Destinatii Europene

PASTE VARSOVIA 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
12/04/2012 - 16/04/2012
Pret Total:
360 € (72€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale) :
Bucuresti (Otopeni) 06:00 – Varsovia 06:45
Varsovia 22:30 – Bucuresti (Otopeni) 01:20 (+1)

ITINERARIU
VARSOVIA – ZELAZOWA WOLA – CZESTOCHAWA - CRACOVIA

PLECARI
12-16.04.2012

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Varsovia si retur, cu compania LOT;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Metropol 3* sau similar, in Varsovia;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras cu ghid local in Varsovia;
insotitor roman de grup.

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 105 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;

PROGRAM
Ziua 1 (12.04): BUCURESTI - VARSOVIA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30, pentru imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Varsovia. Sosire in actuala capitala a Poloniei – Varsovia, la 06:45. Transfer la hotel Metropol 3* sau similar. Dupa-amiaza, timp liber sau plimbare cu insotitorul de grup prin centrul orasului.

Ziua 2 (13.04): VARSOVIA
Mic dejun. Turul panoramic al orasului Varsovia incepe cu admirarea obiectivelor turistice din Old Town - orasul vechi, (atractii reconstruite dupa cel de-al doilea Razboi Mondial dupa planurile originale – astazi, monument Patrimoniu UNESCO). Continuam cu Market Square - piata centrala, din care stradute inguste duc la zidurile de aparare Barbican, Catedra Sfantul Ioan, Castelul Regal sau Parcul Lazienki (complex arhitectural datand din secolul al 17-lea). De asemenea, ne vom plimba pe stradutele ticsite cu cafenele, restaurante si magazine. Cazare in Varsovia.

Ziua 3 (14.04): VARSOVIA – ZELAZOWA WOLA
Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie la Zelazowa Wola – un mic orasel situat la 50 km de capitala, unde in anul 1810 s-a nascut Frederick Chopin. Aici se vor vizita muzeul (conac situat intr-un parc) si biserica Brochow unde a fost botezat celebrul compozitor. Seara, optional, cina traditional poloneza, in timpul careia veti descoperi dansul si muzica folclorica, precum si preparatele traditionale poloneze. Cazare in Varsovia.

Ziua 4 (15.04): VARSOVIA – CZESTOCHAWA - CRACOVIA
Mic dejun. Astazi, va propunem o excursie optionala la Cracovia - cea dintai capitala a Poloniei – cu admirarea principalelor atractii: Piata Centrala - cea mai mare din Europa, cu monumentele sale istorice si numeroase cafenele, Biserica Sfanta Maria sau Muzeul Universitatii. Pe drum (optional), o scurta oprire in orasul Czestochowa – important loc de pelerinaj, unde se afla Manastirea Jasna Gora (anul 1382), cu miraculoasa icoana „Madona Neagra”, denumita astfel datorita culorii maslinii a fetei Fecioarei Maria. Complexul cuprinde Capela Maicii Domnului, sanctuarul celebrei icoane, biserica in care se savarsesc slujbele si un cenaclu, la care se mai adauga Apartamente Regale si asa numitele Statii ale Crucii. Seara, ne intoarcem in Varsovia pentru cazare.

Ziua 5 (16.04): VARSOVIA
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Transfer la aeroportul din Varsovia si imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 22:30. Sosire la Bucuresti in cursul noptii, la ora 01:20.

008

Supliment camera single: 115 EURO
A treia persoana adulta in camera dubla: reducere 15 EURO
Reducere copil 2-12,99 ani in camera cu 2 adulti: 50 EURO
GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Polonia, conform standardelor proprii.
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de compania aeriana.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru AgentiE. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
12-16.04.2012
360 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
12-Apr-12 - 16-Apr-12-360--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR