Destinatii Europene

Polonia-Tarile Baltice

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
10/03/2014 - 17/08/2014
Pret Total:
535 € (41.15€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piaţa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA - CRACOVIA (390 km)
Mic dejun. Tranzitând Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedință a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situată deasupra Vistulei, se vizitează cu ghid local, cel mai important complex arhitectonic, aparținând fostei resedințe regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificată Wawelska. Cazare la Cracovia.
Ziua 3. AUSCHWITZ - CZESTOCHOWA- VARSOVIA (365 km)
Mic dejun. Dimineata vizităm Muzeul lagărului de concentrare de la Auschwitz. Plecarea spre Czestochowa la Mănăstirea Jasna-Gora, cunoscută în întreaga lume pentru icoana „Madona Neagră", care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continuă spre Varsovia, care este notabilă printre capitalele Europei nu numai prin mărimea, vechimea si frumuseţea sa, cât pentru indestructibilitatea sa, o adevărată Pasăre Phoenix care a renăscut de nenumarate ori din cenusa războiului. Se vizitează Orasul Vechi - Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan, Palatul Regal si Muzeul Chopin. Cazare la Varsovia.
Ziua 4. VARSOVIA - KAUNAS - RIGA (655 km)
Mic dejun. Tranzităm Lituania cu o scurtă oprire în Kaunas, al doilea oras ca mărime al ţării. Traseul continuă spre Letonia, unde începem vizita în Riga, capitala ţării: Domul, Biserica Sf. Petru si Castelul si încheiem cu: Opera si Parlamentul. Cazare la Riga.
Ziua 5. RIGA- TALINN (345 km)
Mic dejun. Timp liber in Riga. Plecare spre Estonia. Începem vizita cu ghid local în Talinn, capitala celei mai mici Rep. Baltice bijuterie a arhitecturii medievale cu: Zidurile si Porţile Orasului Vechi, Castelul Tompea, Catedrala Al. Nevsky si Piaţa Primăriei. Cazare la Talinn.
Ziua 6. TALINN- HELSINKI- TALINN
Mic dejun. Timp liber în Talinn sau excursie opționala (12 euro) cu ferryboat-ul la Helsinki (biletele pt. ferry si transport în Helsinki nu sunt incluse în preț), pt. a vizita superba capitala a Finlandei. Tur de oras pietonal si cu transportul public în Helsinki: Piaţa Senatului, Primăria Catedrala Luterană, Parlamentul si Templul Circular. Seara, îmbarcare pe ferryboat pentru traversare înapoi spre Talinn pentru cazare.
Ziua 7. TALINN- Palatul RUNDALE- VILNIUS (580 km)
Mic dejun. Părăsim Estonia si tranzităm Letonia, unde vizităm elegantul Palat din Rundale, construit în stil baroc târziu. Continuăm traseul spre Lituania. Sosim în cursul după amiezii în Vilnius si începem turul de oras: Biserica Sf. Petru si Pavel, Universitatea, Primăria, Biserica Rusească. Cazare la Vilnius.
Ziua 8. VILNIUS- GDANSK (560 km)
Mic dejun. Timp liber în Vilnius. Plecare spre Gdansk, oras- port la Marea Baltică, pentru un tur pietonal: Strada Dluga, Fântâna lui Neptun, Biserica Mariacki, Str. Mariacka, portul medieval cu celebra macara. Cazare în zona Gdansk.
Ziua 9. GDANSK- BERLIN (490 km)
Mic dejun. Se traversează nordul Poloniei către Germania, pentru un tur de oras cu autocarul în Berlin, apoi continuăm turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare la Berlin.
Ziua 10. BERLIN- POTSDAM (80 km)
Mic dejun. Dimineaţă timp liber în Berlin. Sugerăm vizita Muzeului Pergamon, continând renumitele colectii din Orientul Apropiat, antichităti clasice si Arta Islamica, sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. La prânz, excursie optională (15 euro) la Potsdam, unde vizităm Palatul Sanssouci si splendidele sale grădini (fost Palat de Vară al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Întoarcere pentru cazare la Berlin.
Ziua 11. BERLIN- DRESDA- KARLOVY VARY- PRAGA (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Programul continuă cu Karlovy Vary- binecunoscuta staţiune balneoclimaterică cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocraţia secolelor trecute. Seara, sosire la Praga pentru cazare.
Ziua 12. PRAGA- BRATISLAVA- BUDAPESTA (525 km)
După micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primăria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Plecare spre Ungaria cu o scurtă vizită în Bratislava. Sosire la Budapesta, unde opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (14 € fără cină /29 € cu cină), având inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare la Budapesta.
Ziua 13. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic si formalităţile vamale.

Include:
- transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4, exceptând ziua a 6-a (contra cost cu transportul în comun).
- 12 cazări cu mic dejun în hoteluri 2 - 4;
- ghid însoţitor din partea agenţiei si ghizi locali la Cracovia, Talinn si Berlin

Nu include:
- asigurarea medicală, intrările la obiective si serviciile de ghizi locali, altii decat cei prevazuti in program;
- excursiile opţionale (Helsinki, Potsdam, Croazieră la Budapesta, toate minim 30 turisti).

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA