Destinatii Europene

Coasta de Azur - Senior Voyage

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
04/10/2012 - 02/05/2013
Pret Total:
365 € (45.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Excursii gratuite:

1. Nisa – tur de oras!
Un tur panoramic al orasului, vizitand principalele atractii turistice ale Nisei: promenada engleza, Piata Massena, orasul vechi, Catedrala Sf. Nicolae, Opera. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

2. San Remo
Vizitam orasul San Remo cu un tur panoramic al celor mai importante obiective: Vila Nobel, Catedrala San Siro, Parcul si Vila Ormond, Piazza dei Dolori, Piazza Cassini, Chiesa di Santo Stefano, Cazinoul. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Nu ratati excursiile optionale:

1. Avignon si Aix en Provence
Vizitam orasul Avignon cu opriri si vizite la cele mai importante si atractive obiective turistice: centrul istoric, Palatul Papal, Rocher des Doms si Podul de la Avignon. Dupa o scurta pauza, excursia continua cu vizitarea localitatii Aix en Provence unde vom vizita cele mai importante atractii turistice: Orasul vechi, Catedrala Sf. Sauveur, Biserica Sf. Jean de Malte, ceasul turn al orasului. Timp liber pentru cumparaturi si pentru a ne bucura de Orasul celor o mie de fantani.

2. Marseille si Chateau d'If
Excursia optionala in Marsilia, o vom incepe cu un tur al orasului si vizitarea celor mai importante atractii turistice: portul vechi, Catedrala St. Marie-Majeure. Excursia continua cu imbarcarea pe vaporas si explorarea Castelului lui If (Chateau d'If). Chateau d'If a fost raspunsul Marsiliei pentru Alcatraz din San Francisco - o fortareata-inchisoare in largul apelor orasului, locul in care, de-a lungul timpului au fost inchise o serie de personaje ilustre si faimosul erou al cartii lui Alexandre Dumas tatal, Contele de Monte Cristo. Castelul devine inchisoare in mijlocul secolului al XVI-lea. Printre primii “oaspeti” inchisi aici au fost doi pescari si un cavaler Anselme: acuzat de complot impotriva regalitatii si ulterior gasit spanzurat in propria celula. Contele de Monte Cristo este insa prizonierul emblema al inchisorii si responsabilul pentru mistica si fascinatia acesteia.

3. Torino
Excursie de o zi in care vom vizita orasul Torino. Un singur cuvant poate caracteriza Torino: eleganta. Torino este un oras incantator plin de minunate obiective istorice, parcuri, strazi inguste cu gradini mirifice, un oras in care eleganta se simte la ea acasa. Torino a fost capitala Italiei pana in anul 1864, si de aceea acum ne ofera o atmosfera izbitoare de baroc, neo-clasica si arta moderna . Vom incepe excursia cu un tur al orasului Torino in care vom vizita cele mai atractive obiective turistice: Duomo (Giulgiul din Torino pastrat in Catedrala este una dintre cele mai importante relicve sfinte crestine), Piazza Castello, Palazzo Madama, Palazzo Reale.

4. Genova si San Remo
Excursia optionala la Genova va incepe cu un tur al orasului si vizita celor mai importante atractii turistice: casa lui Christopher Columb, Palatul Dogilor, Catedrala San Lorenzo si Farul Vechi, simbol al orasului. Turnul are o inaltime de 117 metri, iar privelistea din varful sau este una dintre cele mai frumoase din oras. Dupa o scurta pauza, excursia continua indreptandu-ne spre San Remo. Vom incepe cu un tur al orasului si vizitarea celor mai importante atractii turistice: Vila Nobel, Catedrala San Siro, Parcul si Vila Ormond, Piazza dei Dolori, Piazza Cassini, Chiesa di Santo Stefano, Cazinoul, La Pigna.


5. Perlele Coastei de Azur
O excursie de o zi intreaga, incepand cu Principatul de Monaco, continuam cu Monte Carlo, Nisa, Cannes si incheiem cu Saint Tropez. Vom avea ocazia de a vizita cele cinci perle ale Coastei de Azur. Ne vom opri si vizita fiecare oras in parte, cu cele mai importante si frumoase atractii turistice.

*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur.
BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment.
*Supliment obligatoriu pentru sarbatorile de Paste 50 euro/pers;
*Supliment obligatoriu pentru Revelion 100 euro/pers;
*Excursiile optionale pot suferi modificari , iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
*Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
*Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.
*Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
*Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
*Toti turistii care vor calatori pe acest program vor trebui sa achite direct la hotel o taxa de oras/statiune. Valoarea acesteia poate varia intre 1-2 euro/persoana/zi.

Tariful include:
Biletul de avion
Bucuresti-Nisa-Bucuresti
Transfer aeroport– hotel– aeroport
7 nopti de cazare hotel 4*
Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa
1/2 zi excursie optionala inclusa
(Nisa)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

Tariful nu include:
Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.
Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: Nu
  • Taxa statiune 15.00 /adult/sejur 15.00 /copil/sejur 
  • Mai multe detalii pe www.seniorvoyage.eu

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Christian Tour"

Total Oferte de Turism (73)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Christian Tour