Destinatii Europene

Costa Brava program social- 375 euro / pers

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Litoral
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/02/2011 - 15/06/2011
Pret Total:
375 € (46.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral

Descriere Oferta Turistica:

OFERTA SPECIALA SPANIA PENTRU TOATE VARSTELE
COSTA BRAVA

PROGRAM SOCIAL
IANUARIE 2011 – IUNIE 2011

375 euro/pers
FARA LIMITA DE VARSTA

Programul include:
- transport avion Blue Air/ Vueling Airlines
- transfer aeroport- hotel-aeroport
- taxe aeroport
- cazare 7 nopti in hotel 4*
- excursie de o zi la Barcelona cu ghid insotitor roman
- pensiune completa cu apa si vin incluse
- Noapte de flamenco la hotel sau show special cu bauturi incluse

Cazarea se va face la unul din hotelurile de pe Costa Brava / Costa Maresme: HOTEL Tropic Park 4* - MALGRAT DE MAR, H TOP Amaika 4*, H TOP Calella Palace 4*- CALELL A DE MAR, H TOP Pineda Palace 4*- PINEDA DE MAR, H TOP Royal Sun 4*- SANTA SUSANA , H TOP Royal Beach 4*- LLORET DE MAR, H TOP Royal Star 4*- LLORET DE MAR.

Tropic Park 4*, Malgrat de Mar
Localizare: Hotelul Tropic Park este situat pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar.
Facilitati camere:Toate camerele hotelului (200) dispun de aer conditionat, incalzire centrala, TV satelit, minibar, radio, seif, baie completa, balcon, sistem de inchidere Key-Card, vedere catre mare, piscina sau gradina.Servicii si
Facilitati hotel: 4 piscine (2 exterioare, una acoperita si climatizata si una pentru copii), terasa, sauna, parc infantil si zona de joaca pentru copii, sala de jocuri, ping-pong, biliard, piano-bar, snack-bar, video si ecran TV mare, sezlonguri si umbrele gratuite ; reduceri pentru tenis. Minigolf, squash.

Hotel Amaika 4*, Calella de Mar
Localizare: Hotelul Amaika este situat in Calella (Barcelona), la 72 km de aeroportul din Barcelona si la 62 km de centrul orasului unde va veti intalni cu arhitectura formidabila a lui Gaudi.
Facilitati camere: Decoratiiile interioare se bazeaza pe stilul celor din Titanic. Din balcon aveti vedere care piscina sau catre imprejurimile hotelului. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, cutie de valori, uscator de par, cada sau dus, telefon si minibar.
Facilitati hotel: miniclub, posibilitati de distractie, piscina exterioara, hol PC cu internet, sala de gimnastica, sauna, jacuzzi, serviciu medical 24 h, inchiriere masini, parcare.

Hotel Royal Sun 4*, Santa Susana
Hotelul este situat in zona turistica a orasului, direct pe plaja. Exista o serie de magazine, baruri, cluburi de noapte si retea de transport public la doar 300 m de hotel. Popularul hotel a fost construit in 1987 si cuprinde 217 camere si are 6 etaje.
Facilitati camere:Toate camerele sunt dotate cu telefon, sat-TV, minibar, aer conditionat, incalzire centrala, balcon si seif.
Facilitati hotel: hol cu receptie 24 h, seif, lift, casa de schimb, cafenea. Hotelul mai dispune de bar, pub, camera cu TV, restaurant a la carte, parcare, internet.

Hotelul Royal Star 4*, Lloret de Mar
Hotelul Royal Star are 4 stele si este un paradis pentru familii si cupluri. Hotelul este situat in statiunea Lloret de Mar, la doar 700 m de centru. Exista o mare varietate de mancaruri la restaurantul hotelului.
Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon/terasa, cutie de valori, baie cu dus, uscator de par, sat-TV, telefon.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de mini-club, piscina interioara si exterioara, jacuzzi cald si rece, sauna, sala de fitness, sala de gimnastica, serviciu medical 24 h, inchiriere masina, solar. Hotelul este situat foarte aproape de mijloacele de transport public.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
01-Feb-11 - 15-Iun-11-375--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ZONE TRAVEL