Destinatii Europene

Praga si Viena 6 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
04/02/2014 - 03/09/2014
Pret Total:
199 € (33.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- PRAGA (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira fosta capitală imperială: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera, apoi program liber în Viena. Sugerăm vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Deplasare pt. cazare la Praga, la hotelul de 3 sau 4 stele solicitat.
Ziua 3. PRAGA, orasul de aur
Mic dejun. Praga găzduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturală a diferitor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oras cu Mănăstirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. După amiază, program liber la dispoziţia turistilor în Piata Vaclavske pentru a cumpăra o mulţime de cadouri celor dragi. Seara opţional, Croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cină). Cazare la acelasi hotel în Praga.
Ziua 4. PRAGA- DRESDA - KARLOVY VARY- PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie în Germania la Dresda. Aici superbele edificii în stil baroc si rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamentelor aliate la sfârsitul celui de-al Doilea Război Mondial. Unele lucrări de restaurare, inclusiv la clădirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioară. La întoarcerea spre Praga, excursia opţională continuă cu Karlovy Vary care a devenit faimoasă prin izvoarele sale termale, fiind o populară destinaţie turistică printre celebrităţile din sec. al XIX-lea (Dresda + Karlovy Vary 20 + 15 €) . Ne vom plimba pe aleea colonadelor, către luxosul hotel Pupp, fără a "neglija" numeroasele magazine de suveniruri întâlnite în cale. Întoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 5. KONOPISTE- BRNO- BRATISLAVA- VALEA DUNARII - BUDAPESTA (525 km)
Mic dejun. Dimineaţa vizităm Castelul Konopiste, devenit celebru ca resedinţă a lui Franz Ferdinand, mostenitorul tronului Austro- Ungariei, a cărui asasinare la Sarajevo a dus la declansarea Primului Război Mondial. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite în Brno si Bratislava. Urmează excursia opţională pe Valea Dunării, cu superbele orăsele amplasate într-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala încoronării regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Szentendre. Seara sosire la Budapesta. Opţional, croazieră fără cină (14 €) pe Dunăre (15 € supliment pt. cină), având inclus si un tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare la Budapesta.
Ziua 6. BUDAPESTA- BUCUREȘTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic si formalităţile vamale.

01.05, 19.05 - 199 €
17.04, 04.06, 21.06, 03.09 - 209 €
15.07, 28.07 09.08, 21.08 - 215 €
Supl. SINGLE - 89 €

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA