Destinatii Europene

Paste Praga Orasul de Aur 5 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
21/04/2011 - 25/04/2011
Pret Total:
365 € (73€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
HOTEL DIPLOMAT 4****Hotelul face parte din lantul hotelier international VIENA INTERNATIONAl si este situat aproape de Castelul din Praga, intr-o zona cu resedinte diplomatice si la numai 2 statii de metrou de centru. Statia de metrou este vis-a-vis de hotel. Detalii si galerie foto: www.diplomathotel.cz

PRETURI SI PERIOADE
EARLY BOOKING: - 5% pentru rezervarile achitate integral pana la data de 31.01.2011
ITINERARIU
BUCURESTI - PRAGA - KARLOVY VARY - CASTELUL KARLSTEJN

PLECARI
21 – 25 aprilie 2011

SERVICII INCLUSE
Transport cu avionul, compania CSA Bucuresti – Praga – Bucuresti
4 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Diplomat 4****
Tur de oras de ½ zi in Praga cu ghid local
Tururi pietonale cu ghidul roman insotitor
Transferuri aeroport – hotel – aeroport conform programului
Ghid insotitor de grup din partea agentiei

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
 Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
 Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
 Ruta3: Pitesti

SERVICII NEINCLUSE
Taxe aeroport & combustibil: cca. 100 Eur (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
asigurarea medicala (optionala)
excursiile optionale

PROGRAM
21 aprilie BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:20 pentru imbarcare cursa CSA OK 805 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 07:20. Sosirea la Praga la ora 08:15. Continuam cu turul “orasului de aur”. Se pot admira: Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului si este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei, podul Carol – monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, cazare si timp liber la dispozitie. Cazare la hotel DIPLOMAT 4****. Detalii pe www.diplomathotel.cz

22 aprilie PRAGA – ORASUL DE AUR
Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor: Piata Wenceslav cu Muzeul National, centrul istoric, ceasul astronomic, piata Primariei, cartierul evreiesc, etc. Nu trebuie sa ratati un popas la una dintre berariile celebre din Praga. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, optional, Croaziera cu cina bufet pe Vltava. Cazare la hotel DIPLOMAT 4****.

23 aprilie KARLOVY VARY
Mic dejun. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si oras cu o arhitectura deosebita. Seara, pentru cine doreste se poate asista la slujba din noaptea de inviere la o biserica ortodoxa. Cazare la hotel DIPLOMAT 4****.

24 aprilie PRAGA - CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejum. Optional, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala de Paste cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la hotel DIPLOMAT 4****.

25 aprilie PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau tururi pietonale cu insotitorul de grup. Seara, transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa CSA OK804 cu decolare la ora 21:35. Sosire in Bucuresti la ora 00:25 a doua zi. Sfaristul pachetului de servicii.

017

Excursii optionale:
Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!
(Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local si insotitor de grup
(Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Croaziera cu cina bufet pe Vltava:
2 ore croaziera, cina bufet, aperitiv, 1 bautura, muzica live cu acordeonist
25 Euro/adult, 20 Euro/copii 3-10,99 ani, GRATUIT/copii 0-2,99 ani (fara transfer);
(Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Cina traditionala cu spectacol folcloric live:
Cina 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/bauturi racoritoare
30 Euro/adult, 25 Euro/copii 6-10,99 ani, GRATUIT/copii 0-5,99 ani
Transfer hotel-restaurant-hotel: +10 Euro/persoana)
(Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
Supliment single
21 – 25 aprilie 2011
365 Euro
160 Euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Apr-11 - 25-Apr-11365

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR