Destinatii Europene

Peru - Nazca - Amazon

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
11/01/2012 - 02/10/2012
Pret Total:
995 € (62.19€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Peru,Bolivia din America
de la 995 EUR America 16 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Lima,

Ziua 1 - 02.10.2012: Bucuresti – Lima
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul international Henri Coanda, la ora 05:10 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France AF 1089 (07:10 / 09:20) si mai departe spre Lima cu zborul AF 480 (10:40 / 15:55). Sosire la Lima, supranumit “orasul regilor”, fondat in anul 1535 de Francisco Pizzaro. Asistenta la aeroport, transfer si cazare la hotelul Casa Andina Select 4 (sau similar).
Ziua 2 - 03.10.2012: Lima – Parascas – Nazca
Mic dejun. Plecare la ora 03:30 catre peninsula Paracas. Excursie cu salupa in Insulele Ballestas din Rezervatia Naturala Parascas, un Galapagos in miniatura, unde se pot vedea lei de mare, pelicani, cormorani cu picioare rosii, pinguini Humboldt si pasari marine (peste 200 de varietati de pasari). La intoarcere, din barca, se poate vedea “Candelabrul”, un desen enigmatic, urias, care ne trimite cu gandul la desenele de la Nazca. Dupa amiaza, transfer la aeroportul de la Nazca pentru un zbor de 45 de minute deasupra enigmaticelor “Linii”, schite enorme de animale, pasari si figuri geometrice, care continua sa dainuie gravate in desert si care nu pot fi vazute decat de la inaltime. Cina si cazare la hotelul Casa Andina 3 (sau similar).
Ziua 3 - 04.10.2012: Nazca – Arequipa
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Arequipa, strabatand o regiune cu vai largi si zone desertice de-a lungul coastei Pacificului. Sosire la Arequipa, supranumit “orasul alb”. Cina si cazare la hotelul Casa Andina 3 (sau similar).
Ziua 4 - 05.10.2012: Arequipa – Puno
Mic dejun. Incepem turul de oras cu vizita la Manastirea Santa Catalina, un “mic orasel”, construit in sec. al XVII-lea si deschis publicului abia in 1970, dupa ce a fost inchis 400 de ani, Plaza de Armas, Biserica Iezuita “Compania”, cu frumoasa ei capela, Biserica San Francisco si cartierele tipice Cayma si Yanahuara, de unde se poate admira o frumoasa panorama a vulcanului Misti. Plecare cu autocarul spre Puno. Sosire si cina la restaurantul Inkas Bar. Cazare la hotelul Casa Andina Ticarani 3 (sau similar).
Ziua 5 - 06.10.2012: Puno – Copacabana – Insula Soarelui – La Paz
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre La Paz. Oprire la Chucuito, unde se viziteaza templul fertilitatii numit Inca Ullo (sculpturi in piatra sub forma de falus uman). In drum se mai viziteaza satele Juli si Pomata, cunoscute prin templele lor. Se traverseaza podul international dintre Peru si Bolivia.
Traseul continua prin nemarginitele intinderi ale colinelor boliviene strajuite de varfurile maiestoase ale Cordilierilor. Vizita la Copacabana, localitate care in afara faptului ca se afla situata intr-o frumoasa zona geografica, este si un important centru de pelerinaj religios, unde se pastreaza vie cultura stramosilor Aymaras. Vizita la Insula Soarelui, situata la o ora distanta de Copacabana, mic port la lacul Titicaca, pe care se afla numeroase vestigii arheologice precum Templul Pilkokaina, Scara Sfanta si Labirintul Chicana. Pranz la restaurantul “Rosario del Lago” Copacabana. Sosire in La Paz, capitala Boliviei. Cazare la hotelul Ritz 5 (sau similar).
Ziua 6 - 07.10.2012: La Paz
Mic dejun. Vizitarea celei mai inalte capitale din lume, adapostita in peisajul dramatic al muntilor, sub forma unui amfiteatru, in cavitatea unui stravechi crater, imprejmuit de un grandios arc montan, unde se remarca Masivul Illimani, acoperit de ghetari. Turul de oras include Piata Murillo, templul Sf. Francisc si Targul vrajitoarelor. Urmeaza o incursiune in Valea Lunii, unde vom intalni un peisaj similar cu cel de pe luna, format in decursul timpului prin eroziune. Pranz la restaurantul “Tipico”. Intoarcere la hotel. Cina si cazare la hotel Ritz 5 (sau similar).
Ziua 7 - 08.10.2012: La Paz – Tiawanaku – Lacul Titicaca – Puno
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Puno in Peru. Oprire la Tiawanacu: o mare asezare pre-inca, centru al culturii antice Tiawanacu, considerata capitala arheologica a Boliviei. Vizitam piata principala, templele si faimoasa “Puerta del Sol”. Continuam spre Peru cu vizitarea pietei taranesti din localitatea Desaguadero. Sosire dupa-amiaza la Puno. Excursie cu salupa pe lacul Titicaca pentru a admira insulele plutitoare ale populatiei Uro. Aceste asezari stravechi ale locuitorilor lacului, cunoscuti si ca “tribul apei”, sunt in realitate insule artificiale, construite dintr-o specie de trestie numita “totora”, din care inca isi mai confectioneaza casele si barcile. Cina si cazare la hotelul Casa Andina Private Collection 4 (sau similar).
Ziua 8 - 09.10 2012: Puno – Silustani – Cusco
Mic dejun. Dimineata devreme, plecare cu autocarul catre Cusco. Oprire pentru vizitarea faimoaselor Chullpas de Sillustani: morminte in piatra, de forma cilindrica, folosite de populatia Aymaras pentru a-si inmormanta persoanele de rang inalt. Frumusetea locului este amplificata de laguna Umayo, unde se pot vedea exemplare rare ale faunei locale. Drumul continua pana la punctul cel mai inalt, La Raya. Pe parcurs se face o oprire la Raqchi, unde se vede un sanctuar Inca, o constructie spectaculoasa dedicata marelui zeu Inca Wiracocha; constructia este dominata de un mare perete central, a carui baza din piatra este o mostra de fina arhitectura inca. Pe parcursul calatoriei se viziteaza biserica San Pedro de Andahuaylillas, cunoscuta si sub numele de Capela Sixtina a Americii, datorita plafonului decorat cu aur. Pranz bufet la restaurantul Felliphon. Cazare la Cusco in hotelul Casa Andina Koricancha 3 (sau similar).
Ziua 9 - 10.10.2012: Cusco
Mic dejun. Dimineata, facem cunostinta cu orasul Cusco: Piata Mare, Catedrala, templul Soarelui, Korikancha. Continuam cu vizita in afara orasului pentru a vedea complexele arhitectonice Inca: Kenko, Tambomachay, Puca Pucara, precum si impresionanta fortareata de la Sacsayhuanam, constructie strategica asezata pe o colina pentru a proteja orasul Cusco. Cina la restaurantul Pacha Papa. Cazare.
Ziua 10 - 11.10.2012: Cusco – Valle Sagrado De Los Incas – Cusco
Mic dejun. Excursie in “Valea Sacra a Incasilor” (Valle Sagrado de Los Incas), strabatuta de raul Rio Urubamba unde se viziteaza satul Pisac, cu admirabile terase in piatra coborand de-a lungul versantilor Sierrei, cunoscut pentru targul duminical al localnicilor si in a carui biserica se celebreaza slujba in limba quecha (numai duminica). Pranz bufet la restaurantul local “Dona Clorinda”. Dupa-amiaza continua cu excursia in satele Calca si Urubamba, pana la situl arheologic numit “Centrul agricol si militar Ollantaytambo”, construit odinioara in forma de terase suprapuse, pentru a se proteja de invazia populatiilor venite din jungla. Veti avea ocazia sa parcurgeti stradutele satului si sa va imaginati cum a fost acest centru militar, religios si cultural al imperiului Inca. Intoarcere la Cusco. Cazare.
Ziua 11 - 12.10.2012: Cusco – Machu Picchu – Aguas Callentes – Cusco
Mic dejun matinal. Transfer la gara si plecare intr-o calatorie de cca. 3 ore cu trenul spre faimoasa cetate Machupicchu, cunoscuta si sub numele de “Cetatea Pierduta a Incasilor”. Calatoria este un adevarat spectacol in sine. Lasam in urma Valea Cusco si traversam peisajele salbatice ale inaltei Vai Urubamba printre abisuri spectaculoase pline de vegetatie. Se ajunge pana la statia Aguas Callentes, dupa care deplasarea continua pe un drum serpuit de 30 minute cu autobuzul, pana la incredibila asezare de la Machu Picchu. Orasul de stanca al incasilor, este considerat o minune arhitecturala si o sursa permanenta de mistere si ipoteze, care astazi reprezinta una din marile atractii si curiozitati ale planetei, declarata oficial una dintre cele ”7 minuni ale lumii moderne”. Vizita include un tur ghidat al cetatii: Piata Principala, Turnul Circular, Ceasul Solar, Camerele Regale, Templul celor Trei Ferestre si Cimitirele. La sfarsitul turului, timp liber pentru plimbare prin situl arheologic si fotografii. Pranz la restaurantul “Indianul Fericit”. Intoarcere la Cusco cu trenul. Sosire, transfer la hotel. Cazare.
Ziua 12 - 13.10.2012: Cusco – Puerto Maldonado – Sandoval Lake Lodge
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru plecare la Puerto Maldonado. Sosire si transfer in port, de unde incepe aventura noastra in universul amazonian, cea mai mare rezervatie naturala din lume. O salupa va transporta grupul pe raul Madre de Dios, si apoi pe un afluent al acestuia pana la Lacul Sandoval din rezervatia Tambopada, o calatorie de cca. 3 km cu barca, care ne permite sa vedem pasari, mamifere si pesti uriasi ce brazdeaza suprafata apei si sa auzim strigatele stridente ale salbaticiunilor din padure. Dupa pranz si o pauza de odihna (pentru a evita caldura amiezii), pornim cu catamaranul pentru a explora extremitatea estica a lacului. Ne intoarcem catre asfintit la hotel pentru cina. Dupa cina, ne echipam cu cizmele din dotarea hotelului, pentru a pleca in cautarea caimanilor negri, care pot ajunge pana la 4 m lungime (astazi pe cale de disparitie) si care isi disputa hrana zilnica cu nutriile gigantice de aici. Cazare la Sandoval Lake Lodge (sau similar).
Ziua 13 - 14.10.2012: Sandoval Lake Lodge
O trezire foarte matinala ne permite sa admiram de pe lac un spectaculos rasarit de soare si intalnirea cu nutriile gigantice care patruleaza pe tot lacul, in grupuri familiale, foarte active la aceasta ora din zi, la fel ca majoritatea pasarilor, care se hranesc cu peste. Dupa micul dejun se pleaca pe cararile din padurea tropicala care inconjoara lacul, pentru a admira arborii uriasi, intre care se evidentiaza castanii brazilieni si pentru a face cunostinta cu un trib local, singurul din aceasta zona, care traieste exclusiv din produsele padurii tropicale. B

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA