Destinatii Europene

Coasta de Azur - Elvetia 10 zile avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
19/02/2014 - 20/08/2014
Pret Total:
565 € (56.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Plecari:
23.Jul.2014 565 EUR
06.Aug.2014 575 EUR
20.Aug.2014 569 EUR

Include:
- Zbor Buc.-Venetia si Munchen-Buc. Orarul de zbor se poate modifica
- Transport cu autocar modern, climatizat, clasif. 2-4
- 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4
- Ghid din partea agentiei după întâlnirea cu acesta la Padova

Nu include:
- Asigurarea medicală, intrările la obiective si ghizii locali;
- Excursii optionale;

Ziua 1. BUCURESTI- VENETIA- PADOVA
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 16.00 pentru zbor Bucuresti - Venetia cu Lufthansa, cu escală la Frankfurt. După aterizare, îmbarcare în microbuzul de transfer. Apoi deplasare spre Padova. Seara cazare în zona Padova.
Ziua 2. VERONA- MILANO- RIVIERA LIGURICÄ‚ (390 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde admirăm Arenele Romane, Casa Julietei, Piata del Erbe, Palatul si Mormintele Scalgierilor. Traseul continuă spre Milano pt. a vizita: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare în zona Genova- Savona.
Ziua 3. Parcul National CINQUE TERRE- GENOVA- COASTA DE AZUR (215 + 220 km)
Mic dejun. Zi liberă la dispozitie (camerele se eliberează dimineata), sau optional (35 euro) excursie în Parcul National Cinque Terre + Genova. Deplasare spre Spezia, de unde utilizăm trenuletul pentru a admira cele cinci orăsele amplasate spectaculos pe terase abrupte care "plonjează" în mare. Atât micile asezări cu strădutele lor pitoresti, cât si natura generoasă în peisaje care "îti taie răsuflarea" sunt incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. Continuăm excursia optională în capitala Liguriei - Genova, unde vizităm Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul său de strădute înguste, Catedrala, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Seara, deplasare pt. cazare în zona Nice - Cannes.
Zilele 4- 5- 6. CANNES- MONACO- NICE- SAN REMO- St. TROPEZ Ne vom bucura de un sejur activ, cu o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp "obligatorie" este vizita faimoaselor statiuni de pe Coasta de Azur: Saint Tropez, cu o istorie deosebit de bogată, întorcându-ne în timp până în perioada romană, Cannes, cu aleea vedetelor lângă Palais des Festival et des Congres si Nice, unde ne va încânta o plimbare pe Promenade des Anglais. Un alt sinonim pentru "lux" este Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port si faimosul Cazino, iar replica statiunilor exclusiviste în "varianta" italiană este San Remo. Cazare în zona Nice- Cannes.
Ziua 7. COASTA de AZUR- MARSILIA- AVIGNON- LYON (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Marsilia, cel mai mare oras al Frantei după Paris, unde vom admira din pitorescul Vieux-Port (Portul Vechi) silueta masivă a Chateau d`If, de pe insula omonimă, faimos datorită romanului Contele de Monte Cristo. Traseul continuă spre Avignon pentru a admira grandiosul Palat Papal si podul St. Benezet. Seara cazare în zona Lyon, apoi optional (8 euro) scurtă vizită în Lyon by night.
Ziua 8. ANNENCY- Chamonix-Mont Blanc -Vf. Aiguille du Midi- BELLEGARDE (355 km)
Mic dejun. .Plecare spre pitorescul orăsel Annency, superb amplasat pe malul lacului omonim. Ne vor încânta Castelul, Palatul d`Isle si Catedrala Saint Pierre. Traseul continuă spre micuta statiune pt. sporturi de iarna St. Gervais les Bains de la poalele Mont Blanc-ului. Timp liber sau excursie optională (15 euro) spre tărâmul stâncilor vesnic înzăpezite. Dacă vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă statie de telecabină din lume Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Deplasare pt. cazare în zona Bellegarde-sur-Valserine.
Ziua 9. GENEVA- BERNA- ZURICH- LIECHTENSTEIN (480 km)
Mic dejun. Străbatem întreaga Elvetie începând cu Geneva pe care o vizităm printr-un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primăria, Maison Tavel, sediul ONU. Continuăm cu Berna, capitala Elvetiei, unde vom admira: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. În Zurich începem turul pietonal cu: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si Bahnhofstrasse, principala arteră comercială a orasului. Se tranzitează apoi Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn- Austria.
Ziua 10. MUNCHEN (205 km)
Mic dejun. Tranzităm Germania spre Munchen. Transfer la ora 12.00 la aeroportul din Munchen pentru zbor la Bucuresti.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA