Destinatii Europene

Reducere Circuit Benelux - Germania 11 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
10/08/2010 - 21/08/2010
Pret Total:
498 € (45.27€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • ecoturism
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: 10 nopti/ 11 zile

Itinerariu: Castelul Chiemsee, Heidelberg, Valea Rinului

Plecari: 10 august 2010
Tarif: 498 euro / persoana / in camera dubla
Supliment single: 162 euro


Servicii incluse● transport autocar licentiat 3*;
● 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* (vezi detalii despre hotelurile folosite in acest program) : 2 nopti Budapesta ( dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte Strasbourg, 2 nopti in Bruxelles, 1 noapte Haga-Leiden, 1 noapte Koblenz, 1 noapte Praga ;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu

Nota: cazarile din Strassbourg si zona Salzburg se pot face si in hoteluri de 2*.


Servicii neincluse● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile optionale;
● plimbarea cu vaporasul ( Chiemsee, Strasbourg, Amsterdam, Brugge, Budapesta );
● alte servicii decat cele mentionate.


ProgramZiua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata inainte de Salzburg.

Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )
Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.

Ziua 4. STRASBOURG & LUXEMBURG ( 445 km )
Mic dejun. Se viziteaza centrul istoric al orasului incluzand Catedrala si Ceasornicul. Optional, plimbare cu vaporasul pe raul Ill, prilej de a admira pitorescul cartier Petit France. Continuarea traseului spre Benelux. In drumul spre Bruxelles, popas la Luxemburg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene si important centru bancar, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal ( exterior ). Sosire si cazare in Bruxelles.

Ziua 5. BRUXELLES
Dupa micul dejun, vizita in Bruxelles: Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis, Atomium si Mini-Europa. Dupa-amiaza, program liber la dispozitia turistilor. Cazare la Bruxelles.

Ziua 6. GENT & BRUGGE (220 km )
Mic dejun. Excursie optionala in pitorescul oras Gent, unde vom admira bogatiile flamande medievale din centrul vechi (Catedrala St. Bavo, Primaria, Turnul Belfry, Aleea cu Grafitti ), continuand cu vizitarea orasului Brugge, oras de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Cazare la Bruxelles.

Ziua 7. ANTVERP, ROTTERDAM & HAGA ( 180 km )
Mic dejun. Plecare spre Antverp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centru caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei Doamnei Noastre, una din cele mai mari si mai impresionante catedrale gotice, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Continuam drumul spre Olanda. Turul orasului Rotterdam, cel mai mare oras portuar din Europa, in care vom admira Primaria, Coolsingel (principala artera comerciala ) si centrul vechi Delfshaven, construit intr-un autentic stil danez. Urmatorul popas va fi la Haga. Vom vizita Muzeul Regal Mauritshuis si Palatul Pacii (exterior). Cazare zona Haga ( Leiden).

Ziua 8. AMSTERDAM - KOBLENZ ( 400 km )
Mic dejun. Vizitam Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Dupa-miaza se pleaca spre Germania, nu inainte de a face o scurta vizita in frumosul oras Haarlem. Cazare la Koblenz, localitate situata la confluenta raurilor Rin cu Mosela, supranumita si “Poarta Rinului”.

Ziua 9. VALEA RINULUI & HEIDELBERG ( 700 km )
Mic dejun. Dimineata plecare spre Praga, urmand traseul prin minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si impunatoare castele medievale. Drumul continua spre Praga via Heidelberg, oras de un farmec aparte, unde vom admira impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate sau vom putea urca pana la impunatorul castel din sec. Al XV-lea, unul din cele mai importante monumente culturale din Germania. Cazare Praga.

Ziua 10. PRAGA – BUDAPESTA ( 530 km )
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Podul Carol, Catedrala Sf. Vit, Ceasul Astrologic, Cartierul Evreiesc. Continuam itinerariul spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare Budapesta.

Ziua 11. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Gent & Brugge 31 €;
■ Croaziera pe Dunare la Budapesta cu cina 28 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Salzburg: Pension Sonnehof 2* ( 7 km de Salzburg, MD bufet, www.pensionsonnenhof.at )
Strasbourg: Ibis Strasbourg Centre Ponts Couverts 2*+ ( situat central, MD bufet, www.ibishotel.com )
Bruxelles: Hotel Gresham Belson 4* ( situat zona NATO, MD bufet, www.gresham-hotels.com )
Haga-Leiden: Hotel Ibis 3* ( 20 km de Haga, MD bufet, www.accor.com )
Koblenz: Hotel Simonis 3* ( 20 km de Koblenz, MD bufet, www.hotelsimonis.com )
Praga: Comfort Hotel Prague 3* ( situat semicentral, MD bufet, www.comfortinn.com )

Nota: in anumite situatii, hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:

Plecare 10 aug: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Pitesti – Sibiu - Sebes – Deva – Arad
Important: se asigura transferuri GRATUITE pentru toti turistii care au domiciliul pe o raza mai mare de 30 km fata de cel mai apropiat punct de imbarcare. In cazul neintrunirii numarului minim de pasageri pentru transfer ( 8 pers. ), se va proceda prin decontarea transportului pana la locul imbarcarii ( 25 € ).

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Aug-10 - 21-Aug-10498

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR