Destinatii Europene

FINLANDA - DANEMARCA - SUEDIA - NORVEGIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
17/12/2013 - 06/08/2014
Pret Total:
1070 € (118.89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ZIUA 1-Vineri,ora 5, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Lufthansa pentru destinatia Munchen. Decolare la ora 7.05. Sosire la ora 8.10. Decolare din Munchen la ora 9.05. Sosire, ora 12.35, la Helsinki. Transfer la hotel. Timp liber. Cazare in Helsinki.

ZIUA 2 (mic dejun). Tur (4 ore) Helsinki cu ghid local.Autocar la dispozitie toata ziua. Deplasare la obiectivele turistice (muzeul in aer liber Seurasari, etc.). Optional, plimbare cu vaporasul la Fortareata Somenlina. Shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Helsinki.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita la Hämenlinna – casa natala Sibelius (cel mai mare compozitor finlandez), apoi la Tampere se viziteaza Catedrala (impresionanta prin modernism) si se urca (optional) in Turnul Panorama (de unde se vad lacurile din jur). Deplasare la Turku unde se viziteaza portul, Catedrala si Citadela (exterior).Traversare cu ferry-boatul spre Suedia. Cazare pe vapor.

ZIUA 4 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (4 ore) Stockholm cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Regal, vechiul oras, Primaria (aici e sala banchetului Premiului Nobel) si Catedrala. Dupa tur-vizita Castelul Drottingholm Deplasare cu autocarul la Insula Djugården (vechiul domeniu regal de vanatoare). Optional : croaziera pe canale, plimbare cu vaporasul in Arhipelagul Stockholm (24.000 insule). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Stockholm.
ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare (cu vizita 2 ore in Uppsala) la Oslo pe ruta Orebro-Karlstad.
Cazare in Oslo.
ZIUA 6 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (4 ore) Oslo cu autocarul si ghid local pe ruta: Parcul Vigeland, Primaria, Palatul Regal si Trambulina Hollmelkolen.Timp liber. Optional, Insula Bygdǿy (Muzeul Vikingilor). Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Oslo.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare in Suedia-tur Goteborg pe ruta:zona maritima,Piata Mare,Bursa, Prima-ria.Popas (1 ora) in Goteborg. Traversare cu vaporul de la Helsingborg (Suedia) la Helsingor (Danemarca). De pe vapor se admira Castelul Hamlet care se viziteaza (exterior) dupa debarcare.
Cazare in Copenhaga.
ZIUA 8 (mic dejun). Autocar la dispozitie toata ziua. Tur (4 ore) Copenhaga cu autocarul si ghid local pe ruta: Palatul Cristiansborg, Primaria, Portul, Palatul Rosenborg si Mica Sirena - simbolul orasului.In Copenhaga, vizita Planetariu si Parcul Tivoli. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Copenhaga.
ZIUA 9 – Sambata (mic dejun). Autocar la dispozitie pana la ora 13.30 pentru deplasare prin Copenhaga, apoi transfer la aeroport. Ora 16.50-decolare la Frankfurt, sosire la ora 18.20. Decolare din Frankfurt la ora 20.40, sosire Bucuresti-Aeroportul Otopeni la ora 23.45.

PRETUL INCLUDE:
bilet avion;
servicii ghid roman si ghizi locali (Helsinki, Stockholm, Oslo, Copenhaga);
7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***(camere, pentru 2 persoane, cu tv si grup sanitar propriu cu dus) ;
1 cazare cu mic dejun pe vapor (cabine cu 4 paturi);
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA