Destinatii Europene

Circuit Paris 7 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 28/04/2011
Pret Total:
295 € (42.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
PARIS-VALEA-LOIREI-MUNCHEN-SALZBURG-VIENA-BUDAPESTA

PLECARI
22.04-Paste, 5.06, 3.07, 24.07, 7.08, 21.08, 4.09.2011

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman ;
transport (fara ziua 5 pana la ora 23) cu autocar 3* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .

SERVICII NEINCLUSE
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
ZIUA 1–Duminica (de Paste-Vineri), ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu-Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada pe ruta Viena-Munchen. In München se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Deplasare pe autostrada pe ruta Munchen-Paris. Se circula cu autocarul in timpul noptii.

ZIUA 3 (mic dejun). Vizita Versailles. Tur Paris cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde cu opriri la Catedrala Notre Damme, Domul Invalizilor si Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Cazare in Paris.

ZIUA 4 (mic dejun). Optional (50€ - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60€- daca se achita in Franta) cu autocarul(grup minim 25 turisti) pe VALEA LOAREI (se viziteaza 3 castele-plata la intrare: Blois–7 € , Amboise–8 € si Chenanceaux–8 € ).Cazare in Paris.

ZIUA 5 (mic dejun). O zi pentru : Muzeul Louvre, Turnul Eiffel,croaziera cu vaporasul pe Sena (aprox. 12 €, durata 1 ora) si shopping. Ora 23-deplasare pe ruta Paris-Munchen-Salzburg.Se circula cu autocarul in timpul noptii.

ZIUA 6 Popas (2 ore) in Salzburg unde se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa natala MOZART. Tur Viena cu autocarul pe traseul: Sediul ONU, Turnul Dunarii, Traversarea Dunarii, Roata mare din Prater si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea), apoi popas 1 ora. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.

ZIUA 7 - Sambata (de Paste-Joi), mic dejun. Deplasare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).


007

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Supliment single 90 €.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 €.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
22.04-Paste, 5.06, 3.07, 24.07, 7.08, 21.08, 4.09.2011
295 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Apr-11 - 28-Apr-11295

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR