Destinatii Europene

Circuit Paste Israel Iordania Egipt 8 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
11/01/2011 - 14/11/2011
Pret Total:
639 € (79.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!

ITINERARIU
Pelerinaj in Tara Sfanta

PLECARI
22 apr 2011

Ziua 1. BUN VENIT IN TARA FAGADUINTEI !
Intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Eilat. Sosire la Aeroport Ovda. Plecare spre Ierusalim, trecand pe langa Cetatea Massada, unde s-au luptat evreii cu romanii. Popas la Marea Moarta, lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii, 400 m sub oceanul planeta. Timp liber pentru plaja si baie. Continuam spre Ierihon, cel mai vechi oras din lume, fondat in urma cu 8000 ani, pentru a vizita Asezamantul Romanesc. Deplasare la Ierusalim. Cina si cazare in Ierusalim.

Ziua 2. BETHLEEM & CETATEA SFANTA
Mic dejun. Deplasare spre Cetatea Sfanta, intrare prin Poarta Jaffa, vizitam Biserica Adormirii Maicii Domnului de pe Mt. Sionului si Foisorul ”Cina cea de Taina”, Mormantul Marelui Rege David. Continuam cu Zidul Plangerii. Plecare spre Bethleem, unde se viziteaza Biserica Nasterii ( Nativitatii ), considerata cea mai veche din lume ( aici s-a nascut Iisus ). Intre Bethleem si Ierusalim se trece pe langa cimitirul unde se afla Mormantul Rachelei. Cina si cazare in Ierusalim.

Ziua 3. IERUSALIM – DRUMUL CRUCII !
Mic dejun. Se continua pelerinajul pe Muntele Maslinilor, unde se viziteaza Biserica Tatal Nostru, Biserica Dominus Plevit – unde IISUS a plans, rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghetzimani, unde se afla Biserica Natiunilor Unite si maslini de pe timpul lui Iisus, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata si Mormantul Maicii Domnului. Continuam vizitarea Cetatii Ierusalim. Se parcurge Via Doldorosa – Drumul Crucii cu cele 14 popasuri si se pleaca spre Nazareth / Tiberias. Cina si cazare in Nazaret / Tiberias.

Ziua 4. IN TINUTUL GALILEEI
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Muntele Fericirii, unde se viziteaza Biserica Fericirilor. Sosim la Marea Galileei (singura sursa de apa dulce a Israelului ) si vizitam Capernaum, Tabgha– Biserica Painilor si Pestilor, unde Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Optional, croaziera si pranz inclus pe Marea Galilei. Botezul Crestinesc - la Yardenit ( locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta ). Cina si cazare in Nazaret/ Tiberias.

Ziua 5. NAZARETH & VALEA IORDANULUI
Mic dejun. Vizitam Nazareth: Biserica Ortodoxa Buna Vestire ( ridicata pe locul izvorului Fecioarei Maria ), Cana Galileei, cu Biserica Minunii si Casa Nuntii, unde Iisus a savarsit prima minune, transformand apa in vin. Deplasare, prin Valea Iordanului spre Eilat. Timp liber la Marea Rosie. Astazi va propunem o excursie optionala la Sfanta Ecaterina si la Muntele Sinai ( cu innoptare la Sf. Ecaterina ). Cina si cazare in Eilat ( pentru turistii care au optat pentru excursia optionala, cazarea si cina se face la destinatie ).

Ziua 6. SF. ECATERINA & MUNTELE SINAI
Trezirea se face dimineata devreme, ora 01.00 iar la 01.30 se pleaca catre muntele Sinai si se urca la locul in care Moise a primit Tablele legii. Dupa rasaritul soarelui, aproximativ ora 06.20, se incepe coborarea muntelui. Mic dejun si eliberarea camerelor. Viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina. Turistii din Eilat au timp liber. Optional se poate vizita Observatorul Subacvatic. Toti turistii se intorc in Israel la Eilat. Cina si cazare in Eilat.

Ziua 7. IORDANIA
Mic dejun. Timp liber in Statiunea Eilat la Marea Rosie sau optional excursie ( cu pranzul inclus ) in Iordania, tranzitand cu autocarul statiunea Aqaba de la Marea Rosie). Sosim la Petra, denumita si 'Orasul Roz', unde intalnim un spectaculos peisaj arhitectonic, faimosul 'Siq' ( culoar de cca. un km sapat in stancile abrupte chiar la intrarea in oras), drumul spre 'Comoara' ce serpuieste pe marginea canionului si zeci de monumente interesante: temple, bai, Teatrul Roman, piete etc. Intoarcere in Israel. Cina si cazare in Eilat.

Ziua 8. EILAT - BUCURESTI
Mic Dejun. Timp liber in Eilat pentru plaja etc. Transfer la aeroportul Ovda din Eilat, imbarcare si zbor spre tara. Imbarcarea si efectuare zbor catre Bucuresti.

005

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):

■ Croaziera pe Marea Galileei 35 €
■ Sf. Ecaterina si Muntele Sinai 145 €
■ Iordania ( cu pranz inclus ) 145 €
■ Observatorul Subacvatic din Eilat 35 €

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
11-Ian-11 - 14-Nov-11639

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • SERVICII INCLUSE
  • transport avion charter Bucuresti – Eilat – Bucuresti si autocar modern, climatizat pe durata traseului;
  • ● cazare 7 nopti cu demipensiune in hoteluri de 4*: 2 nopti Ierusalim, 2 nopti Nazareth sau Tiberias, 3 nopti Eilat;
  • ● vizitele cuprinse in program;
  • ● ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local insotitor, vorbitor de limba romana, specializat in pelerinaje religioase.
  • SERVICII NEINCLUSE
  • asigurarea medicala;
  • ● taxe de aeroport si securitate si taxele locale de transport 175 € ;
  • ● intrarile la obiectivele turistice 45 € ;
  • ● bacsisuri obligatorii 25 € ;
  • ● alte servicii decat cele mentionate

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR