Destinatii Europene

PASTE VENETIA 6 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
16/04/2012 - 21/04/2012
Pret Total:
245 € (40.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
VENETIA - VERONA - PADOVA VIENA - LIUBLIANA

PLECARI
16.04.2012 - Paste

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*.

SERVICII NEINCLUSE
25 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).
biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
ZIUA 1 - luni, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta – Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur cu autocarul pe ringul vienez unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).Obs. -cazarile din zilele 2, 3 si 4 sunt in acelasi hotel. Cazare in zona Venetia - Padova.

ZIUA 3 (mic dejun). Se viziteaza (2 ore) in VERONA : Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena romana. In Padova – vizita Catedrala Sf. Anton. Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). In Venetia se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Cazare in zona Venetia - Padova.

ZIUA 4 (mic dejun) Deplasare cu autocarul si trenuletul( aprox. 3 €) in Piata Roma din Venetia. Timp liber sau optional, cu vaporasul la Murano si Burano. Cazare in zona Venetia-Padova.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Postojna - vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare la Liubliana (popas o ora) si pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 6-sambata (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Supliment single 80 Ñ”.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 Ñ”.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
16.04.2012 - Paste
245 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
16-Apr-12 - 21-Apr-12-245--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR