Destinatii Europene

PASTE 2012 - CROATIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
11/01/2012 - 12/04/2012
Pret Total:
299 € (42.71€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Croatia din Europa
de la 299 EUR Europa 7 zile Transport Autocar Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Rabac,

Ziua 1: Bucuresti – Budapesta (800 km)
Plecare din Bucuresti la ora 06:00 de la Ateneul Roman (restaurant Cina). Ne indreptam spre Budapesta pe traseul Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea - Sibiu – Deva – Timisoara – Budapesta. Seara ajungem in Budapesta. Cazare hotel 3 in Budapesta.
Ziua 2: Budapesta – lacul Balaton – Zagreb – Rabac (600 km)
Mic dejun. Dimineata pornim din Budapesta spre lacul Balaton unde vom face o scurta oprire. Continuam apoi spre Zagreb unde facem un tur panoramic de oras ce va cuprinde obiective precum: Orasul de Sus pentru a vedea biserica St.Mark, Biserica Sf. Ecaterina, Catedrala, Palatul Parlamentului si Guvernului, Teatrul National si Universitatea. Seara vom ajunge in Rabac. Cazare si cina Complex Maslinica 3.
Rabac este o mica asezare situata in golful din partea de est a tarmului din Istria. Rabac s-a dezvoltat, din punct de vedere turistic, la jumatatea anilor 60 si in perioada anilor 70 a secolului trecut, cand s-a inceput sa se investeasca foarte mult în turism, in special în constructia de hoteluri dar si de apartamente. Unul dintre primii turisti din Rabac a fost cunoscutul autor de note de calatorie Richard Francis Burton. Rabac este considerat astazi perla turistica a Kvarnerului. Datorita accesului facil, a plajelor frumoase si a marii curate, Rabac este potrivit în mod special pentru concediile cu familia. Pe langa acestea, Rabac va ofera si posibilitati excelente de a va bucura de gastronomia locului, excursii cu vaporul si recreatii sportive
Ziua 3: Parcul National Plitvice (optional)
Mic dejun. Excursie optional: parcul national Plitvice. Plecam catre cel mai frumos parc national croat – Plitvice inscris in lista patrimoniului UNESCO inca din 1979 (nu este inclus biletul de intrare). Acesta se afla situat in zona Montana Lika avand total de 16 lacuri. Acestea sunt situate la altitudini diferite, separate prin bariere si legate prin cascade spumoase. Anual peste 1 milion de turisti viziteaza acest parc. Pe drum vom face o scurta oprire in statiunea Opatija, statiunea cu cea mai lunga traditie turistica de pe coasta Adriaticii. Seara ne intoarcem in Rabac. Cazare si cina Complex Maslinica 3.
Ziua 4: Peninsula Istria
Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem un tur al pensinsulei Istria. Vom incepe cu statiunea Pola unde vom trece in revista Amfiteatrul Roman, Teatrul Roman, Poarta de Aur si Catedrala Adormirii Maicii Domnului. Plecam apoi catre Rovinj unde vedem biserica Sf. Eufemia, palatal baroc. Timp liber pentru un pranz traditional. Seara ne intoarcem in Rabac. Cazare si cina Complex Maslinica 3.
Ziua 5: Venetia (optional)
Mic dejun. Va propunem excursie optionala la Venetia. Vizitam principalele atractii: Piata si Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor. Timp liber. Seara ne intoarcem in Rabac. Cazare si cina Complex Maslinica 3.
Ziua 6: Rabac – Postojna – Ljiubliana – Budapesta
Mic dejun. Vom pleca catre pesterile Postojna. Vom face un tur al acestei superbe lumi subterane ce are o lungime de 20 km de galerii, camere, pasaje, formatiuni carstice, stalactite si stalagmite. Dupa vizitatea pesterii vom pleca catre Ljubljana si facem un tur panoramic al orasului admirand castelul Ljubljana, Parlamentul, Primaria, cele trei poduri peste raul Ljubljanica. Continuam drumul nostru catre Budapesta. Cazare hotel 3 in Budapesta.
Ziua 7: Budapesta – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata vom admira cateva dintre atractiile Budapestei: Bastionul Pescarilor, Parlamentul, Podul cu lanturi, Biserica Matyas, Palatul Regal si bulevardul Andrassy. Plecam catre tara si vom ajunge in Bucuresti in timpul noptii.
Obiective turistice:

Orasul de Sus pentru a vedea biserica St.Mark, Biserica Sf. Ecaterina, Catedrala, Palatul Parlamentului si Guvernului, Teatrul National si Universitatea.

Durata: 7 zile | Transport: Autocar
Plecari Camera dubla
12.Apr.2012
299 EUR

Orase plecare:
Sibiu / Bucuresti /

Observatii tarife:
Pret/persoana (loc in camera dubla): 299 EURO
Supliment camera single: 75 euro
Reducere a treia persoana in camera: 15 euro
Oferta este valabila pentru grup minim 40 persoane

Servicii incluse:
transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
6 nopti de cazare la hoteluri de 3 stele astfel: 2 nopti Budapesta cu mic dejun, 4 nopti Rabac cu demipensiune (mic dejun si cina)
tur panoramic in Budapesta, Zagreb, Ljiubliana
turul peninsulei Istria cu vizitarea statiunilor Pola si Rovinj
taxe de autostrada si parcari
insotitor roman de grup


Servicii neincluse:
excursii optionale (Parcul National Plitvice si Venetia), intrarile la obiectivele turistice (Pestera Postojna), asigurarea medicala, asigurarea storno

Nota:
Plecari din Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara

Rezerva acum online
www.terrasejur,ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA