Destinatii Europene

PRIMAVARA LA ROMA 8 Martie, Pastele Catolic, Vacan

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 8 Martie
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
08/03/2013 - 23/04/2013
Pret Total:
329 € (65.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 BUCURESTI – ROMA
Intalnire cu reprezentantul INTERRA la ora 04:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 503 cu destinatia ROMA. Decolare la ora 06:30, sosire la Roma Fiumicino la ora 07:45. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local pentru Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Transfer la hotel. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie si plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Excel Montemario 4* sau similar. Detalii pe www.excelmontemario.it

Ziua 2 ROMA – MUZEELE VATICANULUI
Mic dejun. Optional, Vizita la VATICAN cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fasciantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo. Foarte Important! Vizita la Vatican se achita din tara. Tarif: 33 Euro/persoana (bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti, ghid local). Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare Hotel Excel Montemario 4* sau similar.

Ziua 3 ROMA - TIVOLI
Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi la TIVOLI – unde vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este. Tarif: 60 Euro/persoana (min. 20 de platitori). Include: transport autocar, ghid local, rezervare, biletul de intrare, ghid insotitor. Dupa-amiaza vizite pietonale cu insotitorul de grup: San Giovanni Laterano, prima catedrala oficiala din Roma ctitorita de Constantin cel Mare in 324. Supranumita "Mama tuturor bisericilor" bazilica San Giovanni in Laterano este catedrala Romei, biserica unde Papa este episcop. Biserica Santa Maria Maggiore este una dintre cele patru mari biserici din Roma, construita in anul 352 dupa Cristos si dedicata Sfintei Marii. Lacasul a fost ridicat dupa ce Papei Liberius i s-a aratat in vis Maica Domnului, care l-a indemnat sa faca o astfel de constructie. San Pietro in Vincoli, acesta biserica veche a fost ridicata in sec. IV si complet renovata de Papa Julius al II-lea la sfarsitul sec. V. Numele sau inseamna „Sfantul Petru in Lanturi”. Marea atractie este Mausoleul lui Julius al II-lea comandat de insusi Papa in 1505 si realizat de Michelangelo. Cazare Hotel Excel Montemario 4* sau similar.

Ziua 4 ROMA – NAPOLI & INSULA CAPRI
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar si minunata Insula Capri. Tarif: 120 Euro/persoana (min. 20 platitori). Include: transport autocar, Bilet de vapor Napoli – Capri, Vizita in Capri cu ghid local si in Ana Capri, ghid insotitor. Intoarcere la Roma. Cazare Hotel Excel Montemario 4* sau similar.

Ziua 5 ROMA – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 494 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:40, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 17:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
08-Mar-13 - 12-Mar-13329---
30-Mar-13 - 04-Apr-13399---
19-Apr-13 - 23-Apr-13359---

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • Servicii incluse:
 •  Bilet de avion Bucuresti – Roma – Bucuresti, Compania Alitalia
 •  4 nopti cazare cu mic dejun Roma la Hotel Excel Montemario 4* sau similar
 •  Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 •  Tur de oras cu ghid local Roma
 •  Insotitor de grup din partea agentiei
 • Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
 • • Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
 • • Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
 • • Ruta3: Sibiu – Rm.Valcea – Craiova – Pitesti
 • Nu sunt incluse:
 •  taxele de aeroport & combustibil: ~ 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului pana la date emiterii biletelor de avion)
 •  taxe de oras Roma 3 Euro/persoana/noapte - taxa locala impusa de Primarie incepand cu data de 1 Ianuarie 2011. Taxa trebuie achitata cash la receptia hotelului.
 •  asigurarea medicala (optionala)
 •  intrarile la obiectivele t

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Iexplore