Destinatii Europene

Excursie la Buenos Aires, Iguazu si El Calafate

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
24/03/2010 - 01/03/2011
Pret Total:
4552 € (455.2€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Excursie de familie – Buenos Aires, Cascada Iguazu şi El Calafate


Descriere:

Buenos Aires a reuşit să-şi păstreze vechile tradiţii şi colţurile fermecătoare. Vizitatorii sunt fascinaţi de atmosferă, personalitatea individuală a fiecărui cartier, cordialitatea oamenilor şi gama largă de oportunităţi culturale şi comerciale. Acest tur include vizita la o Gaucho estancia tipică pentru grătarul argentinian şi activităţile rancho. Seara vom urmări spectacolul Opera Pampa care combină poveştile, magia şi realismul pentru a povesti istoria acestei ţări şi tradiţiile ei.

Cascada Iguazu şi Parcul Naţional sunt cele mai mari din America, înconjurate de o rezervaţie sălbatică uimitoare în mijlocul junglei. Apele râului cad de la o înălţime de treizeci de picioare (9 m) prim aproape trei sute de cascade pe o distanţă de două mile (3,2 km). Graniţa cu Brazilia trece prin Garganta del Diablo (Gâtlejul Diavolului) unde apele în cădere dau iluzia unor curcubee magice. Călătorii vor face o plimbare cu barca pentru a vedea Gâtlejul Diavolului de aproape (nu va uitaţi pardesiul de ploaie!) şi vor face o limbare pe traseele din apropiere.

Vom vizita minunatul Gheţar Perito Moreno, un adevărat râu de gheaţă cu o lungime de 60 km care se varsă în Lacul Argentina, şi unul din singurii trei gheţari ai Patagoniei care nu se retrag. Vom explora de asemenea vârful cel mai nordic al Lago Argentino pentru a vedea Gheţarul Upsala care-ţi taie respiraţia, cu o lăţime de 30 km şi cel mai mare din Patagonia.
Această excursie poate fi personalizată pentru a se potrivi datelor dumneavoastră de călătorie şi cerinţelor dumneavoastră speciale. Oferim o selecţie de hoteluri de 3, 4, 5 stele şi deluxe. Opţiunea Deluxe include Alvear Palace sau Four Seasons în Buenos Aires, şi Iguazu Grand sau Sheraton cu o cameră cu vedere asupra cascadelor în Iguazu.

Acest pachet turistic poate fi personalizat prin adaugarea de nopti, excursii, data de plecare flexibila.

Itinerar:
Ziua 1
Luaţi zborul de noapte spre Buenos Aires, Argentina.

Ziua 2
Sosire în Buenos Aires şi transfer la hotel. Tur de după amiază al oraşului Buenos Aires, un oraş impresionant care combină atmosfera unui oraş vechi european cu caracteristicile unei capitale din America Latină. În cadrul acestui tur, veţi înţelege mai bine caracteristicile, istoria, arhitectura, cultura şi cele mai bune poveşti ale sale. Vom vizita centrul oraşului, San Telmo, La Boca, Puerto Madero şi Palermo, cu opriri în Plaza de Mayo, Caminito şi La Recoleta.
Notă: cazarea începe în mod normal după ora 14:00. Vă puteţi caza mai devreme dacă există camere libere şi pregătite (nu este confirmat). De asemenea, turul se face pentru un grup şi pot apărea timpi de aşteptare la preluarea altor pasageri din diferite hoteluri. Vă recomandăm să rezervaţi acest tur în particular pentru a evita acest lucru, cu un cost suplimentar de 42$SUA pe persoană, dacă sunteţi două persoane (84$SUA dacă sunteţi singur).

Ziua 3
Fiesta Gaucha
Excursie pe întreaga zi la o estancia pentru un prânz tipic cu grătar şi un spectacol folcloric / gaucho. Aici vom învăţa despre obiceiurile gauchos argentinieni şi abilităţile lor pe cai, care vă vor tăia respiraţia. Carnea va fi gătită a lo gaucho în aer liber pe grătar. Prânzul şi băuturile sunt incluse. După amiaza reveniţi la Buenos Aires. Durata: 6 ore. Se organizează în fiecare zi cu excepţia zilei de marţi.

Ziua 4
Dimineaţă liberă în Buenos Aires.
Seara, dumneavoastră şi familia vă veţi bucura de una din cele mai atractive experienţe din Buenos Aires: cina şi spectacolul Opera Pampa. O operă de artă despre Argentina, tradiţiile, cântecele, dansurile şi cultura sa gauchos. Mişcare pură. Peste 50 de artişti cu cai pe scenă. La finalul serii veţi savura cea mai bună vită argentiniană alături de un vin roşu excelent. Organizat miercuri, vineri şi sâmbătă.

Ziua 5
Dimineaţa, transfer la aeroport pentru zborul spre Puerto Iguazu. Întâmpinare la aeroportul Puerto Iguazu şi transfer la hotel. După amiaza liberă sau puteţi alege unul din tururile opţionale de mai jos. Tur opţional de după amiază pe partea braziliană a cascadelor.

Ziua 6
Un tur de dimineaţă cu ghid pe partea argentiniană a cascadelor. Sunteţi preluat de la hotel şi transferat la centrul pentru turişti din interiorul Parcului Naţional Iguazu. Pentru a ajunge de la centru până la începutul cărării superioare, inferioare şi la Gâtlejul Diavolului, veţi urca într-un trenuleţ care merge de la centrul pentru turişti până la cărări şi între acestea. Puteţi să faceţi şi o plimbare până la cărarea superioară şi inferioară dar nu puteţi ajunge pe jos la Gâtlejul Diavolului pentru că acesta se află la mai mult de 4 km de centru.

Marea Aventură: acest tur combină o excursie prin junglă cu o excursie cu barca spre cascade. Excursia începe în jungla Parcului Naţional în vehicule 4 x 4 fără plafon pentru cea mai bună vizibilitate a copacilor şi pentru a putea face fotografii de bună calitate. Apoi luăm un zodiac în amonte pe Râul inferior Iguazu pentru a descoperi cascadele încetul cu încetul cu o vedere panoramică asupra cascadelor Iguazu. Fiţi pregătiţi să vă udaţi în preajma cascadelor! După amiaza reveniţi la hotel.
Notă: acest tur cu barca implică puţin trekking şi urcarea unor scări abrupte. Trebuie să aveţi o condiţie fizică cât de cât bună pentru că poate deveni obositor.

Ziua 7
Transfer la aeroport pentru zborul înapoi spre Buenos Aires pentru conexiunea spre El Calafate. La sosire, transfer la hotel.

Ziua 8
Excursie pe uscat până la Gheţarul Perito Moreno unul din cei mai mari gheţari continentali activi, declarat Patrimoniu Universal al Umanităţii de UNESCO datorită frumuseţii sale extraordinare şi comportamentului său neobişnuit. Este inclusă o excursie cu barca în faţa gheţarului pentru o perspectivă apropiată a acestui imens dar din partea naturii.
Opţional se poate face o excursie mini-trekking pentru cei pasionaţi de aer liber (cu un cost suplimentar).

Ziua 9
Plecare de la hotel spre Puerto Bandera, la 50 de km distanţă faţă de oraş, pentru a vă îmbarca pe un catamaran şi pentru a vă bucura de o excursie de o zi pe lac spre Gheţarul Upsala şi Golful Onelli. Veţi naviga printre sute de aisberguri desprinse din gheţari. Upsala este cel mai mare gheţar continental din emisfera sudică. Înălţimea pereţilor săi variază între 60 şi 80 de metri, cu o suprafaţă de 595 km2. Reveniţi la El Calafate.

Ziua 10
Transfer la aeroport pentru zborul înapoi la Buenos Aires, de unde luaţi un avion spre casă sau unde aveţi nevoie să ajungeţi.


Tarife in euro pe persoana:

Hotel 3* 4* 5* Deluxe
Camera Dubla €4552 €4854 €5295 €5975
Camera Single €5199 €5521 €6387 €7802


Tariful include:
• Zborul Paris-Buenos Aires, clasa economica
• Zborurile interne
• Cazarea cu mic dejun
• City tur cu ghid vorbitor de limba engleza
• Taxele de intrare la obiective
• Transferurile intre aeropoarte si hoteluri
• Mesele, conform itinerariului

Tariful nu include:
• Zborul Bucuresti – Paris si retur (serviciu suplimentar la cerere. Tarifele difera in functie de data de plecare)
• Taxele de aeropoarte locale platibile cand se emite biletul
• Asigurarea medicala


Hoteluri disponibile pentru acest itinerar:

Buenos Aires
3* Art Hotel, Bristol sau similar.

4* Dazzler Suites Arroyo, Design Suites, Mansion Dandi Royal (numai pentru lectii de tango); Ayres de Recoleta: numai apartamente, mic dejunul este servit la un restaurant din apropiere ), sau similar.

5* Plaza Marriott, Hotel Madero, Esplendor, Melia Recoleta Plaza sau similar.

Boutique Hotels Bobo Palermo, Miravida Soho, Moreno, sau Legado Mitico Boutique Hotel.

Deluxe
Alvear Palace, Four Seasons sau similar.

Iguazu
3* St. George sau similar.

4* Amerian el Portal, Cataratas (Argentina) sau similar.

5* Sheraton, Panoramic sau similar.

Deluxe Sheraton Falls View, Iguazu Grand (Jr Suite) sau similar.

Calafate
3* Michelangelo sau similar.

4* Esplendor, Alto Calafate (situat in afara orasului) sau Kau Yatun Hotel De
Campo (langa oras) sau similar.

5* Los Alamos (in oras) sau Xelena sau similar.

Deluxe Hosteria Eolo, Hosteria Alta Vista sau similar.

Deluxe Boutique 1 noapte deluxe boutique hotel. Apartament la Los Sauces Casa Patagonica sau similar (include transfer).

Acest pachet turistic poate fi customizat
Aceasta este o cotatie. Tariful final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.

Pentru detalii si rezervari, va rugam contactati agentia:
DESTINATION TRAVEL BUCURESTI
Websites:
www.destinationtravel.ro
www.destination-luxury.ro
www.destinationscandinavia.ro
www.vacantecroaziere.ro
www.vacante-de-vara.com
Email:
travel@destinationtravel.ro
office@destination-luxury.ro
skype: Destination.Travel
Adresa: Bdul Tineretului 49, Bl.58, Apt.1, Sc.1, parter, interfon 01, Bucuresti

DESTINATION TRAVEL CONSTANTA
Bd.Mamaia 268, Bl. L3, Constanta
Tel: 0732.569.650


Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
24-Mar-10 - 01-Mar-114552

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL