Destinatii Europene

Circuit Turcia 9 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
24/05/2012 - 18/10/2012
Pret Total:
399 € (44.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari

Descriere Oferta Turistica:

Plecari: 18.Oct.2012, 24.May.2012
» Transport: cu Autocar
» Durata: 9 zile
» Pret: de la 399 EURO de persoana
» Categorie cazare 3*
» Traseu: ISTANBUL – CAPPADOCIA – KONYA - PAMUKKALE - KUSADASI

Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL (650 km)
Plecare din Bucuresti la ora 06:00 spre istanbul pe ruta Ruse – Edirne – Istanbul. In functie de formalitatile vamale si de trafic, sosire in jurul orei 17:00 si cazare la hotel 3*.

Ziua 2: ISTANBUL
Mic dejun in hotel. Astazi ne vom familiariza cu acest oras unic, ce imbina fascinatia Orientului cu tehnologia si civilizatia Occidentului.
Tur panoramic de oras de o jumatate de zi in partea europeana a Istanbulului. Indrumati de un ghid local, vom avea ocazia sa admiram Palatul Topkapi - resedinta sultanilor otomani pana in secolul XIX. Langa intrarea in palat se afla impresionanta Ayia Sofia (ridicata initial ca biserica si apoi transformata in moschee) care, timp de peste 1000 de ani, s-a mandrit cu cea mai mare si mai inalta cupola din lume, mozaicurile sale fiind o sursa pentru iconografia ortodoxa). Admiram in continuare vechiul Hipodrom, Obeliscul Egiptean, Fantana lui Willhelm II si Moscheea Sultanahmet (cunoscuta si ca Moscheea Albastra - a doua moschee din lume cu 6 minarete, dupa cea de la Mecca). In continuare, ne vom incerca talentele de negociatori in Marele Bazar si vom admira, din autocar, Taksim, cartierul nou. Seara, optional, croaziera pe Bosfor.

Ziua 3: ISTANBUL – CAPPADOCIA (700 km)
Dupa micul dejun, plecam spre Cappadocia. Pe drum, scurta oprire in Ankara pentru pranz. Sosire in Cappadocia in cursul serii, cazare si cina la hotel 3*, in regiunea Cappadocia.

Ziua 4: CAPPADOCIA
Dis de dimineata, inainte de rasaritul soarelui, va recomandam, optional, o experienta de neuitat: zbor cu balonul cu aer cald pe deasupra formatiunilor stancoase din Cappadocia.
Mic dejun. Aceasta zi este dedicata Cappadociei, zona unica cunoscuta in toata lumea atat pentru relieful fantastic creat de natura (aici pot fi admirate asa numitele “hornuri ale zanelor”), cat si pentru orasele subterane in rocile de origine vulcanica ce au adapostit oamenii de cateva milenii, si pentru lacasurile de rugaciune ale primilor crestini. Vom admira Valea Devrent, castelul Uchisar (vizita cu ghid local) si ne vom bucura de multe opriri pentru fotografii panoramice. Dupa-amiaza, vom face o vizita la un atelier de ceramica din Avanos. Cazare si cina la hotel 3*. Seara, optional, participare la o seara turceasca, cu spectacol si bauturi specifice.

Ziua 5: CAPPADOCIA – KONYA - PAMUKKALE
Dupa micul dejun parasim Cappadocia si ne indreptam spre Konya, trecand prin Valea Ihlara, ce adaposteste multe
bisericute sapate in stanca si decorate cu fresce in stil bizantin. Scurta oprire in Konya pentru pranz. Dupa- amiaza
ne continuam drumul spre Pamukkale. Cazare si cina la hotel 3*.

Ziua 6: PAMUKKALE - KUSADASI
Mic dejun. Vizitam celebrele piscine cu apa termala ale Castelului de Bumbac, cum este numita in turca aceasta unica opera a naturii in dealul calcaros, precum si orasul antic Hieropolis. Aici se afla si locul unde se spune ca a fost crucificat Sf Apostol Filip, in memoria acestuia ridicandu-se un monument. Cazare si cina la hotel 3* in zona Kusadasi.

Ziua 7: KUSADASI
Mic dejun. In prima parte a zilei, ne bucuram de o excursie la Ephes, oras celebru, una dintre cele mai bogate asezari ale antichitatii. Vom putea admira ruinele vechiului oras si ale Templului Zeitei Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii), prima din cele sapte biserici ale Apocalipsei, celebra Librarie a lui Celsius si Marele Amfiteatru. Dupa-amiaza, timp liber in aceasta frumoasa statiune de pe malul Marii Egee pentru cumparaturi si plimbari individuale. Cazare si cina la hotel 3*.

Ziua 8: KUSADASI - CANAKKALE
Dupa micul dejun plecam spre Canakkale. Inainte de sosirea la Canakkale, scurta oprire pentru vizitarea Cetatii Troia si a calului troian. Cazare in zona Canakkale.

Ziua 9: CANAKKALE - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti unde vom sosi in cursul serii.

008

Supliment camera single: 130 EURO
A treia persoana (adult/copil): 390 EURO
GRUP MINIM: 40 persoane. Supliment grup 35-39 persoane: 35 EUR/persoana, grup 30-34 persoane: 55 EUR/persoana.
Pentru grup mai mic de 30 persoane, excursia se reprogrameaza.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 3 saptamani inainte de plecare.
Preturi informative pentru excursii optionale:
croaziera pe Bosfor: 35 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
zbor cu balonul in Cappadocia: 150 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
seara turceasca cu spectacol: 25 EURO/ persoana (minim 20 persoane)

OBSERVATII: Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare (incepand cu 01.01.2010, Turcia nu mai solicita viza de intrare cetatenilor romani). / Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia conform standardelor proprii / Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei / Locurile in autocar se vor ocupa in ordinea inscrierilor / Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
transport cu autocar modern pe tot parcursul programului
8 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Istanbul la hotel 3*, 2 nopti in regiunea Cappadocia la hotel 3*, 1 noapte in Pamukkale la hotel 3*, 2 nopti in zona Kusadasi la hotel 3*, 1 noapte in zona Canakkale la hotel 3*
5 cine (Cappadocia, Pamukkale, Kusadasi)
tur panoramic de oras cu ghid local in Istanbul (3 ore)
ghid local pentru vizita de o zi in Cappadocia
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
biletele de intrare la obiectivele turistice;
excursiile optionale;
bacsisurile – obligatorii in Turcia (25 USD/ pers; se achita la sosirea in Turcia reprezentantului agentiei)
asigurarea medicala si asigurarea storno – optionale, dar recomandate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
24-Mai-12 - 18-Oct-12399

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR