Destinatii Europene

Circuit Si Sejur Marea Rosie 16 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
20/08/2011 - 04/09/2011
Pret Total:
895 € (55.94€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Marea ROSIE (Iordania: Aqaba, Petra, Amman, Nabada, Jerash, Wadi Rum & Egipt: Sinai,Taba, M-tirea Sf. Ecaterina)-LIBAN(Beirut, Tripoli, Byblos, Jeita, Bsharre, Baalbek)-SIRIA(Damasc, Bosra, Castelul Cruciatilor)-TURCIA(Kaimakli, Mausoleul lui Ataturk)

ITINERARIU
IORDANIA - EGIPT - LIBAN - SIRIA - TURCIA

PLECARI
20.08.2011

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali in Iordania, Siria si Liban;
7 cazari cu demipensiune in Aquaba in hotel 3* si 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (stradale, ferry-boat si pod).

SERVICII NEINCLUSE
taxele de viza si de frontiera pentru Iordania si Liban (aprox. 80 €, se achita in excursie) ;
95 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = viza multipla (inclusiv prelucrare acte) de Siria si bacsis pt. prestatorii de servicii din strainatate;
biletele de intrare (se achita in excursie) pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.).

PROGRAM
ZIUA 1 - sambata, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Giurgiu-Traversarea Bulgariei–Edirne. In Istanbul - traversarea podului Bosfor din Europa in Asia.Cazare in zona Sakarya (Adapazari)-Bolu (Turcia).

ZIUA 2 (mic dejun). Plecare la Ankara, vizita-Mausoleul lui Atatürk. Cazare in Turcia (frontiera cu Siria).

ZIUA 3 (mic dejun). Trecerea frontierei din Turcia in Siria. Vizita castelul Cruciatilor (Crak de Chevaliers).Tur (3 ore) Damasc cu ghid local. Cazare in Damasc(Siria).

ZIUA 4 (mic dejun). In Bosra-vizita marele Amfiteatru antic (15.000 locuri).Trecerea frontierei din Siria in Iordania-vizita Jerash-cel mai mare centru eclesiastic din Decapolis (cele 10 orase crestine unde Iisus a facut minuni). Deplasare la Amman (capitala Iordaniei)-tur (3 ore) cu ghid local. Cazare in Amann (Iordania).

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Madaba si Petra (capitala Nabateenilor)-cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Cina si cazare in Aqaba (Marea Rosie).

ZILELE 6-11 mic dejun, cina si cazare in Aqaba.

ZIUA 7 Optional (45 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 55 €-daca se achita in excursie), excursie de ½ zi cu autocar si jeep-uri la Wadi Rum (Valea Lunii)-un peisaj fascinant alcatuit din vai acoperite de dune de nisip, strajuite de munti de granit sau bazalt, cu inaltimi si arhitecturi dintre cele mai uimitoare (fantana lui Lawrence, templul Nabateenilor, etc.).

ZIUA 9 Optional (85 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100 €-daca se achita in excursie), excursie (bilet Sf. Ecaterina, taxele de viza si de frontiera pentru Egipt + Iordania, in total aprox. 50 €, se platesc in excursie) de o zi cu vaporul la Taba (Egipt) si apoi cu autocarul la Manastirea Sf. Ecaterina de la poalele Muntelui Sinai.

ZIUA 12 (mic dejun). La Mukavir-vizita Palatul lui Irod, apoi vizita la Al Maghtas-locul real (malul stang al Iordanului, in apropiere de varsarea in Marea Moarta-situata la 400 m sub nivelul marii) al botezului lui Iisus. Cazare in Beirut (Liban).

ZIUA 13 (mic dejun). Vizita : Baalbeck-cel mai important sit arheologic din Orientul Mijlociu, Pestera Jeita (cea mai spectaculoasa din lume, iluminata feeric, formata pe 3 nivele, pe primul nivel se fac plimbari cu barca) si Beirut.Cazare in Beirut.

ZIUA 14 (mic dejun). Vizita : Byblos-oras cu vestigii istorice de peste 7000 de ani, rezervaria (mai mult de 300 de arbori de peste 1500 ani) de Cedrii (simbolul Libanului) de la Bsharre si Tripoli. Ora 15-sosire la frontiera cu Siria.Cazare in Turcia (frontiera cu Siria).

ZIUA 15 (mic dejun). La Kaymakli (Cappadocia) se viziteaza orasul subteran. Cazare in zona Bolu-Sakarya (Adapazari).

ZIUA 16-duminica (mic dejun). In Istanbul - traversarea podului Bosfor din Asia in Europa. In Edirne-vizita Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei–Ruse-Giurgiu.Sosire (in conditii normale de vreme trafic, formalitatile vamale, etc.),aprox. ora 23,in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Hotel NO NAME 3*** - situat in Aqaba (Iordania) la Marea Rosie.
Supliment single 350 Ñ”.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 Ñ”
Acte necesare – pasaport (fara viza Israel) valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
20.08.2011
895 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Aug-11 - 04-Sep-11895

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR