Destinatii Europene

Circuit Paste Atena 7 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
20/04/2011 - 26/04/2011
Pret Total:
205 € (29.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Hotel EVA 3***-situat central in Statiunii Paralia Katerini. Camere cu 2 paturi cu grup sanitar propriu si dus, balcon, minifrigider, aer conditionat – split cu telecomnada si TV.

ITINERARIU
SALONIC - METEORA - CAP SUNION - PARALIA KATERIN I– PERLA MARII EGEE - STATIUNEA MAGAZINELOR CU BLANURI SI BIJUTERII DIN AUR - BULGARIA (SOFIA, MANASTIREA RILA, VELIKO TRNOVO)

PLECARI
20 – 26.04.2011

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, parcari ;
6 cazari cu mic dejun hotel 3*.

SERVICII NEINCLUSE
biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
70 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru excursiile(fara biletele de intrare): Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos), tur oras Salonic,Cap Sunion, Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.

PROGRAM
ZIUA 1 Vineri (ora 06.15)–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe ruta Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)-Kulata (Grecia). Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor si popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena,Cazare in Atena.

ZIUA 3 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Excursie la Cap Sunion, unde se viziteaza Templul lui Poseidon. timp liber in Atena. Seara, vizita in cartierul PLAKA unde se poate lua cina (30 € - se achita in Grecia) la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala si program folcloric grecesc. Cazare in Atena.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Ora 12 plecare din Atena. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile-“Lupta dintre greci si persi”. Popas la Sf. Paraschiva–loc sfant pentru alinarea durerilor. Seara participare la slujba de Inviere la biserica din statiune.Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 5 - (mic dejun). Excursie de ½ zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionisos). Timp liber in Paralia Katerini. Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 6 (mic dejun). Plecare la Salonic. Vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 15 plecare din Salonic.Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 7 Marti (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini. In Sofia–vizita Catedrala Alexander Nevsky si centrul. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 €.Supliment single 130 €.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
20 – 26.04.2011
205 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Apr-11 - 26-Apr-11205

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR