Destinatii Europene

Oferta 7 nopti la Hotel Majestic 4*, Sunny Beach

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
07/06/2012 - 14/06/2012
Pret Total:
185 € (23.13€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

RELAXATI-VA ALATURI DE INTREAGA FAMILIE IN BULGARIA LA HOTEL MAJESTIC 4* - 7 NOPTI LA CEL MAI MIC TARIF: 185 EUR/PERS!!!

HOTEL MAJESTIC 4*


Situat chiar pe plaja din Sunny Beach, Hotel Majestic Hotel & Residence este unul din cele mai mari complexuri de pe litoralul Bulgariei, un hotel elegant si incantator ce creeaza o atmosfera unica de vacanta pentru orice categorie de turisti.

Cazare: Hotelul va asteapta in 711 camere duble, apartamente si studiouri majoritatea cu o splendida vedere spre mare. Toate sunt moderne, confortabile si foarte atent amenajate, combinatia perfecta intre eleganta si functionalitate maxima; aer conditionat, minibar, tv satelit, telefon, seif, canapea extensibila etc; apartamentele si studiourile au chicineta complet utilata.

Facilitati / servicii hotel: Cu o suprafata de cca 56.000 mp, complexul Majestic ofera toate serviciile si facilitatile pentru ca turistul sa petreaca o vacanta de neuitat; de la aer conditionat si acces internet, la parcare si centru de frumusete, pana la loc de joaca pentru copii si activitati de agrement din cele mai variate.

Activitati: O adevarata baza sportiva cu 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de fotbal si unul de basket, snooker, biliard, darts, sporturi nautice; centru SPA, sauna masaj, jacuzzi, 1 piscina pentru copii si 2 pentru adulti, loc de joaca pentru copii, etc.

Catering: restaurant principal; restaurant Dolce Vita, snack bar, lobby bar, terasa, bar saloon, bar la piscina, Veny`s Beach – bar la piscina; bucatarie traditioanala bulgareasca, mediteraneeana, internationala; bauturi alcoolice si racoritoare din cele mai diverse.

Centru SPA: Intr-o atmosfera placuta, Majestic SPA ofera cele mai diverse terapii si proceduri pentru relaxare totala; bai turcesti, diverse masaje, terapii asiatice si tratamente thalasso, impachetari etc.

Evenimente / conferinte: Centrul de conferinte (8 Sali multifunctionale) poate gazdui pana la 400-450 de persoane (intr-o sala), fiind singura locatie de pe litoralul Bulgariei ce poate oferi servicii complete pentru organizarea evenimentelor de mari dimensiuni; business center; secretariat; toate echipamentele necesare.


TARIF 185 EUR/PERS/SEJUR 7 NOPTI CU DEMIPENSIUNE

TARIF VALABIL PENTRU SEJUR PERIOADA 07.06.2012 - 14.06.2012
PLATA INTEGRALA PANA LA 20.02.2012

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
07-Iun-12 - 14-Iun-12-185--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS