Destinatii Europene

CIRCUIT Septembrie SPANIA SI PORTUGALIA

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
11 zile
Valabilitate Oferta:
24/08/2014 - 29/09/2014
Pret Total:
840 € (76.36€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

29.Sep.2014 840 EUR

Include:
- transport cu avionul Bucuresti - Lisabona si Faro-Lisabona-Bucuresti cu compania TAP PORTUGAL
- 10 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4 standard: 2 nopti Lisabona, 1 noapte Merida, 1 noapte Sevilla, 1 noapte Cordoba, 1 noapte Granada, 1 noapte Costa del Sol, 1 noapte Jerez, 2 nopti Faro
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- transport pe teritoriul Portugaliei si Spaniei cu autocar dotat cu aer conditionat
- tururi de oras cu ghizi locali in Lisabona, Evora, Sevilla, Cordoba, Granada, Jerez de la Frontera
- vizitarea oraselor Merida, Malaga, Marbella, Gibraltar, Huelva, Faro cu insotitorul de grup
- intrari la urmatoarele obiective turistice: Palatul Alhambra si Gradinile Generalife in Granada, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla
- insotitor roman de grup

Nu include:
- taxele de aeroport 195 EURO/ persoana (pot suferi modificari daca sunt impuse de compania aeriana)
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice
- asigurarea medicala/ storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate)

Ziua 1: Bucuresti - Lisabona
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:45 la aeroportul OTOPENI pentru imbarcare cursa TAP PORTUGAL spre Lisabona (zbor direct). Sosire in Lisabona la ora locala 08:00 si transfer in centrul orasului unde avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Transfer si cazare la hotel 4 in Lisabona. Timp liber pentru odihna.
Ziua 2: Lisabona (optional Sintra)
Mic dejun. Va propunem excursie optionala de o zi la Sintra fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV - XVI. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: "in acest loc se termina pamantul si incepe marea". Se continua drumul cu Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa. (pret informativ valabil pentru minim 26 persoane participante: 60 EURO/ persoana). Seara o putem petrece, optional, intr-un restaurant cu specific portughez unde vom asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc înradacinata in constiinta oamenilor, constituindu-se metaforic in insusi destinul (fado) lor. Cazare in Lisabona.
Ziua 3: Lisabona - Evora - Merida (270 km)
Mic dejun. Plecam catre Evora oras cunoscut si sub numele de Orasul Roman si fiind declarat de UNESCO patrimoniul universal. In turul pe care il efectuam in centrul istoric cu ghid local vizitam: Templul Roman, Catedrala si Biserica Franciscana. Vom avea apoi putin timp liber pentru a ne plimba pe strazile mestesugaresti, unde putem admira obiecte din pluta, pictate, din lut, obiecte din cupru si mobila plina de culoare. Plecam mai departe catre Merida. Cazare hotel 4. Timp liber pentru a vizita capitala zonei Extrenadura, dovada unui trecut roman fabulos. Teatrul, amfiteatrul si templul consacrate zeitei Diana, care se pastreaza inca, fac din fosta capitala a Lusitaniei romane unul dintre siturile arheologice cel mai bine conservate din Spania. Merida a fost in antichitate cel mai mare oras roman din Peninsula Iberica.
Ziua 4: Merida - Sevilla (200 km)
Mic dejun. Plecam spre capitala andaluza Sevilla. Vom face un tur de oras de jumatate de zi cu ghid local, incluzand vizita in Catedrala (construita intre 1402 - 1584, cea mai mare catedrala romano catolica din lume si cea mai mare cladire religioasa gotica din lume atat ca volum cat si ca suprafata ocupata), Turnul Giralda, Piata Spaniei. Plimbare in zona vechilor pavilioane expozitionale. Dupa-amiaza timp liber pentru cumparaturi sau, optional, croaziera pe Raul Guadalquivir. Cazare in Sevilla.
Ziua 5: Sevilla - Cordoba (150 km)
Mic dejun. Vom pleca din Sevilla indreptandu-ne spre Cordoba unde vom vizita orasul vechi impreuna cu un ghid local. Principalul obiectiv turistic este Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Centrul istoric al orasului este o aglomerare de stradute, alei, piete si cladiri varuite dispuse in jurul Catedralei. Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc. Dupa amiaza timp liber in Cordoba. Cazare hotel 4 in Cordoba.
Ziua 6: Cordoba - Granada (200 km)
Mic dejun. Plecam din Cordoba spre Granada unde vom incepe vizitarea cu ghid local a Complexului Alhambra - ultimul bastion al maurilor si unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura islamica, fosta resedinta a regilor mauri. Vizita include si Gradinile Generalife (gradinile palatului). Cazare hotel 4 in Granada. Timp liber.
Ziua 7: Granada - Malaga (130 km)
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Costa del Sol cu oprire in orasul Malaga unde vom petrece cateva ore. In afara de a fi un oras comercial, Malaga are de asemenea un patrimoniu foarte bogat în monumente istorice, unele din cele mai vechi si importante fiind amfiteatrul roman, muzeul Picasso si Catedrala. Cazare hotel 4 in faimoasa statiune Torremolinos.
Ziua 8: Torremolinos - Marbella - Gibraltar - Jerez de la Frontera (250 km)
Mic dejun. Ne indreptam spre Marbella, cea mai eleganta statiune de pe Costa del Sol si un oras minunat care ofera vizitatorilor sai farmecul tipic andaluzian, cu strazi inguste si case de un alb orbitor. Urmatoarea destinatie va fi Gibraltar - teritoriu de peste mari al Marii Britanii, ne vom putea bucura admirand legendarele maimute de pe Upper Rock, vizitand Pestera St. Michael sau facand cumparaturi la preturi tax-free. Vom pleca apoi spre Jerez de la Frontera. Cazare hotel 4.
Ziua 9: Jerez de la Frontera - Huelva - Faro (300 km)
Mic dejun. Vizitam impreuna cu ghidul local orasul ce dateaza din timpul maurilor si detine un centru medieval cu case vechi ridicate in stil local si numeroase aliniamente de palmieri. Este un orasel plin de viata cu iz de Sevilla. Nu mai putin de noua bodegas de sherry sunt deschise vizitelor, Scoala Regala Andaluza de Arta Ecvestra este renumita in toata lumea pentru spectacolele sale cu cai, iar doua cartiere de tigani (San Miguel si Bulerfa) perpetueaza traditiile legendarei dansatoare de flamenco Lola Flores, nascuta la Jerez. Plecam catre Huelva unde vom opri pentru o scurta vizita In provincia Huelva veti regasi una dintre cele mai mari concentratii de plaje din Spania. Tot aici se afla Palos de la Frontera, locul din care Cristofor Columb a plecat in primul sau voiaj din anul 1942. Continuam calatoria spre Faro, orasul cu situarea cea mai sudica a Portugaliei continentale si centrul provinciei Algarve. Cazare hotel 4 in Faro.
Ziua 10: Faro (excursie optionala zona Albufeira-Lagos-Portimao)
Mic dejun. Va propunem un tur al provinciei Algarve. Zona litorala sudica se intinde pe aproximativ 155 km si este renumita in intreaga lume pentru plajele sale curate (cca. 200 km), nisipul fin, apa nepoluata a oceanului si clima placuta in orice anotimp. Multe dintre plaje sunt clasificate BLUE FLAG, pentru calitatile ecologice de exceptie. Bucataria traditionala locala trebuie incercata indiferent de circumstante. Fructele de mare si pestele sunt doua alimente populare si avand in vedere ca de-a lungul timpului cei care locuiesc in zona au dezvoltat adevarate retete bazate pe ceea ce culeg din mare, va fi o desfatare sa gustati cateva specialitati. Cazare hotel 4 in Faro.
Ziua 11: Faro - Bucuresti
Mic dejun. Dupa check-out vom avea transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Faro-Bucuresti (escala la Lisabona). Vom ajunge in Bucuresti a doua zi in jurul orei 04:45.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA