Destinatii Europene

Craciun Vienez - Gala Imperiala

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Craciun
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
21/09/2010 - 22/12/2010
Pret Total:
250 € (62.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Craciun Vienez - Gala Imperiala

BONUS! Concert de Craciun la PALATUL HOFBURG
Tur de oras panoramic si pietonal Vienna
Vizita la Palatul Schonbrunn
PROGRAM INDIVIDUAL

23 decembrie VIENA
Sosire pe cont propriu la hotelul dvs. din Viena. Dupa formalitatile de cazare, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Ibis Mariahilferstrasse 3***. Seara, servirea cinei la restaurantul hotelului. (Nota: Cazarea se face incepand cu ora 14h00!!!)

24 dec VIENA – AJUNUL CRACIUNULUI
Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun. Dupa amiaza, intalnire cu ghidul local la hotel, pentru ½ zi tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Seara, optional, va invitam la un eveniment EXCLUSIV, Petrecere de Craciun in Prater – Restaurantul Waggon 31. In seara de ajun, in EXCLUSIVITATE, Roata Mare din Prater va porni special pentru dvs. Inainte de cina festiva, va invitam sa „savurati” Viena de la inaltime. (Tarif eveniment: 75 Eur /adult, 57 Euro/copil 2-11,99 ani, include: transfer hotel-restaurant-hotel, intampinare cu punci si castane dulci, o tura in Roata Mare din Prater, cina de Craciun bufet, bauturi, muzica si dans).Cazare hotel Ibis Mariahilferstrasse 3***.

25 dec VIENA – ZIUA DE „CRACIUN”
Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, intalnire cu ghidul local, pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20h30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” (www.hofburgorchester.at) . Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la celebra sala de concerte si festivitati „FESTSAAL” a Palatului Imperial „Hofburg”. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare hotel Ibis Mariahilferstrasse 3***.


26 dec
Mic dejun. Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12:00.Sfarsitul pachetului de servicii.

PACHETUL DE SERVICII INCLUDE:
• 3 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel Ibis Mariahilferstrasse 3***
• 2 cine la hotel in data de 23 si 25 decembrie (fara bauturi)
• Tur de oras Viena cu autocar si ghid local
• Ghid local pentru vizita la Palatul Schonbrunn (biletul de intrare se achita la fata locului)
• BONUS:
o biletul la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la sala de festivitati „Festsaal” a Palatului Imperial Hofburg
• Transfer hotel – concert – hotel in seara de 25 decembrie
• asistenta turistica in limba romana

Nu sunt incluse:
• intrarile la obiectivele turistice din program: Palatul Schonbrunn: ~ 12,90 Euro/pers
• transportul pana la Viena
• Cina de Craciun la Restaurant Waggon 31 in Prater: Tarif eveniment: 75 Eur/adult, 57 Euro/copil 2-11,99 ani, include: transfer hotel-restaurant-hotel, intampinare cu punci si castane dulci, o tura in Roata Mare din Prater, cina de Craciun bufet, bauturi, muzica si dans. (se rezerva si se achita din tara, odata cu pachetul turistic)

Oferta speciala: 250 EUR de persoana loc in camera dubla

Supliment camera SGL: 90 Eur /persoana/pachet servicii
Reduceri copii (valabil doar pentru primul copil, in camera cu 2 adulti):
• 00 – 02,99 ani : GRATIS ( fara loc pe scaun la concert)
• 03 – 11,99 ani : - 50 Euro/copil (in camera cu 2 adulti)

SEARA MAGICA DE CRACIUN |Editia a 3-a

PETRECERE DE CRACIUN IN PRATER – Restaurant „WAGGON 31”
Restaurantul „Waggon 31” reprezinta traditie si modernism sub acelasi acoperis. Denumirea face referire la primul carusel construit in Prater, care avea 30 de vagoane.
Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, caruselul a fost consolidat si repus in functiune cu doar 15 din cele 30 de vagoane, insa restaurantul Waggon 31 are menirea
de a ne aduce aminte de caruselul de dinainte de Razboi.

Va invitam sa sarbatoriti Craciunul intr-un cadru special, alaturi de prieteni, mai noi sau mai vechi, in Roata Mare din Prater !
Un eveniment pentru o zi speciala!

Piata de Craciun de la Prater, decoratiuni de Craciun, Colinde traditionale romanesti si austriece,
DJ si program de dans pe parcursul intregii seri (19:00 – 23:30).


GALA DE CRACIUN – 24 Decembrie
Intampinare cu punci si castane dulci
EXCLUSIVITATE!!! O tura privata in Roata Mare din Prater!
CINA DE CRACIUN BUFET
o Selectie de aperitive (la alegere din 3 feluri)
 Pastrav afumat
 Somon afumat cu mustar dulce
 Piftie de vita cu ulei din seminte de dovleac
o Salata de sezon
o Fel principal (la alegere din 3 feluri:)
 Pui prajit in stil Vienez cu garnitura de salate
 Salau fript cu cartofi gratinati
 Buseuri de spanac si branza in sos de rosii
o Desert la algere din: strudel cu branza dulce, crema de ciocolata si bucati de alune
3 bauturi incluse la alegere dintre: suc, vin sau bere, cafea sau ceai

TARIF COPIL (02-11,99 ani):
57 Euro/copil (2 bauturi racoritoare, o tura in Roata, cina)

Nota:
Meniul poate suferi modificari pana la data desfasurarii evenimentului
Meniurile speciale pentru persoanele vegetariene si/sau diete speciale trebuiesc solicitate din tara, la momentul achizitionarii pachetului.
DOCUMENTE DE CALATORIE
• Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE SAU PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
• Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
• In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
• Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
• Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
FOARTE IMPORTANT !!!! DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
• Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
• Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.
ATENTIE!
Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera:
www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu
modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.


CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
• Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
• Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL
• Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pac

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Neotour Brasov"

Total Oferte de Turism (40)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Neotour Brasov