Destinatii Europene

Paste 2012 Roma, plecare din Bacau

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
01/09/2011 - 01/04/2012
Pret Total:
445 € (74.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

PASTE 2012
Roma - Cetatea Eterna

Perioada: 13 – 18 aprilie 2012

Detalii program:

Ziua 1 (13 aprilie): BACAU – ROMA
Intalnire la ora 12:20 pe aeroportul Bacau – terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa Blue Air cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 15:45 . Transfer pentru cazare hotel 3*. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi .

Ziua 2 (14 aprilie): ROMA
Mic dejun. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Dupa amiaza vom continua cu un tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini. Seara, optional, participare la Slujba de Inviere la Biserica San Pietro din Vatican, oficiata de Papa Benedict al-XVI-lea.

Ziua 3 (15 aprilie): ROMA
Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Cazare.

Ziua 4 (16 aprilie): ROMA – TIVOLI – ROMA (optional)
Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D’Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Adrian. Villa D’Este, construita in anul 1550 de Cardinalul Ippolito al II-lea d’Este, impresioneaza prin gradinile sale cu numeroase fantani, statui si jocuri de apa, model ce a fost preluat de multi arhitecti europeni in realizarea gradinilor in stil baroc. Cazare.

Ziua 5 (17 aprilie): EXCURSIE NAPOLI SI INSULA CAPRI (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului. Cazare.

Ziua 6 (18 aprilie): ROMA - BACAU
Mic dejun. Dimineata timp liber. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Bacau. Sosire in Bacau la ora locala 20:00.



PRET/persoana: 445 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 180 EURO/persoana
Pat suplimentar (a treia persoana in camera dubla): 435 EURO


SERVICII INCLUSE:
transport avion compania Blue Air Bacau – Roma si retur;
un bagaj de cala de 20 de maxim 20kg/persoana
5 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel 3* in Roma
tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
transfer aeroport – hotel – aeroport;
insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
taxele de aeroport 95 EURO/ persoana (pot suferi modificari); • intrari la obiectivele turistice; • excursiile optionale
• asigurarea medicala / asigurarea storno



NOTA:
Primaria orasului Roma a stabilit introducerea unor taxe pentru fiecare noapte de cazare, ce vor trebui achitate cash de catre fiecare turist la receptiile hotelurilor. In prezent valorile acestora sunt de: 2 EUR/pers/noapte pentru hotelurile de 1*, 2* si 3* si 3 EUR/pers/noapte pentru hotelurile de 4 si 5*.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
13 aprilie 2012: Bacau 14:20 – Roma 15:45 / BLUE AIR
18 aprilie 2012: Roma 16:35 – Bacau 20:00 / BLUE AIR


Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: WORLD TRAVEL&EVENTS