Destinatii Europene

Fiordurile - NORVEGIA 7 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
17/12/2013 - 17/08/2014
Pret Total:
885 € (126.43€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Plecare: 17/08/2014

ZIUA 1 Duminica, ora 5, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Lufthansa pentru destinatia Munchen. Decolare la ora 6.55. Sosire la ora 8. Decolare la ora 9.05, sosire la Oslo la ora 11.15.Tur (3 ore) Oslo (primaria, Palatul Regal, Parlamentul, universitatea, cetatea, centrul comercial - Aker Brygge) cu ghid local. Cazare in Oslo.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Hamar - Lillehammer (vizita 2,5 ore)- Dombas - Oppdal (popas 90 min). Cazare in Trondheim.
ZIUA 3 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului si se viziteaza centrul dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund - optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate cu autocarul DRUMUL ATLANTICULUI (pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic). Cazare in Andalsnes.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe drumul Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordulGeiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos(90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic). Cazare in zona Knarvik-Bergen.
ZIUA 5 (mic dejun). In Bergen -vizita cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz(exterior),pietele de flori si peste.Optional,urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri).Ora 11-plecare pe ruta Dale-Voss.Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam,printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete.Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund-se admira biserica de lemn. Cazare in Oslo.
ZIUA 6 (mic dejun). Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Cazare in Oslo.
ZIUA 7 Sambata (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 18.15, decolare. Sosire in Munchen la ora 20.30. Decolare la ora 21.30.Sosire, Bucuresti - Otopeni, duminica, la ora 00.30.

PRETUL INCLUDE:

● bilet avion;

● servicii ghid roman si ghid local in Oslo;

● 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*;
· transport (fara ziua 6) cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA