Destinatii Europene

Israel -Egiptul mare 11 nopti

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Pelerinaj
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
23/12/2011 - 10/01/2012
Pret Total:
625 € (52.08€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Locatie: Israel din Asia
de la 625 EUR Asia 12 zile Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT « 0720 499 288 / 021 340 4667
Orase Vizitate: Tel Aviv-Ierusalim-Tiberias,

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv - Cana Galilee - Nazareth
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda – Otopeni, cu reprezentantul agenţiei de turism Alida Holiday cu 3 ore inainte de plecare. Decolare din Bucuresti la ora 11:05 cu sosire in aeroportul Ben Gurion - Tel Aviv la ora13:45. Plecare spre Nazareth,unde se viziteaza Cana Galileii cu Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin, Biserica Sf. Fecioare Maria,unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia care adaposteste Izvorul Maicii Domnului. Transfer la hotel cina si cazare Tiberias/Nazareth.
ZIUA II: Tiberias - Muntele Fericirilor – Tabgha – Capernaum - Jordan
Mic dejun. Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predică a “Fericirilor” si unde s-a arătat înviat,instituind Taina Sfântului Botez. Tabgha – săturarea celor cinci mii de oameni cu doi peşti şi cinci pâini, Biserica Sf. Petru – Pescuirea Minunată, reprimirea Sfântului Petru în treapta apostoliei după lepădarea de pe Muntele Sion, Capernaum – oraşul lui Iisus, locul unde Domnul şi-a început activitatea Sa mesianică - vizitarea Bisericii Ortodoxe. Continuare spre Muntele Tabor – Biserica Schimbării la Faţă, unde Domnul le-a arătat ucenicilor firea Sa Dumnezeiască. Optional: Plimbare cu vaporasul pe Marea Galilee, pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se poate servii pranzul, gustand din “ Pestele Sf. Petru”. Plecare spre Râul Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cină şi cazare Bethlehem.
ZIUA III: Bethlehem - Mănăstirea Sf. Sava – Jerusalem – Ein Karem
Mic dejun. Deplasare spre Biserica cu Pestera Sf. Nicolae, Biserica Naşterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina,Pestera Fericitului Eronim, Grota Pruncilor, Biserica Sf. Sava, Manastirea Sf. Teodosie. Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezetorul, se viziteaza Biserica si Pestera cu locul Nasterii Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Vizitarii(intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta) si izvorul care semnifica aceasta intalnire . Cina si cazare Bethlehem/Jerusalem.
ZIUA IV: Jerusalem - Muntele Maslinilor – Via Dolorosa -Bethlehem
Mic dejun. Deplasare spre Muntele Maslinilor cu oprire la Biserica Sf. Ioan Botezătorul pe Muntele Eleon,Biserica Tatăl Nostru, unde Iisus i-a învăţat pe ucenici cum să se roage, Muntele Maslinilor, Biserica Dominus Flevit si Biserica Maria Magdalena. In continuare se viziteaza Biserica Sfântului Mormânt al Maicii Domnului cu Grota Tradarii, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Domnul, unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Natiunilor, Valea Chedronului - vedere generala, unde se poate observa Locul Judecăţii de Apoi şi Poarta de Aur. Se continua cu Biserica Sf. Stefan,unde se afla Pestera si locul in care a fost batut cu pietre. Intrand pe poarta Sf. Stefan, cu
emotie in suflet se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. In cetate, deplasare spre Biserica Sfintei
Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii si locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Timp liber pentru rugaciune la Sfântul Mormânt. Cina si cazare Bethlehem/Jerusalem.
ZIUA V: Ierihon - Hozeva - Biserica Sf. Gherasim - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun.Plecare spre Ierihon – cel mai vechi oras din lume, unde se vizitează: Aşezământul Românesc,Muntele Ispitirii “Carantania”, Biserica Dudul lui Zaheu, Mănăstirea Hozeva cu Moaştele Sfântului Ioan Iacob Romanul, Pestera Sf. Ilie Tezviteanu si Mănăstirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Oprire la Marea Moartă pentru baie si cumparaturi. Peşterile de la Qumran – vedere generală. Cină şi cazare Bethlehem.Optional: Sf. Mormânt - Participare la Sf. Liturghie, plecare la ora 23:30.
ZIUA VI: Jerusalem - Asezamantul Romanesc - Muntele Sion
Mic dejun. Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim – cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe, oprire in Cetate pentru inchinare la Sf. Mormant al Mantuitorului si se continua cu Muntele Sion - Foisorul cu “Cina cea de Taina”, Biserica Adormirii Maicii Domnului, Mormantul Prorocului David, Zidul Plângerii. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA VII: Eilat - Egipt - Sf Ecaterina
Mic dejun. Deplasare spre Eilat de-a lungul tarmului Marii Moarte, la granitele Israelului cu cele trei tari arabe:Iordania, Arabia Saudita si Egipt (Marea Rosie si Golful Araba). Oprire in Eilat.Optional: plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla, unde puteti admira recifele de corali si viata subacvatica. Se continua spre Peninsula Sinai.Cina si cazare Sinai.
ZIUA VIII: Sinai - Sf. Ecaterina - Ein Sokhna
Mic dejun. Optional: la ora 01.00 (noaptea), ascensiune pe Muntele Sinai unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Plecare spre Manastirea Sf. Ecaterina care este considerata cea mai veche manastire din lume si este situata la 1.600 metri inaltime. Participare la Slujba si vizitarea Manastirii,unde se afla timp de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ”argint” al Sf. Ecaterina. In drum spre Ein Sokhna se opreste la Mănăstirii Sf. Pavel din sec. V, unde se afla moastele Sf. Pavel Tebeul, Mănăstirea Sf. Antonie din sec. IV si mormântul în care se odihneşte Sf. Antonie cel Mare. Cina si cazare Ein Sokhna.
ZIUA IX: Ein Sokhna – Giza – Sfinx – Muallaka - Cairo
Mic dejun. Vizitarea Mănăstirii Sf. Simeon Pantofarul. Tur panoramic al orasului Cairo cu oprire la cele
trei piramide ale lui Keops, Kephren, Mycerinus. Se continua vizita cu Sfinxul la Giza si Muzeul Egiptean.Deplasare in zona crestina pentru vizita la Biserica El Muallaka - dedicata Fecioarei Maria. Oprire la Biserica Sf. Gheorghe unde se afla temnita, lantul si uneltele de tortura ale Sfantului. Deplasare spre Biserica Sf.Serghie şi Vah cu moaştele Sf. Serghie şi Vah şi ale Sf. Bashnouna, la baza căreia se găseşte peştera in care a stat Sf. Familie, Biserica Sf. Fecioare Maria din El Zeitoun. Cină şi cazare Cairo.
ZIUA X: Alexandria - M-rea Sf. Paisie - M-rea Sf. Mina - Cairo
Mic dejun. Deplasare spre Mănastirea Sf. Paisie cel Mare cu Sf. moaşte, Mănăstirea El Surian,unde se afla copacul Sf. Efrem Sirul şi părticele din mai multe Sf. moaşte, Mănăstirea El Paramous cu moaştele Sf. Maxim şi Dometie, Sf. Moise cel Negru şi ale Sf. Gheorghe.Vizitarea Catedralei Sf. Apostol şi Evanghelist Marcu, unde sunt moaştele si Mormântul Sfantului, moaştele Martirilor din El Fayoum, Ep. Dioscor, oprire lângă Biblioteca din Alexandria, locul celebrului Far considerat una din cele 7 minuni ale lumii, Mănăstirea Sf. Mina cu moaştele Sf. Mina şi ale papei Chiril. Deplasare la Cairo. Timp liber pentru shopping in Bazarul Khan El Kalily. Cina si cazare Cairo.
ZIUA XI: Cairo – Muntele Sinai
Mic dejun. Plecare spre Manastirea 7 Fete si continuare spre Muntele Sinai, unde la ora 01: 30 a.m. are loc ascensiune pe Munte, care se afla la o altitudine de 2.225 m. Se ajunge in varful muntelui la ora 05:00 a.m, unde se admira rasaritul soarelui. Aici este locul unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Cina si cazare Peninsula Sinai.
Obiective turistice:

Mănastirea Sf. Paisie cel Mare cu Sf. moaşte, Mănăstirea El Surian,unde se afla copacul Sf. Efrem Sirul şi părticele din mai multe Sf. moaşte, Mănăstirea El Paramous cu moaştele Sf. Maxim şi Dometie, Sf. Moise cel Negru şi ale Sf. Gheorghe.Vizitarea Catedralei Sf. Apostol şi Evanghelist Marcu, unde sunt moaştele si Mormântul Sfantului, moaştele Martirilor din El Fayoum, Ep. Dioscor, oprire lângă Biblioteca din Alexandria,

Durata: 12 zile | Transport: Avion
Plecari Camera dubla
25.Jan.2012
625 EUR

09.Feb.2012
625 EUR

20.Feb.2012
625 EUR

07.Mar.2012
625 EUR

22.Mar.2012
625 EUR

Orase plecare:
Bucuresti /

Observatii tarife:
SUPLIMENT SGL -199 euro
Al 3-lea adult in camera tripla - - 30 euro
Copil 6-12 ani (in camera cu 2 adulti) Copil - - 50 euro
0-6 ani (in camera cu 2 adulti) - 460 euro


Servicii incluse:
bilet de avion BucureÅŸti - Tel Aviv - BucureÅŸti
11 nopţi cazare cu demipensiune la hoteluri de 3 - 4
transfer aeroport-hotel-aeroport
transport cu autocar modern - aer condiţionat
ghid local vorbitor de limba romana
ghid local in Egipt vorbitor de limba romana/engleza
preot si insotitor de grup din partea agentiei
vizitele la obiectivele turistice specificate în program


Servicii neincluse:
taxe de aeroport si transferuri 160 euro
taxe hoteliere 45 euro
intrarile la obiective 45 euro
taxa viza Egipt 70 euro
servicii soferi si ghizi locali 45 euro
asigurarea medicala
băuturile alcoolice şi răcoritoare la mese
cheltuieli personale
excursiile optionale din program
tot ce nu apare la servicii neincluse

Rezerva acum online
www.terrasejur.ro
Straut Bogdan 0720 499 288

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA