Destinatii Europene

Fiordurile 12 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
18/12/2013 - 12/08/2014
Pret Total:
1645 € (137.08€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Plecare: 06/08/2014

PRETUL INCLUDE:
servicii ghid roman si ghizi locali (Helsinki, Stockholm, Copenhaga si Oslo);
bilet avion;
10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***(camere, pentru 2 persoane, cu tv si grup sanitar propriu cu dus) ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
1 cazare cu mic dejun pe ferry boat (cabine cu 4 paturi).
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

ZIUA 1 - Miercuri, ora 12, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Lufthansa pentru destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14. Sosire la Frankfurt, ora 15.30. Decolare la 20.40, sosire la Helsinki la ora 00.05. Cazare in Helsinki.

ZIUA 2 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (4 ore) Helsinki cu autocar si ghid local. Vizita Muzeul in aer liber Seurasari. Optional, plimbare cu vaporas la Fortareata Somenlina. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Helsinki.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita la Hämenlinna - casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku-vizita : portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferry-boatul in Suedia. Cazare pe ferry boat.

ZIUA 4 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (4 ore) Stockholm cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Regal, vechiul oras, Primaria (aici e sala banchetului Premiului Nobel) si Catedrala. Dupa tur vizita Castelul Drottingholm. Optional: croaziera pe canale, plimbare cu vaporasul in Arhipelagul Stockholm (24.000 insule) si Insula Djugården (vechiul domeniu regal de vanatoare). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Stockholm.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare spre Norvegia cu popasuri (cate 30 minute) in Uppsala (mare centru universitar) si pe malul lacului Ostersund. Cazare in zona Stjordal - Trondheim.
ZIUA 6 (mic dejun). In Trondheim se merge pe malul fiordului-vizita centrul dominat de Catedrala Nidaros. Deplasare pe ruta Heimdal-Orkanger la Kristiansund-optional, se urca in turnul de observatie asupra Atlanticului, apoi se strabate DRUMUL ATLANTICULUI(pe aprox 10 Km, se strabat multe poduri, insule si insulite intr-un peisaj unic). Cazare in Andalsnes.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pe ruta de aur. Se parcurge Drumul Trolilor, apoi se traverseza cu ferryboatul fiordul Nordfiord. Deplasare pe Drumul Vulturilor si in croaziera cu ferryboatul fiordul Geiranger (cascadele Voalul Miresei si Cele 7 Surori, mai spectaculoase decat cascada Voringsfossen). Deplasare pe jos (90 min.)la Ghetarul Briksdal. Se traverseaza (Lavik-Oppedal) in croaziera Sognefiord cu ferry-boatul spre Bergen (poarta fiordurilor la Oceanul Atlantic). Cazare in zona Knarvik-Bergen.
ZIUA 8 (mic dejun). In Bergen - vizita cartierul Bryggen (orasul medieval), Biserica Sf. Maria (exterior), Turnul Rosenkrantz (exterior), pietele de flori si peste. Optional, urcare pe Muntele Floien (panorama fiorduri). Ora 11-plecare pe ruta Dale - Voss. Optional (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie), deplasare cu trenuletul, de la Myrdal la Flam, printr-o zona cu defileuri si cascade de unica frumusete. Vizita Canionul Stalheim. Deplasare prin Tunelul Laerdal. Popas la Borgund unde se admira biserica de lemn. Cazare in Oslo.
ZIUA 9 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (3 ore) Oslo cu autocarul si ghid local pe ruta: Parcul Vigeland, Primaria, Palatul Regal si Trambulina Hollmelkolen.Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.
Cazare in Oslo.
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare in Suedia - tur Goteborg pe ruta: zona maritima, Piata Mare, Bursa, Primaria. Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu ferryboatul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 11 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (3 ore) Copenhaga cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria, Portul, Palatul Rosenborg si Mica Sirena - simbolul orasului. Vizita - Planetariu si Parcul Tivoli. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 12-Duminica (mic dejun). Autocar la dispozitie pana la ora 13.30 pentru deplasare prin Copenhaga, apoi transfer la aeroport.Ora 16.50-decolare la Frankfurt,sosire,ora 18.20.Decolare la ora 20.30,sosire la Otopeni la ora 23.45.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA