Destinatii Europene

MALAYSIA SINGAPORE 10 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
20/08/2013 - 16/10/2013
Pret Total:
1385 € (138.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1-Miercuri, ora 16.25-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in Qatar pentru destinatia Doha. Ora 18.25-decolare, sosire la ora 22.55 in Doha.
ZIUA 2 Ora 00.50-decolare.Sosire la ora 13.40 in Singapore-tur (2 ore) cu ghid local. Cazare in Singapore.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul cu opriri la: Templul Dintelui lui Buda (situat in China Town), statuia Merlioni (simbolul orasului), Moscheea si Palatul Sultanului (vizita in exterior). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.-vapor Singapore-Batam=45 min. Cazare in Singapore.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic.
Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei).
Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 9 (mic dejun).Timp liber. Plaja si baie.Dupa amiaza in Insula Penang se viziteaza: Templul serpilor, Rezer-vatia de fluturi si Parcul pasarilor. Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur..
ZIUA 10 - Vineri. Transfer la aeroport. Decolare spre Doha la ora 3.30, sosire la ora 6. Ora 8.35-decolare din Doha, sosire pe Otopeni, ora 13.30.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • PRETUL INCLUDE : · servicii ghid roman si ghizi locali ;
  • - bilet avion Bucuresti - Doha - Singapore / Kuala Lumpur - Doha - Bucuresti;
  • - transport cu autocar 2 cu aer conditionat;
  • - 2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3 si 4;
  • - biletele de intrare la obiectivele turistice.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA