Destinatii Europene

CROATIA - AUSTRIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
21/09/2010 - 17/10/2010
Pret Total:
399 € (44.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

CROATIA - AUSTRIA
Parcul National Plitvice, Peninsula Istria, Pesterile Postojna, Lacul Balaton
Budapesta – Viena – Graz – Ljubliana – Zagreb - Venetia

PROGRAMUL EXCURSIEI
18 octombrie BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05h00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel 3*** in Budapesta.

19 octombrie BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: Celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Seara, transfer la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Tarife informative: biletul de ascensor (~5,90 Euro/pers). Cazare hotel 3*** Viena.

20 octombrie VIENA – GRAZ – LJIUBLIANA - OPATIJA
Mic dejun. Excursia continua spre GRAZ. Tur de oras Graz panoramic. Excursia continua spre Slovenia unde vom vizita in cadrul unui tur panoramic capitala Ljiubliana. Tur de oras panoramic Ljiubliana. Ne vom continua drumul catre destinatia finala Croatia traversand un peisaj montan deosebit catre Opatija. Seara, vom ajunge in Opatija, statiunea preferata de aristocratia austriaca si de imparateasa Sisi. Cina si cazare Grand Hotel Adriatic II 3***.

21 octombrie OPATIJA – POSTOJNA – PENINSULA ISTRIA
Mic dejun. Ne indreptam catre Postojna unde vizitam unele din cele mai mari pesteri din Europa, Pesterile Postojna. O sa facem turul lumii fantastice subterane prin cele 20 de km de galerii sculptate, sali si hale, care in ultimii 180 de ani au primit peste 28 de milioane de vizitatori in fiecare an, manati de curiozitate sau de o devotare catre natura sau doar de nevoia de mister si frumusete. Continuam excursia cu Turul Peninsulei ISTRIA, cu vizite in celebrele statiuni Pula si Rovinj.
Pula, este cel mai mare oras din regiunea istorica Istria. Fost centrul administrativ al Istriei in Roma Antica, este foarte bine cunoscut pentru cladirile care au supravietuit din perioada romana, dintre care amfiteatrul din secolul I, denumit Arena. Alte doua structuri bine pastrate sunt arcul de triumf din secolul I, Arcul Sergius si templul zeului Apollo construit in onoarea imparatului roman din secolul I, Cezar Augustus. Plimbarea prin vechile strazi inguste, cu pavaj roman, ale orasului, va incanta privirea cu cladiri medievale si renascentiste.
Rovinj, cel mai „fotogenic” oras de pe Mediterana, odata un sat pescaresc, astazi un resort turistic. La 40 de km de Pula, Rovinj era cunoscut ca fiind orasul cu climat favorabil si benefic. Astazi oamenii sunt mandri de acesta traditie veche si se lupta inca sa pastreze titlul de „oras sanatos”...restul fiind meritul naturii. Atmosfera medievala a orasului si caldura Mediteraneana incanta vizitatorii. Ne intoarcem in Opatija. Cina si cazare Grand Hotel Adriatic II 3***.

22 octombrie OPATIJA – PARCUL NATIONAL PLITVICE
Mic dejun. Excursia continua cu vizitarea Parcului National Plitvice. Complexul Plitvice din Croatia a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea.Intoarcere la Opatija. Cina si cazare Grand Hotel Adriatic II 3***.

23 octombrie OPATIJA - VENETIA
Mic dejun. Astazi va propunem o Excursie optionala la VENETIA in care vom vizita: Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi de suveniruri sau plimbari individuale. Tarif: 50 Euro/persoana (minim 25 platitori) si include: transport autocar, taxe de drum, taxa check point, ghid insotitor. Seara, intoarcere cu autocarul in Opatija. Cina si cazare Grand Hotel Adriatic II 3***.

24 octombrie OPATIJA
Mic dejun.Tur pietonal cu insotitorul de grup in Opatija: Parcul Sf. Iacob, Biserica Sf. Iacob, Fantana Helios si Selena, zona de promenada, zona de suveniruri si bineinteles simbolul orasului: Madonna del Mare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cina si cazare Grand Hotel Adriatic II 3***.

25 octombrie ZAGREB – LACUL BALATON - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Zagreb – capitala Croatiei unde vom face un scurt tur panoramic. Ne vom indrepta apoi catre capitala Ungariei – Budapesta, nu inainte de a face un popas la Siofok pe malul lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta. Optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. (Tarif: 30 Eur/pers, transfer inclus). Cazare hotel 3* Budapesta, Ungaria.

26 octombrie BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Tur de oras Budapesta: Opera, Piaţa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regala de incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Tarif special : 399 Eur de persoana loc in camera dubla
Supliment SGL: +120 Euro
Reducere copii 2-11,99 ani: -100 Euro/copil/perioada (in camera cu 2 adulti)

Pachetul include:
• 8 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*** conform programului
• 5 cine (demipensiune) la hotel in Opatija
• Tururi de oras la Budapesta, Viena, Graz, Ljiubliana, Zagreb
• Tur pietonal in Opatija
• Excursie la Pesterile Postojna
• Turul Peninsulei Istria: Pula & Rovinj
• Excursie la Parcul National Plitvice
• Transport cu autocar clasificat minim 3***
• Taxele de parcari si autostrazi
• Ghid insotitor din partea agentiei
Transferuri gratuite , dus-intors:
• Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti
• Ruta 2. Iasi-Bacau-Brasov
• Ruta 3. Pitesti–Bucuresti

Nu sunt incluse:
• asigurarea medicala
• intrarile la obiectivele turistice din program: Postojna, Parcul National Plitvice
• excursia optionala la Venetia: 50 Euro/persoana (minim 25 de platitori)

Nota:
- Camerele triple si duble cu extra bed se confirma la cerere
- In unele orase/hoteluri, camerele triple pot fi duble cu extra bed

Grup minim: 35 de platitori



Informatii importante:
• Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 35 de persoane. Pentru grupuri de 30-34 de persoane se achita un supliment de 15 Euro/persoana, pentru 25-29 de platitori se achita un supliment de 35 Euro/persoana, iar pentru mai putin de 25 de platitori tariful se recalculeaza.
• Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele de clasificare existente in fiecare tara si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Repartizarea camerelor se face de catre receptia fiecarui hotel. Cerintele speciale de tipul: camere fumatori/nefumatori, etaje inferioare/superioare, repartizarea pe acelasi etaj impreuna cu alti pasageri, camere alaturate, etc. se rezolva la fata locului cu receptia hotelului si cu asistenta insotitorului de grup in masura posibilitatilor existente, in functie si de gradul de ocupare a hotelului.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari ale programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
• La inscriere excursia se achita integral sau minim 50%, restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii.
• Va rugam sa va asigurati ca pasapoartele sau cartile de identitate ale turistilor sunt valabile cel putin inca 6 luni de la data calatoriei.
• Recomandam intocmirea unei asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria datorita imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel, turistul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul tarii respective. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului de catre autoritatile de frontiera.

FOARTE IMPORTANT !!!! DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI ! MARE ATENTIE!
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte cu privire la efectuarea calatoriei, exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul doveditor al decesului.
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este singurul parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie si originalul acestui certificat pentru a fi prezentata politiei de frontiera de pe aeroport.
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Neotour Brasov"

Total Oferte de Turism (40)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Neotour Brasov