Destinatii Europene

PASTE ISTANBUL 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
13/04/2012 - 17/04/2012
Pret Total:
345 € (69€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
Transport cu avionul Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, compania Tarom

PLECARI
13 - 17.04.2012

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Istanbul – Bucuresti, compania Tarom;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Grand Emir 4* www.grandemirhotel.com www.grandemirhotel.com www.grandemirhotel.com(www.grandemirhotel.com) sau similar;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras de o jumatate de zi (3-4 ore) cu ghid local in Istanbul ;
insotitor roman de grup.

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport 115 EURO/ persoana - pot suferi modificari;
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
bacsisuri pentru ghizi locali si soferi;
asigurarea medicala de calatorie;
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;

PROGRAM
Ziua 1 (13.04): Intalnire cu conducatorul de grup la ora 06:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Istanbul. Sosire la ora 09:50 la Istanbul, transfer si cazare hotel Grand Emir 4* sau similar. Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul istoric al orasului sau vizitarea Bazarului Egiptean de mirodenii datand din secolul al XVII-lea.

Ziua 2 (14.04): Mic dejun. Tur panoramic de oras cu ghid local cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra cu cele 6 minarete (construita in secolul al XVII-lea), Biserica Sf Sofia (537 d.Hr, cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita), Hipodromul antic, Marele Bazar. Seara, deplasare cu insotitorul de grup la Biserica Ortodoxa Romana “Sf Paraschiva” pentru participare la Slujba de Inviere.

Ziua 3 (15.04): Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Optional, servirea pranzului de Paste la un restaurant local. Dupa-amiaza, optional, croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp doua continente, Europa si Asia.

Ziua 4 (16.04): Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar, sau, optional, vizitarea cu insotitorul de grup a Palatului Topkapi (sec. al XV-lea), simbol al Imperiului Otoman, localizat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor. In continuarea excursiei, se va face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, una dintre cele mai mari moschei din lume, construita in timpul domniei lui Soliman I Magnificul (1520-1566).

Ziua 5 (17.04): Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport in jurul orei 15:30 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 19:45.

008

Camera single: 430 euro
A treia persoana adulta in camera dubla: 325 EURO
Copil 2-6,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): 245 euro
Copil 7-11,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): 295 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

GRUP MINIM:
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana, iar pentru grup 15 - 19 persoane pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana.
ORAR DE ZOR INFORMATIV (ore locale):
13.04.2012: Bucuresti 08:35 – Istanbul 09:50 // 17.04.2012: Istanbul 18:30 – Bucuresti 19:45
Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual.
Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile.
MAE recomanda cu insistenta cetatenilor romani sa nu plece la drum in afara granitelor Romaniei fara a avea incheiate asigurarea medicala de calatorie.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia conform standardelor proprii;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de aproximativ 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
13 - 17.04.2012 - PASTE
345 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
13-Apr-12 - 17-Apr-12-345--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR