Destinatii Europene

FRANTA - PROVENCE

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
11/07/2013 - 18/07/2013
Pret Total:
795 € (99.38€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • excursii ecvestre

Descriere Oferta Turistica:

FRANTA - PROVENCE
(P)

Plecari: 11 Iulie, 15 August 2013

Ziua 1
BUCURESTI – NISA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 16:30 pentru imbarcare zbor direct cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora 20:15, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 2
NISA – CANNES –MARSILIA
Dupa micul dejun, ne indreptam spre Cannes intr-un peisaj feeric marginit de apele limpezi ale Mediteranei si versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor ce se continua cu Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si iachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Dupa-amiaza, ne continuam drumul spre Marsilia. Cazare la hotel 3*.

Ziua 3
MARSILIA
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot. Optional, va propunem excursie la Chateau d’If, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo. Cazare.

Ziua 4
MARSILIA – AVIGNON
Dupa micul dejun, plecam spre Avignon. Pe drum, oprire pentru admirarea marelui apeduct roman, “Le Pont du Gard”. Dupa-amiaza, sosire in Avignon, tur pietonal cu insotitorul de grup pe traseul Place du Palais, Place de l’Horologe, Rue de la Republique. Seara, cazare la hotel 3* in zona Avignon.

Ziua 5
AVIGNON – AIX EN PROVENCE
Mic dejun. Optional, va propunem vizitarea renumitului Palat Papal, una din cele mai frumoase si puternice resedinte-fortarete din Franta. Dupa pranz, plecam spre Avignon. Cazare la hotel 3*.

Ziua 6 AIX EN PROVENCE - NISA
Mic dejun. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aristocratiei franceze. Dupa-amiaza, plecam spre Nisa. Sosire seara in Nisa, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 7
NISA
Mic dejun. Astazi vom explora, impreuna cu insotitorul de grup, Nisa - un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Vom servi pranzul intr-un din cochetele restaurante din zona veche a orasului. Dupa-amiaza, va recomandam o relaxanta plimbare pe Promenade des Anglais sau, optional, excursie la Cap Ferrat pentru vizitarea vilei Ephrussi-de-Rotschild, cel mai frumos palat renascentist din Franta.

Ziua 8
NISA – MONACO – BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi pana la ora pranzului. Eliberam camerele si plecam spre Monaco, cel mai bogat oras-stat din lume. Vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo. In jurul orei 18:00 plecam spre aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu plecare la ora 21:00. Sosire la Bucuresti la ora 00:45.


PRET/persoana: 795 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 370 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti – Nisa si retur cu compania Tarom
• 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Avignon, 1 noapte in Aix en Provence
• tur panoramic de Marsilia de jumatate de zi cu ghid local
• excursie de jumatate de zi, cu autocarul, la Monaco
• tururi pietonale cu insotitorul de grup in Nisa, Cannes, Aix en Provence si Avignon
• transferuri aeroport – hotel – aeroport
• insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari) • asigurarea medicala • asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 18:30 – Nisa 20:15
Nisa 21:00 – Bucuresti 00:45

GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri):
- 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI;
- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA;
- 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL;
- 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA;
- 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

CONDITII DE RETRAGERE:
- 20% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;
- 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;
- 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării;
- 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

OBSERVATII:
• Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua.
• Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritotilor aeroportuare.
• Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata (tarif: 36 LEI/ persoana/ saptamana pentru persoane sub 65 ani). Asigurarea storno (optionala), se incheie in momentul incheierii contractului de de comercializare a serviciilor turistice.
• Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
• In momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie pentru posibile cheltuieli suplimentare de pe parcursul sederii cartea de credit sau o anumita suma de bani.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
• Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Franta. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel