Destinatii Europene

Paste 2010 la Paris 5 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
02/04/2010 - 07/04/2010
Pret Total:
475 € (95€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: zbor Air France

Plecari: 2 aprilie 2010

Servicii incluse:
 transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE
 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu ghid local
 1h croaziera pe Sena
 insotitor roman de grup


Servicii neincluse:
 taxele de aeroport : 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice


Program:
Ziua 1- 02 APR
Intalnire la ora 13:30 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora 17:40. Transfer la hotel 3*. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe Champs Elysees.
Ziua 2- 03 APR
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (4h) pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa tur, plimbare cu insotitorul de grup in zona Turnului Eiffel (optional urcare in turn pentru o priveliste panoramica). Seara, participare la Slujba Invierii la Biserica Ortodoxa Romana “Sf. Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail”, aflata in centrul Cartierului Latin, aproape de Notre-Dame.
Ziua 3- 04 APR
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale. Va recomandam boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii Saint Germain des Pres. Dupa pranz, croaziera pe Sena (1h) si plimbare pe Ile de la Cite.

Ziua 4- 05 APR
Plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montmartre pentru vizitarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Dupa-amiaza,optional, vizitarea muzeului Louvre.

Ziua 5 -06 APR
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. La ora 12:30 transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 15:25. Sosire la Bucuresti la ora 19:15.

008
Supliment SGL: 175 EURO
A 3-a persoana adulta: 460 EURO
Copil 2-12 ani: 350 EURO
*Oferta este valabila pentru grup minim: 25 persoane.

ORAR DE ZBOR:
02 Aprilie: Bucuresti 15:30 – Paris 17:40
06 Aprilie: Paris 15:25 – Bucuresti 19:15
OBSERVATII:
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Franta. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Apr-10 - 07-Apr-10475

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR