Destinatii Europene

Comorile Asiei 20 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Luna de Miere
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
20 zile
Valabilitate Oferta:
23/08/2013 - 25/10/2013
Pret Total:
3240 € (162€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • litoral
 • scufundari
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1. BUCURESTI - JAKARTA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Jakarta, via Doha. Dupa escala, imbarcare pentru zborul spre Indonezia. Noapte in avion.
Ziua 2. JAKARTA
Sosire dupa pranz in capitala Indoneziei, transfer la hotel si restul timpului liber la dispozitie. Cazare Jakarta.
Ziua 3. JAKARTA
Mic dejun. Oras al contrastelor, situat pe insula Java, cea mai mare metropola din sud-estul Asiei, Jakarta se arata ca un mozaic ametitor de forme, culori vii si arome nedeslusite. Turul ne poarta prin centrul orasului, vizitand Muzeul National, Monumentul Monas, Palatul Prezidential, Moscheea Istiqlal, Catedrala Catolica, Chinatown. Dupa-amiaza vizitam Taman Mini Indonesia Indah, un parc imens intins pe 160 h, in care pot fi admirate traditii si stiluri arhitecturale indoneziene din diferite perioade istorice. Cazare Jakarta.
Ziua 4. JAKARTA - BOGOR - BANDUNG
Mic dejun. Plecare spre Bogor, fosta capitala a Indoneziei pe vremea ocupatiei britanice. Vizitam Parcul Botanic, Palatul Prezidential ( exterior ), Gradina de Orhidee. Continuam traseul spre resort-ul montan Cisarua, cu un popas en route pentru servirea pranzului. Vom vizita una dintre marile atractii ale Indoneziei, Taman Safari Park, admirand animale salbatice rare, de pe tot cuprinsul lumii, hoinarind in libertate. Sosim in Bandung dupa-amiaza, oras situat la 800 m altitudine, in care pot fi observate numeroase cladiri si vile somptuoase construite in stilul art-deco. Cazare si cina.
Ziua 5. BANDUNG - YOGYAKARTA
Mic dejun. Transfer la gara din Bandung si plecare cu trenul expres spre Yogyakarta, cea mai populara destinatie turistica din insula Java. Pe durata traseului vom admira peisajele superbe ale platoului Parahyangan pe care il strabatem, cu sate vechi traditionale asezate in umbra muntilor vulcanici, campuri terasate cu plantatii de legume si orez etc. Vom fi serviti cu bauturi racoritoare si un pranz usor. Sosim in Yogyakarta si transfer la hotel. Restul timpului liber la dispozitie. Cazare si cina.
Ziua 6. YOGYAKARTA
Mic dejun. Oras al artelor si al culturii, Yogyakarta impresioneaza prin frumusetea si varietatea monumentelor. Vom vizita grandiosul complex Kraton, care adaposteste Palatul Sultanului, gradinile, Marea Curte si Resedinta, unde vom avea prilejul sa admiram luxul si opulenta vietii familiei sultanului ( Yogyakarta este singura provincie ramasa din Indonezia care mai este condusa oficial de sultanatul precolonial ). Continuam turul vizitand Piata de pasari, ruinele vechiului Castel al Apelor, dupa care ne deplasam in afara orasului pentru a vizita monumentalul Templu Borobudur, cel mai mare templu budist din lume. Ridicat in urma cu 12 secole, sub forma unei structuri piramidale terasate cu latura de 118 m, ingropat aproape un mileniu in salbaticia junglei si sub cenusa vulcanilor, templul adaposteste 504 statui ale lui Budha si numeroase stupe dispuse de-a lungul coridoarelor. Ne intoarcem in Yogyakarta, nu inainte de a vizita si Templul Mendut, situat la cca. 3 km de Borobudur. Seara suntem invitati la o cina traditionala bufet, in Purawisata, urmata de o reprezentatie de balet Ramayana. Cazare si cina Yokyakarta.
Ziua 7. YOGYAKARTA - MALANG
Mic dejun. Plecam spre Malang, al doilea mare oras din estul insulei Java, situat la poalele Muntelui Arjuna. En route popas pentru vizitarea complexul de temple Prambanan, unde vom admira grandoarea unuia din cele mai mari si mai stralucitoare temple hinduse din Asia de sud-est. Continuam traseul spre Solo, vizitand Palatul Mangkunegaran, Piata de chilipiruri etc. Sosire in Malang dupa-amiaza, cazare si cina.
Ziua 8. MALANG - BROMO
Mic dejun. Dimineata vom participa la un tur panoramic in care vom vizita o scoala locala, Piata de flori, Templul Chinez. Plecam mai departe spre Mt. Bromo, cu o oprire la Templul Singosari. Construit in sec. 13, templul oglindeste simbolic muntele cosmic Mahameru intalnit in mitologia hindusa. Sosire la Mt. Bromo, cazare si cina.
Ziua 9. BROMO - SURABAYA - BALI
Inainte de micul dejun, aprox ora 4.00 dimineata, vom putea participa, optional, la o escapada pe inaltimile vulcanice ale Muntilor Penanjakan si Bromo. Imbarcati in masini de teren, vom urca pe Muntele Penanjakan, de unde vom urmari cel mai frumos rasarit de soare. Coboram pe plajele oceanului si urcam din nou ( de data aceasta calare pe cai ) pe Muntele Bromo. Ultima etapa din ascensiune vor fi cele 250 de trepte pentu a ajunge la buza craterului, de unde se deschide o panorama coplesitoare. Ne intoarcem la hotel si, dupa micul dejun, transfer la aeroportul din Surabaya, imbarcare si zbor spre Bali. Sosire in Denpasar, capitala insulei, si transfer la hotel. Timp liber. Cazare Bali.
Ziua 10. BALI - SUN & FUN
Mic dejun. Bali, `Insula Zeilor`, este una din cele 13 mii de insule care formeaza arhipeleagul indonezian, insa cea mai populara destinatie turistica, un paradis tropical cu ape de clestar, plaje imaculate si peisaje mirifice. Insula ofera un caleidoscop infinit de atractii, fiind vestita pentru bogatia culturala intruchipata in arta picturii, sculpturii, dansului, muzicii etc. Muntele vulcanic Agung domina centrul insulei, ridicandu-se ca o piramida uriasa spre cer, in vreme ce coastele se prelungesc in plaje superbe, marginite de paduri tropicale. Hoteluri luxoase se intind de-a lungul tarmului, in cele mai populare statiuni Kuta, Legian sau Canggu, situate in imediata apropiere a orasului Denpasar iar nenumarate restaurante, cluburi si boutiq-uri cu cele mai frumoase artefacte balineze sunt raspandite la tot pasul. Cazare Bali.
Ziua 11. BALI - KINTAMANI TOUR
Mic dejun. Sejur liber in Bali. Excursie optionala pentru a cunoaste traditiile si frumusetiile naturale ale insulei. Vom asista la magnificul dans Barong & Keris, gratios si dramatic, care ne spune povestea stravechii Ramayana. Dansul este expresia luptei eterne dintre spiritele bune si cele rele, terminandu-se intr-o apoteoza fulminanta. Se pleaca mai departe catre satul traditional Kemeuh, unde vom putea asista la fabricarea diverselor obiecte artizanale balineze realizate cu mare iscusinta de maestrii locali. Vom putea fi martori la procesul de transformare a unei amorfe bucati de lemn intr-o veritabila opera de arta. Urmatoarea oprire va fi la Kintamani, pentru o vedere panoramica de exceptie asupra lacului Batur si asupra vulcanului activ cu acelasi nume. Urmatoarea oprire va fi la Tampaksiring, numita si `Fantana Tineretii`. Cazare.
Zilua 12. BALI - TURUL MISTIC
Mic dejun. Excursie optionala in partea de est a insulei, trecand prin satul Batu Bulan, unde vom asista la procesul de pictare (vopsire) a esarfelor, pentru care balinezii au o traditie de sute de ani. Traversam peisaje spectaculoase si ajunjem la complexul de temple Besakih ( Templul Mama ), construit pe vaile abrupte ale muntelui Agung ( 3142 m ), cel mai imporant si mai sacru loc de rugaciune al populatiei hindu de pe insula. Turul continua strabatand relieful coastei de est, prin doua dintre cele mai pitoresti sate traditionale, Bukit Jambul si Penglipuran. In drumul de intoarcere se va face un popas in Lungking, fosta capitala a insulei. Seara putem participa la o cina traditionala balineza. Cazare.
Ziua 13. BALI
Mic dejun. Timp liber in Bali pentru plaja si activitati facultative. Cazare.
Ziua 14. BALI - MANILA
Mic dejun. Zbor spre Filipine, via Kuala Lumpur. Sosim in Manila, poarta catre cele 7107 insule care formeaza arhipeleagul filipinez, oras fermecator, cosmopolit, seducator, centrul cultural al tarii, fiind locul cu cea mai mare comunitate de crestini din Asia. Tur de oras in care vom vizita Catedrala, situata in vechiul cartier spaniol Intramoros, ale carui ziduri si bastioane pot fi vazute si astazi, Chinatown, Muzeul National, ne vom plimba pe promenada Baywalk, vom admira cateva biserici vechi spaniole, Palatul Prezidential Melacanang. Cazare Manila.
Ziua 15. MANILA - BACOLOR - BAGUIO
Mic dejun. Plecam spre Baguio pe autostrada nordului, ajungand in Bacolor, Pampanga in aprox. 2 ore. Bacolor este un orasel din sutele de orase si sate care au fost devastate de eruptia vulcanului Pinatubo din 1993. Vom face un tur panoramic imbarcati in jeep-uri, vizitand Basilica, ingropata mai mult de jumatate in lava pietrificata a vulcanului. Vom vedea remasitele vechilor case acoperite de cenusa si lava, din care se mai pot observa acoperisurile. Deoarece ploile musonice imprastie an de an cenusa de pe Muntele Pinatubo, locuitorii s-au `adaptat`, construindu-si noile case pe piloni inalti. Vom continua traseul spre Baguio, capitala de vara a filipinezilor, asezata in mijlocul peisajelor dramatice ale Cordilierilor, la 1500 m altitudine. Dupa-amaiza tur de oras Baguio: Parcul Burnham, Catedrala, Tam Awan etc. Cazare si cina Baguio.
Ziua 16. BAGUIO - BONTOC
Mic dejun. Plecare spre Bontoc strabatand Valea Trinidad. Traseul, de-a lungul Muntilor Halsema, ne ofera peisaje deosebite, cu sate raspandite pe coline si minunatele terase cu plantatii de legume ale triburilor Benguet. Sosim la Bontoc, capitala privinciei montane, si vizitam Muzeul, care expune numeroase artefacte vechi si cateva case traditionale. Cazare si cina.
Ziua 17. BONTOC - SAGADA - BANAUE
Mic dejun. Continuam itinerariul spre Banaue, via Sagada, asezare vestita datorita `sicrielor suspendate` de pe varful stancilor inalte de calcar, marturie a unei vechi practici funerare foarte rar intalnita. Sosim dupa-amiaza la Banaue, situat in inima Cordilierilor. Privelistea teraselor uriase este fantastica. Un intreg munte a fost `sculptat` cu mainile goale de catre populatia Ifugaos, in urma cu 2000 de ani, pentru a da forma teraselor uluitor de simetrice, inca folosite si astazi pentru vastele plantatii de orez. Amplul proiect ingineresc, care a presupus acoperirea celor doua capete ale vaii pe distante de km intregi si mai mult de 200 m inaltime, sistemul ingenios de irigare cu ajutorul izvoarelor muntilor colectate si canalizate in zig zag pentr

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • - transport avion Bucuresti - Singapore / Singapore - Denpasar / Denpasar - Kuala Lumpur / Kuala Lumpur - Bucuresti;
 • - transferuri si transport cu autocar / minibus cu A/C pe durata traseului;
 • - 12 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti Singapore hotel 4*, 7 nopti in Bali la hotelul Grand Mirage Bali 5* (sau similar), 3 nopti Kuala Lumpur hotel 4*;
 • - vizitele cuprinse in program cu ghid insotitor roman ( in Singapore si Malaezia ) si ghizi locali in Singapore, Malaezia, Bali;
 • - 90 min de masaj SPA in Bali ( exclusiv transfer ) si o sticla de vin la sosire;
 • - intrarile la obiectivele turistice vizitate.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA