Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT AMERICA DE SUD 24 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Litoral
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
24 zile
Valabilitate Oferta:
23/02/2011 - 16/11/2011
Pret Total:
3890 € (162.08€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • litoral
 • muzee
 • monumente istorice
 • centre shopping
 • concerte

Descriere Oferta Turistica:

inclusiv Cascadele Iguassu
Brazilia – Paraguay – Peru – Bolivia – Chile – Argentina - Uruguay
PLECARI
11 mar, 9 sept 2011

Ziua 1. BUCURESTI – RIO DE JANEIRO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda ora 18.00 si zbor spre Paris, ora 20.15. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Rio de Janeiro. Noapte la bord.

Ziua 2. RIO DE JANEIRO
Sosire in Rio ora 7.30 dimineata. In drum spre hotel, tur panoramic al orasului, in care vom putea descoperi minunatele plaje Copacabana sau Ipanema, Catedrala, Palatul Guanabara (resedinta guvernatorului statului ), contrastul izbitor intre stilul colonial vechi si impresionanta arhitectura moderna. Dupa-amiaza libera. Cazare Rio de Janeiro.

Ziua 3. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie optionala prin padurea tropicala catre inaltimea pe care se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. De pe platforma situata la 700 de metri altitudine vom avea o priveliste ametitoare asupra orasului Rio de Janeiro, golfului Guanabara, dealului Sugar Loaf ( tarm specific Braziliei, numit geologic “capatana de zahar”), podul de 14 km Rio-Niteroi, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amaiza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio se ia telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca, cu gradini si punct de belvedere catre Golful Botafogo. A doua parte a plimbarii va cuprinde ascensiunea catre inaltimea Sugar Loaf, la 400 m deasupra oceanului. Fantastica priveliste asupra orasului si a golfului Guanaba, vazute din unghiuri diferite, cu greu vor putea fi uitate. Cazare Rio.

Ziua 4. RIO DE JANEIRO – IGUASSU FALLS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Iguassu, urmatoarea etapa a voiajului nostru sud-american. Sosire in Iguassu, oras situat la granita cu Argentina si Paraguay, renumit datorita cascadelor spectaculoase, comparabile ca grandoare si frumusete cu Cascadele Victoria. Vom admira partea braziliana a cataractelor, parte a Parcului National (UNESCO ), unde tabloul dramatic creat de caderea zgomotoasa a apei si curcubeul magnific lasa orice vizitator fara suflare. Optional, recomandam un zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramica unica, atotcuprinzatoare (atat partea braziliana cat si cea argentiniana). Seara optionala de Samba cu cina inclusa. Cazare Iguassu.

Ziua 5. IGUASSU FALLS
Mic dejun. Putem opta astazi pentru o excursie optionala de exceptie, in partea argentiniana, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Garganta do Diablo (Gatlejul Diavolului), cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Dupa-amiaza turul poate continua cu o vizita la Barajul Itaipu, cea mai mare hidrocentrala din lume, construita in parteneriat cu Paraguay pe raul Parana, pentru al carei proiect nemaintalnit a fost necesara inundarea unei mari parti a junglei apartinand Parcului National. Considerata una din cele ‘7 minuni ale lumii moderne’, Itaipu poate asigura intregul necesar de energie elecrica al Paraguay-ului si al Braziliei de Sud. Cazare Iguassu.

Ziua 6. IGUASSU FALLS
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Asuncion ( aprox 4 ore ), via Ciudad del Este, oras paraguyan situat in imediata apropiere a granitei. En route vom face un popas pe malul lacului Ypcaray. Sosim in Asuncion, capitala Paraguay-ului. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 7. ASUNCION
Mic dejun. Vom incepe explorarea orasului, admirand frumusetea cladirilor coloniale in contrastul noilor cladiri moderne, Catedrala, Gradina Botanica si Palatul Guvernamental, care aminteste vizitatorilor de Versailles. Seara traditionala paraguayana cu cina ( optional ). Cazare.

Ziua 8. ASUNCION - LIMA
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru zborul spre Lima. Sosire in capitala Perului, transfer la hotel si cazare.

Ziua 9. LIMA
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Lima, incluzand Plaza de Armas, Palacio Torre Tagle – un exemplu desavarsit al arhitecturii coloniale (astazi gazduieste Ministerul de Externe ), Palatul Arhiepiscopal, Paseo de la Republica, Piata San Martin, Catedrala, Parque del Amor. Pranz la un restaurant local. Cazare in Lima.

Ziua 10. LIMA
Mic dejun. Continuam cu vizitarea Muzeului National de Antropologie si Arheologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de relicve arheologice ale civilizatiei andine, a Muzeului Aurului (prestigioasa expozitie de masti, ornamente si obiecte de aur salvate in urma razilor cuceritorilor spanioli ). Cazare in Lima.

Ziua 11. LIMA - CUSCO
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Lima, imbarcare si zbor spre Cusco. Sosire in stravechea capitala a Imperiului Incasilor, situata la altitudinea de 3350 m, capitala turistica a Perului. Dupa-amiaza dedicata vizitei ruinelor arheologice situate in imediata apropiere a orasului: fortareata Sacsayhuaman, cu zidurile sale cicolpice si centrele ceremoniale Tambomachay, Quenco, Puca Pucara. Vom contiuna cu vizitarea orasului Cusco: Plaza des Armas cu Catedrala, Templul lui Coricancha (Tempul Soarelui, important loc de cult al imperiului incas). Seara transfer la un restaurant local pentru o cina traditionala. Cazare in Cusco.

Ziua 12. CUSCO - MACHU PICCHU
Mic dejun. Transfer la gara si plecare cu trenul spre Machu Picchu. Calatoria, de aprox. 3 ore si jumatate este un adevarat spectacol in sine. Lasam in urma Valea Cusco-ului si traversam peisajele salbatice al inaltei Vai Urubamba printre abisuri spectaculoase pline de vegetatie. Sosire in mica gara din Aguas Calientes si continuarea drumului cu autocarul ( aprox. 10 km) catre “Orasul Sfant al Incasilor “, Citadela Machu Picchu. Supranumit si “Orasul Pierdut”, Machu Picchu reprezinta una din marile atractii si curiozitati ale planetei, declarata oficial una din cele ‘7 minuni ale lumii moderne’. Vizitarea complexului arheologic. Pranz la un restaurant local. Intoarcere seara si cazare in Cusco.

Ziua 13. VALEA SACRA A INCASILOR
Mic dejun. Excursie optionala in Valea Sacra a Incasiilor, strabatuta de raul Rio Urubamba. Vizitarea fortaretei incase si a localitatii Pisac, cu admirabilele terase in piatra coborand de-a lungul versantilor Sierrei, piata indiana. Pranz la un retaurant local. Continuam apoi cu vizitarea templelor si a ruinelor de la Ollantaytambo. Cazare Cusco.

Ziua 14. CUSCO – PUNO
Mic dejun. Plecare dimineata devreme cu autocarul spre Puno. Vom face scurte popasuri succesive la Templul Andahuaylillas, unde vom putea admira picturi deosebite ale artei coloniale, Templul Raqchi dedicat zeului incas Wiracocha, La Raya –cel mai inalt punct al acestei rute, prilej de a admira panoramele spectoculoase cu piscurile inzapezite, Pukará –complex arheologic cu constructii in forme piramidale. Sosire la Puno, orasel situat la 3850 m altitudine, pe malul lacului Titicaca. Dupa-miaza dedicata unei plimbari cu barca pe cel mai inalt lac navigabil din lume, cu vizitarea insulelor plutitoare locuite de descendenti ai anticilor Uros. Cazare si cina Puno.

Ziua 15. PUNO – TIAHUANACO - LA PAZ
Mic dejun. Plecare in sud catre La Paz ( 280 km ) cu unele opriri de-a lungul malurilor lacului Titicaca. Trecera frontierei in Bolivia si continuarea traseului prin nemarginitele intinderi ale colinelor boliviene strajuite de varfurile maiestoase ale Cordilierilor. Oprire la Tiahuanaco, unul din cele mai importante centre spirituale si culturale din America de Sud. Deasupra colinelor, la cca 4000 m, se intind impresionantele ruine cu imensele statui imprejmuite de ziduri facute din blocuri de piatra perfect patrate, rezultatul unei tehnici uimitoare. Pranz la un restaurant local. Sosire seara la La Paz, cazare si cina la hotel.

Ziua 16. LA PAZ
Mic dejun. Situata la 3600 m altitudine, cea mai inalta capitala din lume, La Paz se desfasoara in peisajul dramatic al muntilor sub forma unui amfiteatru, in cavitatea unui stravechi crater imprejmuit de un grandios arc de munti, printre care se remarca Masivul Illimani acoperit de ghetari. Dimineata vizitam intr-un tur panoramic cele mai importante obiective turistice din capitala Boliviei: Plaza Murillo, Catedrala, Biserica San Francisco, Palatul Guvernului, Catedrala, zona rezidentiala Obrajes. Pranz servit la un restaurant local. Continuam turul cu o vizita in Valea Lunii. Cazare si cina La Paz.

Ziua 17. LA PAZ - ARICA
Mic dejun. Deplasare la Arica cu autocarul, primul oras chilian din itinerariul nostru ( traseul dureaza aprox. 6 ore ). Scurte popasuri en route. Vizitam orasul ‘Eternei Primavari’, Arica, incluzand Catedrala San Marcos, Morro de Arica si Muzeul Arheologic San Miguel de Azapa, care expune o bogata colectie de tezaure ale civilizatiilor pre-columbiane. Cazare Arica.

Ziua 18. ARICA - SANTIAGO
Mic dejun. Transfer matinal la aeroport si zbor spre Santiago de Chile. Vizitam Santiago, considerat unul din cele mai frumoase orase din lume, intr-un tur panoramic pe care il vom incepe din Dealul Santa Lucia. Vom vizita Piata Armelor, Catedrala, Primaria (exterior), Palatul Guvernatorului. Vizita poate continua cu Muzeul de Arta, care expune o bogata colectie de arta pre-columbiana cu tezaure de inestimabila valoare apartinand celor mai stravechi civilizatii din America de Sud. Dupa-amiaza libera pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Optional se poate urca cu funicularul pe Cerro San Cristobal pentru o panorama de exceptie asupra orasului. Cazare Santiago.

Ziua 19. VALPARAISO & VINA DEL MAR
Mic dejun. Excursie optionala pe Coasta Pacificului, stabatand Vaile Casablanca si Curacavi, pentru a ajunge la Valparaiso, cea mai populara statiune litorala din Chile, unde ne va incanta privelistea casutelor multicolore de pe dealuri, a stradutelor pitoresti cu numeroase baruri, magazine si restaurante. Vom vizita si ‘La Sebastiana’, casa memoriala a lui Pablo Neruda,

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Feb-11 - 16-Nov-113890

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • SERVICII INCLUSE
 • transport cu avion Bucuresti – Rio de Janeiro, Rio-Iguassu, Asuncion – Lima, Lima – Cusco, Arica - Santiago, Santiago-Montevideo, Buenos Aires - Bucuresti;
 • transferuri si transport cu autocar / minibus cu aer conditionat pe durata vizitelor, bilete de tren pentru excursia pe Machu Pichu ;
 • cazare 22 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3* ( in ziua 20, datorita transferului foarte matinal, micul dejun se poate pierde );
 • 4 cine si 4 pranzuri ( + 5 cine si 3 pranzuri in cadrul excursiilor optionale ) ;
 • vizitele conform programului cu ghizi locali si ghid roman pe toata durata circuitului.
 • Nota: in anumite situatii, transportul pe ruta Montevideo – Buenos Aires se poate face si cu avionul ( 35 min ) sau autocarul ( 4 ore ).
 • SERVICII NEINCLUSE
 • asigurarea medicala;
 • taxele de aeroport pentru zborurile internationale si zborurile domestice 495 €;
 • intrarile la obiectivele turistice 165 €;
 • bacsisurile ( obligatorii ) 60 €;

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR