Destinatii Europene

PASTE PARIS 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
12/04/2012 - 16/04/2012
Pret Total:
410 € (82€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
Transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur, compania AIR FRANCE

PLECARI
12.04 – 16.04.2012

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur, compania AIR FRANCE
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu ghid local
1h croaziera pe Sena
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie

PROGRAM
Ziua 1 - 12.04
Intalnire la ora 13:15 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora 17:25. Transfer la hotel Ibis Berthier 3* (sau similar). Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe Champs Elysees.

Ziua 2 - 13.04
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (4h) pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa tur, plimbare cu insotitorul de grup in zona Turnului Eiffel (optional urcare in turn pentru o priveliste panoramica).

Ziua 3 - 14.04
Optional, excursie la Palatul Versailles si Castelul Fontainbleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei). Seara, participare la Slujba Invierii la Biserica Ortodoxa Romana “Sf. Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail”, aflata in centrul Cartierului Latin, aproape de Notre-Dame.

Ziua 4 - 15.04
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale. Va recomandam boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii Saint Germain des Pres. Dupa pranz, croaziera pe Sena (1h) si plimbare pe Ile de la Cite. Seara, plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montmartre pentru vizitarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni.

Ziua 5 - 16.04
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer la aeroport la ora 12:30 pentru imbarcare cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 15:25. Sosire la Bucuresti la ora 19:15.

008

Camera single: 555 EURO
A treia persoana (adult sau copil): 410 EURO
GRUP MINIM:
25 persoane. Supliment grup 20-24 persoane: 20 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:
15 Martie 2012.

CONDITII DE RETRAGERE:
20% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale):
12.04: Bucuresti 15:15 – Paris 17:25
16.04: Paris 15:25 – Bucuresti 19:15
OBSERVATII:
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Franta conform standardelor proprii;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; • sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; • adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
12.04 – 16.04.2012
410 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
12-Apr-12 - 16-Apr-12-410--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR