Destinatii Europene

CIRCUIT VIENA BUDAPESTA 6 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
20/05/2012 - 25/05/2012
Pret Total:
240 € (40€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 20.May.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 6 zile
» Pret: de la 240 EURO de persoana
» Categorie cazare 4*
» Traseu: ABATIA MELK - DEFILEUL DUNARII WACHAU – SZENTENDRE – ESZTERGOM - VISEGRAD - DEFILEUL DUNARII DE LA BUDAPESTA

PERIOADA/ loc in camera dubla
27 martie, 20 mai 2012 - 250 euro
21 octombrie 2012 - 240 euro

Ziua 1 BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 in Piata Victoriei din Bucuresti pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Expo Congress 4*** Budapesta.

Ziua 2 BUDAPESTA - VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth „Sisi”, Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Seara, optional va invitam, la o cina traditionala vieneza in celebrul cartier GRINZING. (25 Euro/persoana, transfer inclus hotel-restaurant-hotel). Cazare hotel 3*** Viena.

Ziua 3 VIENA – ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU
Mic dejun. Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau.Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. (Biletul de intrare la Abatia Melk se achita la fata locului, aprox: 10.50 Euro/persoana). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, transfer la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Tarife informative: biletul de ascensor (5,90 Euro/pers). Cazare hotel 3*** Viena.

Ziua 4 VIENA – PALATUL SCHONBRUNN
Mic dejun. Dimineata, Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local de limba romana. (biletul de intrare se achita la fata locului). Plecare spre Budapesta unde ajungem in cursul dupa amiezii. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4*** Budapesta.

Ziua 5 BUDAPESTA
Mic dejun. Excursie cu ghid local de limba romana in Defileul Dunarii (Parc National ocrotit de UNESCO). Se viziteaza orasul medieval Szentendre (Sf.Andrei), oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, Muzeul Satului, orasul medieval Esztergom, pana la 1241 capitala Ungariei, Bazilica Episcopala (Cardinala, a XII-a bazilica din lume ca marime). Cetatea medievala Visegrad, Capitala Ungariei in sec XIV-lea si resedinta de vara al lui Matei Corvin. Intoarcere la Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, Cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la crama BORKATAKOMBA. (Tarif: 30 Euro/persoana, min. 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4*** Budapesta.

Ziua 6 BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

017

Supliment SGL : +95 Euro/pers/perioada
Reduceri copii 2-11,99 ani : - 60 Euro/copil/perioada (in camera cu 2 adulti)
Grup minim : 40 de platitori

DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher.
Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
5 nopti de cazare cu mic dejun hoteluri 3*** si 4****la Budapesta si Viena
Tur de oras Budapesta
Tur de oras Viena
Excursie la Abatia Melk si Defileul Dunarii Wachau
Excursie la Szentendre, Esztergom, Visegrad & Defileul Dunarii de la Budapesta cu ghid local roman
Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita separat)
Transport cu autocar propriu clasificat 4**** pe toata durata programului
Ghid roman insotitor

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Mai-12 - 25-Mai-12240

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR