Destinatii Europene

MAROC Circuitul Oraselor Imperiale

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
29/01/2010 - 06/04/2010
Pret Total:
955 € (79.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. Intâlnire cu reprezentantul agentiei în aeroportul din Bucureşti. Decolare cu o cursă regulată. Sosire în CASABLANCA, transfer la hotel şi cazare. După amiază vizite: Piaţa Centrală, Medina, selectul Cartier Anfa, Cornisa Ain Diab, Moscheea lui Hassan al II-lea (exterior) construită parţial deasupra Oceanului. Cină şi cazare în Casablanca.

Ziua 2. Mic dejun. Plecare spre RABAT, unde se vizitează : Oudayas Kasbah, Palatul Regal (Mechouar), Turnul si Moscheea Hassan, Mausoleul Mohamed V. Continuarea călătoriei cu oprire la ruinele romane de la Volubilis şi la Moulay Idriss. Sosire la MEKNES, supranumit şi Versaillesul Marocului. Se vizitează: poarta Bab Monsour, grajdurile regale, Medina. Plecare spre FEZ pentru cină şi cazare.

Ziua 3. După micul dejun se vizitează prestigiosului oraş imperial FEZ, capitală religioasă şi spirituală a Marocului. Se vizitează Medina Medievala (inclusă in patrimoniul UNESCO), Medersas (Universitatea Religioasă Islamică), Moscheea Karaouine şi faimoasa fântană Nejjarine. Cină şi cazare Fez. Opţional: spectacol folcloric cu muzică andaluziană.

Ziua 4. Mic dejun. Plecare spre MARRAKECH trecând prin Immouzer du Kandar - un sat berber, Ifrane - incantatoarea staţiune de ski intr-o pădure de cedru din Atlasii Mijlocii, Azrou - sat berber recunoscut pentru artizanatul său in lemn şi covoare. Sosire în Marrakech , cină şi cazare.

Ziua 5. După micul dejun se vizitează cele mai atractive obiective ale oraşului MARRAKECH denumit si « Perla Sudului » : Moscheea şi Minaretul Koutuobia, Palatul Bahia, grădina Menara, Piaţa Djema el Fnaa. Cină si cazare Marrakech. Opţional: spectacol Fantazia (spectacol folcloric, cavalcadă cu tineri războinici şi numere de cascadorie).

Ziua 6. Mic dejun. Plecare spre OUARZAZATE via TIZI N’TICHKA. La 30 km de Ouarzazate se viziteaza AIT BENHADDOU KASBAS. Imaginati-va un fabulos castel de nisip transpus ca prin magie in mijlocul unui camp de migdali infloriti – ca un decor de film ! Cina si cazare.

Ziua 7. Dupa micul dejun se continua vizitele in OUARZAZATE, care a fost fondat in anul 1928 si are privelisti foarte atractive si castele in stil pur berber. Orasul e inconjurat de sate care pastreaza stilul folcloric pur marocan. Dupa amiaza vom descoperi Kasbah TAOURIRT, vechea resedinta El Glaoui. Cina si cazare in Ouarzazate.

Ziua 8. Mic dejun. Plecare spre AGADIR trecand prin satul AIT BENHADDOU, prin TAZNAKHT (faimos prin carpetele berbere) si apoi prin TAROUDANT, oras inconjurat de ziduri, gradini, maslini si palmieri – care fost pe vremuri capitala regiunii Souss. Printre atractiile orasului se numara: bijuteriile berbere, armele vechi, stradutele inguste, d’Assarag flancat de piete pitoresti. Continuarea calatoriei si dupa amiaza tarziu sosire in Agadir; cina si cazare.

Ziua 9. Mic dejun. Timp liber pentru baie si plaja in AGADIR, cea mai bine amenajată staţiune din Maroc, cu o plajă de 10 km de nisip auriu şi climă plăcută. Cină şi cazare în Agadir.

Ziua 10. Mic dejun. Plecare spre Casablanca via ESSAOURIA. Sosire in CASABLANCA, cina si cazare.

Ziua 11. Mic dejun. La amiaza se elibereaza camerele. Timp liber in CASABLANCA pentru vizite individuale sau cumparaturi. Seara transfer la aeroport si decolare.

Ziua 12. Decolare cu o cursă regulată. Sosire în Bucureşti in cursul amiezii.


Preţ în euro/persoană - 955 euro/pers.in camera dubla sau tripla
Date de plecare: 29.01 ; 19.02 ; 26.03.2010

Supliment cameră single: 170 euro. Copil 2 – 12 ani (în cameră cu 2 adulţi): reducere 100 euro

Grup minim 35 persoane.
Pentru grup 30 - 34 persoane tariful se majoreaza cu 30 euro/pers.
Pentru grup 25 - 29 persoane tariful se majoreaza cu 65 euro/pers.
Pentru grup 20 - 24 persoane tariful se majoreaza cu 125 euro/pers.

IMPORTANT:
- acte necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data călătoriei, asigurare medicala
- copiii sub 18 ani care călătoresc doar cu unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al părintelui care nu însoţeşte minorul, obţinut la notariat. Copiii sub 18 ani care călătoresc neînsoţiţi de nici unul dintre părinţi, vor trebui să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi, obţinut la notariat, iar adultul însoţitor trebuie să prezinte cazierul judiciar. Detalii pe www.politiadefrontiera.ro
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.
- agenţia îşi rezervă dreptul de a opera modificări în program (inclusiv modificare companie aeriana / orar de zbor) fără a afecta structura generală a acestuia; conducătorul de grup român îşi rezervă dreptul de a modifica programul în funcţie de anumite situaţii obiective ce pot apare în timpul excursiei
- programul pe zile (ordinea vizitelor sau a cazarilor) poate fi modificata. In functie de anumite situatii speciale, se poate schimba ordinea vizitarii unor obiectove sau inlocui partial unele vizite .
- clasificarea unitaţilor de cazare si de transport este cea atribuită in mod oficial de autoritatile locale, conform standardelor proprii.
- contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificări până la data plecării

Compania aeriana: Alitalia. Orar de zbor informativ (ore locale):
Otopeni 06.25 – 07.45 Roma 09.20 - Casablanca 10.35
Casablanca 01.55 - 07.00 Roma 09.30 - Otopeni 12.45
Compania aeriană poate modifica orarul de zbor. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.

Preţurile sunt exprimate în EURO şi includ:
- avion Bucureşti – Casablanca – Bucureşti (escala Roma)
- 10 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 4* astfel: 2 nopţi Casablanca; 2 nopţi Fez ; 2 nopţi Marrakech; 2 nopţi Ouarzazate; 2 nopţi Agadir
- transport local cu autocar dotat cu aer condiţionat
- vizitele şi intrările la obiectivele turistice menţionate în program
- asistenţă turistică în limba română şi ghid local

Preţurile NU includ:
- taxele de aeroport (160 euro/pers – obligatorii)
- asigurarea storno (1,5% din preţul total – opţională, dar recomandată);
- asigurarea medicală;
- băuturile alcoolice sau răcoritoare la mese;
- bacÅŸiÅŸuri;
- alte intrări la obiective turistice decât cele menţionate în program;
- intrare la Moscheea Hassan II: 15 euro/persoană (opţional – se achită la faţa locului)
- programele opţionale (cu cină şi băuturi incluse): spectacol folcloric (aprox. 35 euro/pers); spectacol Fantazia (40 euro/pers) - excursiile opţionale se achită la faţa locului

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
29-Ian-10 - 09-Feb-10955
19-Feb-10 - 02-Mar-10955
26-Mar-10 - 06-Apr-10955

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BalneoTurism