Destinatii Europene

Japonia 2014 - Sarbatoarea ciresilor in floare

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
15/10/2013 - 03/04/2014
Pret Total:
2590 € (199.23€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Plecare din : 03.Apr.2013

Ziua 1 - BUCURESTI - TOKYO:
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:15 pentru imbarcare cursa Turkish Airlines cu destinatia Tokyo. Schimbarea cursei la Istanbul.

Ziua 2 - TOKYO:

Sosire la Narita - aeroportul international din Tokyo la ora 10:25, transfer la hotel Grand Palace 4 (sau similar). Dupa amiaza, timp liber pentru odihna si acomodare cu fusul orar. Seara, optional, tur "Tokyo by night" cu insotitorul de grup (pietonal si cu metroul). Pret informativ: 25 euro/persoana.

Ziua 3 - TOKYO:

Mic dejun bufet. Astazi de ne vom bucura de un tur panoramic al capitalei nipone (8h). Printre principalele obiective admirate se numara Templul Senso-ji cu a sa pagoda cu cinci niveluri in curtea caruia se afla un cazan urias din bronz plin cu tamaie aprinsa, zona Palatului Imperial situat intr-un peisaj elegant cu iazuri si pini, altarul Meinji-jingu, cel mai mare loc sfant din Tokyo care-l comemoreaza pe Imparatul Meiji, bulevardul Ginza - comparabil cu 5th Av. din New York. Vom admira apoi una din cele mai spectaculoase privelisti din Observatorul Metropolitan. De asemenea, vom face o croaziera de aproximativ o ora pe raul Sumida, prin districtul Asakusa, cel mai plin de culoare si obiceiuri traditionale. Vom incheia aceasta zi frumoasa cu o cina traditionala la un restaurant local. Transfer si cazare la hotel 4.

Ziua 4 - KAMAKURA - YOKOHAMA:

Mic dejun. Optional, va propunem o vizita in prima capitala sogunala a Japoniei, Kamakura, ale carei temple si gradini isi etaleaza frumusetea intre ocean si munte. Vom vizita 3 dintre ele, iar la intoarcere facem o scurta oprire la Yokohama, "Portul Viitorului", pentru o panorama unica din, pe vremuri, cel mai inalt observator al Japoniei (si cel mai rapid lift). Seara, revenim la hotel pentru cazare. Pret informativ: 75 euro/ persoana.

Ziua 5 - TOKYO - NIKKO - TOKYO:

Mic dejun. Astazi vom face o excursie de o zi la Nikko (128km) unde vom vizita templul Toshogu, aici gasindu-se mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Pe drum, ne vom opri pe malul lacului Chunzenji-ko pentru a admira spectaculosul peisaj cu cascade si vom urca cu liftul deasupra cascadei Kegon (97m). Seara, revenim in Tokyo. Cina la restaurantul hotelului. Cazare la hotel 4.

Ziua 6 - TOKYO -LACUL KAWAGUCHI - ATAMI:

Dupa micul dejun, plecam spre Atami, una dintre cele mai populare zone de agrement, statiune situata pe malul Oceanului Pacific. Important: Vom lua cu noi doar bagajele de mana deoarece bagajele mari vor fi trimise cu un serviciu special de curierat direct la Kyoto. Ne indreptam spre muntele sfant al japonezilor. Vom lua telecabina de la Owakudani (Valea Marelui Clocot) spre Togendai. In doar 10 minute, vom trece peste o vale cu stanci ascutite, cratere, vulcani noroiosi, cu jeturi de aburi iesind din crevase. Daca vremea permite, vom admira o spectaculoasa priveliste cu Fuji-san. Cazare la hotel Resorpia Atami 4 in camere tipic japoneze cu vedere la ocean. Cina la restaurant hotelului.

Ziua 7 - ATAMI - KYOTO:

Mic dejun. Ne vom deplasa pe jos la gara din Atami (10 minute de mers) pentru a lua trenul de mare viteza spre Kyoto. La sosire (ora 12:15), vom face un tur panoramic, ce va cuprinde vizita urmatoarele obiective: templul Kiyomizu-dera - dedicat zeitatii budiste cu 11 fete Kannon; templul Kinkaku-ji (Pavilionul de Aur) - un templu invelit in frunze de aur, ce se oglindeste spectaculos in iazul din fata sa; castelul Nijo - un fost palat rezidentil construit pentru shogunul Tokugawa Ieyasu La finalul turului, vom avea ocazia sa exploram Gion-ul - cartierul vechi de distractii si gheise. Cazare la hotel New Miyako 4 (sau similar).

Ziua 8 - KYOTO - NARA :

Dupa micul dejun, ne vom indrepta catre Nara, cea mai veche capitala japoneza ce dateaza din secolul al VIII-lea. Aici vom vizita templul Todaiji, patrimoniu UNESCO, care adaposteste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha. Vom continua cu vizita Altarului Kasuga cu cele 4 Sali principale - 3 dedicate razboinicilor civili si una stramosilor zeificati. Vom petrece putin timp liber in parcul Nara sau parcul caprioarelor. Dupa amiaza, revenim in Kyoto. Optional, va propunem participarea la spectacolul extraordinar al gheiselor din Gion, reprezentatie ce are loc intr-o singura luna din an (program realizabil in limita locurilor disponibile). Pret informativ (difera in functie de categoria de bilet disponibila la fata locului si include si ceremonia ceaiului): 50 euro/ persoana.

Ziua 9 - KYOTO:

Mic dejun. Astazi vom continua explorarea frumosului oras Kyoto. Putem face o plimbare in zona de est a orasului, cartierul cu cei mai multi ciresi, trecand pe Aleea Filosofiei, pe langa case vechi si temple linistite: Templul de Argint, Altarul Heian, parcul Okazaki. Optional va propunem "o gura de aer proaspat" in peisajul natural de vis al cartierului vestic Arashiyama, unde vom combina istoria si religia templelor cu aerul mistic al padurilor de bambus si cu vioiciunea maimutelor japoneze. La final ne vom odihni privirile la fereastra trenuletului romantic al vaii Sagano. Pret informativ: 30 euro/ persoana. La ora 18:30 va invitam la o cina traditionala la care va participa si dansa o Maiko - "fata dansatoare" (nume dat ucenicelor gheise).

Ziua 10 - KYOTO - OSAKA:

Mic dejun. Ne indreptam spre Osaka, cel de-al treilea oras ca marime din Japonia. Vom incepe cu vizitarea celui mai mare castel construit in Japonia, Osaka Castle. Continuam cu admirarea unei frumoase panorame din cladirea Umeda Sky, o realizare uimitoare a arhitecturii nipone moderne. Turul continua cu vizita cartierului Dotonbori. Cina a la carte in stil european. Cazare la hotel Granvia Osaka 4 (sau similar).

Ziua 11 - OSAKA - HIROSHIMA - OSAKA (optional):

Mic dejun. Optional, va propunem excursie la Hiroshima . Plecam spre Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, unde vom traversa cu feribotul. Excursia cuprinde vizita altarului Itsukushima, intrare la Muzeul Memorial al Pacii, admirarea Domului Bombei. Seara, revenim in Osaka pentru cazare. Transferul intre port, gari si statii se va dace cu metroul sau taxi. Pret informativ: 210 euro/ persoana.

Ziua 12 - OSAKA - ISTANBUL:

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si plimbari individuale. Camerele vor fi eliberate la ora 18:00, iar la 19:30 avem prevazut transferul la aeroportul din Osaka pentru imbarcare zbor Turkish Airlines cu destinatia Istanbul. Plecare la ora 22:30.

Ziua 13 - ISTANBUL - BUCURESTI:

Sosire la Istanbul la ora 05:35 si plecare spre Bucuresti la 07:50. Aterizare pe aeroportul Otopeni la 09:15.

SERVICII INCLUSE:
transport avion Bucuresti-Tokyo si Osaka-Bucuresti cu compania Turkish Airlines (schimbarea cursei la Istanbul)
10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 4 nopti in Tokyo, 1 noapte in Atami, 3 nopti in Kyoto, 2 nopti in Osaka,
5 cine (zilele 3, 5, 6, 9 si 10) – din care una cu spectacol si participarea unei Maiko
transport pe tot parcursul turului conform programului
tururi de oras cu ghid local in Tokyo, Kyoto si Osaka
excursii la Nikko si Nara cu autocar si ghid local
- intrarile la obiectivele mentionate in program
- insotitor roman de grup
Nu sunt incluse:
taxele de aeroport: 475 EURO/persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala de calatorie
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
orice servicii nementionate in program
bacsisuri pentru ghizi locali si soferi

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA