Destinatii Europene

PASTE ROMA ORASUL ETERN 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
12/04/2012 - 17/04/2012
Pret Total:
399 € (66.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
● lasa-te sedus de fascinatia vechiului imperiu, plutind peste 20 de secole de istorie spre ruinele Romei antice: Colosseum-ul, Forumul Roman, Columna lui Traian !
● asculta-ti ecoul pasilor sub cupola Basilicii San Pietro – cea mai sfanta si mai mare biserica a crestinatatii !
● traieste emotii artistice intense admirand capodoperele inestimabile ale marilor maestrii ai Renasterii : Michelangelo, Da Vinci, Rafael sau Boticelli !
● relaxeaza-te dupa o zi incarcata de vizite in atatea locuri frumoase, savurand un capuccino sau un macchiato pe treptele din vestita Piazza di Spania !
● clateste-ti privirea in vitrinele magazinelor de lux de pe celebra Via Condotti
● si nu uita: cand ajungi la Fontana di Trevi, arunca si tu o moneda in apa, peste cap – semn sigur ca te vei reintoarce !

PRETURI SI PERIOADE
REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
ROMA - NAPOLI – INSULA CAPRI

PLECARI
12 apr 2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti – Roma – Bucuresti;
autocar modern, licentiat pentru turul panoramic din prima zi si excursii optionale;
cazare 5 nopti cu mic dejun in Roma la 4*;
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu.

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate, transferuri, taxe check point 145 €;
supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
excursiile optionale;
biletele de vaporas la Insula Capri ( se achita local );
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI - ROMA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Baneasa si zbor direct Bucuresti – Roma ora 07.00 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 08.15 si incepem explorarea Orasului Etern, vizitand Basilica Santa Maria Maggiore, Columna lui Traian, Collosseum-ul, Capitoliul, Forum Roman. Transfer la hotel si timp liber pentru odihna. Dupa-amiaza ne deplasam pietonal in Piata Venetia, Piata Navona, Piata Spaniei, ajungand spre seara la faimoasa Fontana di Trevi. Cazare in Roma.

Ziua 2. ROMA
Mic dejun. In prima parte a zilei, vom vizita Vaticanul (Muzeul, Capela Sixtina ), Piata si Basilica San Pietro. Turul continua dupa-amiaza cu San Giovanni in Laterano si Castello Sant’Angelo. Cazare Roma.
Ziua 3. ROMA
Mic dejun. Astazi vom dispune dupa bunul plac, pentru vizite individuale, relaxare etc. Sugestii: San Pietro in Vincoli, Santa Maria de la Concezione, Basilica San’t Ignazio, Vila si Galeria Borghese. Cazare Roma.

Ziua 7. NAPOLI, POMPEI, INSULA CAPRI
Mic dejun. Excursie optionala in peninsula Sorrentina. Sosim la Napoli, oras fermecator, asezat in umbra Muntelui vulcanic Vezuviu, de unde se poate lua vaporasul pentru vizitarea Insulei Capri, cunoscuta prin frumusetea reliefului accidentat, prin clima si vegetatia luxurianta ( biletul de vaporas se achita separat, local ). Pentru cei care nu doresc Insula Capri, vom vizita vechiul Pompei, acoperit de lava vulcanului in anul 79 d.C., redescoperit abia in sec. al 18-lea. Intoarcere seara si cazare la Roma.

Ziua 5. ROMA & TIVOLI
Mic dejun. Timp liber in Roma. Pentru cei interesati sugeram o excursie optionala la Tivoli, orasel deosebit, situat in estul Romei la aprox. 25 km., unde se pot vizita faimoasele vile renascentiste si admira gradinile luxuriante care le inconjoara ( Vila d’Este, Vila Adriana etc ). Cazare Roma.

Ziua 6. ROMA
Mic dejun. Timp liber in Roma pana seara. Aprox. ora 16.00 transfer la aeroport, imbarcare si zbor spre tara, ora 18.50. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 22.00.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Napoli, Pompei / Insula Capri 43 €
■ Tivoli 18 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Roma:
Aran Park 4* ( MD bufet, www.aranhotels.com )
Hotel Pineta Palace 4* ( MD bufet, www.hotelpinetapalace.com )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
Zborul pentru acest program este operat de compania Wizz Air ( se poate modifica ). Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
supliment single
12 apr ( Paste ) 2012
399 euro
180 euro
16 iul, 8 aug, 21 aug 2012
355 euro
150 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
12-Apr-12 - 17-Apr-12-399--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR