele mai elegante castele din aceasta zona, Chennonceau, cunoscut si sub denumirea de ’Castelul Doamnelor’. Cazare Clermont-Ferrand.

Ziua 7. LYON – AVIGNON - CÔTE D’AZUR ( 645 km )
Mic dejun. Ziua debuteaza cu turul orasului Lyon: Place des Terreaux, Basilica Fourviere, cartierul vechi. Plecam in sud spre Coasta de Azur. Popas la Avignon, capitala regiunii Provence, unde vom putea admira fostul Palat Papal si faimosul Pod din Avignon. Seara sosire si cazare la Nice.

Ziua 8. CANNES & MONTE CARLO ( 120 km )
Mic dejun. Timp liber in Nice sau, optional, excursie la Cannes, una din cele mai sofisticate statiuni litorale din Europa, continuand cu vizitarea Principatului de Monaco si Monte Carlo: Palatul Princiar, Catedrala, Acvariul, Cazinoul, Gradinile exotice etc. Cazare Nice.

Ziua 9. NISA – SAN REMO - AOSTA
Mic dejun. Plecare spre Aosta, frumosul orasel alpin, situat in apropierea granitelor Frantei, Italiei si Elvetiei. En route oprire in San Remo, cea mai vestita statiune de pe Riviera Ligurica. Cazare Aosta sau zona.

Ziua 10. MONT BLANC
Mic dejun. Excursie optionala la Chamonix, celebra statiune montana din Franta, gazda primelor jocuri olimpice de iarna. Vom strabate frumoasa Valle d’Aosta, continuand apoi prin faimosul tunel, lung de 11,6 km, cea mai importanta ruta de transport trans-alpin, care leaga orasele Courmayeur ( Valea Aosta ) si Chamonix. Masivul Mont Blanc, care domina orizontul intregului platou, este cel mai inalt munte din Alpi si al 11-lea din lume. Din Chamonix se poate opta pentru o ascensiune cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa priveliste care se deschide de la aceasta altitudine. Seara intoarcere in Aosta si cazare.

Ziua 11. BERGAMO - BUCURESTI
Mic dejun. Deplasare la aeroportul din Bergamo, imbarcare si zbor spre tara ora 15.40. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 18.50.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 30 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

■ Versailles & Fontainbleau 29 €
■ Cannes & Monte Carlo 31 €
■ Chamonix 37 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Paris: Hotel Ibis Marie d’Issy 2*+ ( situat semicentral, linie directa Champs Elysees, MD bufet, www.ibishotel.com )
Rennes: Hotel Ibis Rennes Centre 2* ( www.accor.com )
Clermont-Ferrand: Hotel Lafayette 3* ( situat central, www.hotel-le-lafayette.com )
Nice: Hotel Mirabeau 3* ( situat semicentral, www.hotel-mirabeau.net ) ; Hotel Nicea 2*+ ( www.niceahotel.com )
Aosta: Joli Hotel 3* ( situat semicentral, www.jolihotel.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
16-Iul-10 - 27-Iul-10630

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR