Destinatii Europene

Circuit Praga 6 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
23/05/2011 - 28/05/2011
Pret Total:
195 € (32.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Cotul Dunarii (Esztergom, Visegrad, Szentendre)

ITINERARIU
CASTELUL KONOPISTE - VIENA - BRATISLAVA - BRNO - BUDAPESTA

PLECARI
23.05, 27.06, 25.07, 8.08, 22.08, 5.09, 19.09.2011

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***(Praga-hotel Golf, http://hotel-golf.cz);
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.

SERVICII NEINCLUSE
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea ;
60 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru excursiile (fara biletele de intrare) la Cotul Dunarii si Castelul Konopiste + croazierele pe Viltava (Praga) si Dunare (Budapesta).

PROGRAM
ZIUA 1 – Luni,ora 06.15, prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad.Cazare in zona Budapesta-Szentendre.

ZIUA 2 (mic dejun). Excursie la Cotul Dunarii: Szentendre (orasel turistic), Visegrad (Castelul in exterior–fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama–Cotul Dunarii), Esztergom (Catedrala Catolica–locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo). Deplasare la Bratislava-se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Popas (30 min.) in Brno. Cazare in Praga.

ZIUA 3 (mic dejun).Tur Praga cu autocarul: Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae. Tur pietonal: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti, Cartierul evreiesc din Praga,Vaclavske Namestie (zona pietonala cu magazine de lux). Croaziera pe Vltava. Timp liber. Optional (35 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in excursie), seara pragheza cu cina si program artistic. Cazare in Praga.

ZIUA 4 (mic dejun). Excursie (40 Km de Praga) pentru vizitare Castelul Konopiste (tur de castel 45 min.). Deplasare la Viena - tur cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater (oprire), Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Plimbare pietonala in ringul vienez: Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Graben, Coloana Ciumei. Ora 21.30-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in Viena.

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Timp liber in Viena. Sugestii: muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Cripta Capucinilor. Ora 14, deplasare la Budapesta–se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera pe Dunare by night. Cazare in Budapesta.

ZIUA 6 - Sambata(mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria-Arad-Deva-Sibiu-V. Oltului-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 25 €.
Supliment single 100 €.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
23.05, 27.06, 25.07, 8.08, 22.08, 5.09, 19.09.2011
195 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
23-Mai-11 - 28-Mai-11195

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR