Destinatii Europene

Circuit Maroc cu Sejur La Atlantic 12 zile

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
26/03/2010 - 07/04/2010
Pret Total:
955 € (79.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Itinerariu: Circuitul Oraselor Imperiale - OUARZAZATE - sejur la Oceanul Atlantic

Plecari: 26 martie 2010

Servicii incluse:
- avion Bucuresti – Casablanca – Bucuresti (cu escala )
- 10 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 4* , conform program
- transport local cu autocar/minibus dotat cu aer condiþionat
- vizitele ºi intrãrile la obiectivele turistice menþionate în program
- asistenþã turisticã în limba românã ºi ghid local


Servicii neincluse:
- taxele de aeroport (160 euro/pers – obligatorii)
- asigurarea storno (1,5% din pretul total – optionalã, dar recomandatã);
- asigurarea medicalã;
- bãuturile alcoolice sau rãcoritoare la mese;
- bacsisuri;
- alte intrãri la obiective turistice decât cele menþionate în program;
- intrare la Moscheea Hassan II: 15 euro/persoanã (opþional – se achitã la faþa locului)
- programele opþionale (cu cinã ºi bãuturi incluse): spectacol folcloric (aprox. 35 euro/pers); spectacol Fantazia (40 euro/pers) - excursiile optionale se achitã la faþa locului


Program:
Ziua 1. Intâlnire în aeroportul din Bucureºti. Decolare cu o cursã regulatã. Sosire în CASABLANCA, transfer la hotel ºi cazare. Dupã amiazã vizite: Piaþa Centralã, Medina, selectul Cartier Anfa, Cornisa Ain Diab, Moscheea lui Hassan al II-lea (exterior) construitã parþial deasupra Oceanului. Cinã ºi cazare în Casablanca.

Ziua 2. Mic dejun. Plecare spre RABAT, unde se viziteazã : Oudayas Kasbah, Palatul Regal (Mechouar), Turnul si Moscheea Hassan, Mausoleul Mohamed V. Continuarea cãlãtoriei cu oprire la ruinele romane de la Volubilis ºi la Moulay Idriss. Sosire la MEKNES, supranumit ºi Versaillesul Marocului. Se viziteazã: poarta Bab Monsour, grajdurile regale, Medina. Plecare spre FEZ pentru cinã ºi cazare.

Ziua 3. Dupã micul dejun se viziteazã prestigiosului oraº imperial FEZ, capitalã religioasã ºi spiritualã a Marocului. Se viziteazã Medina Medievala (inclusã in patrimoniul UNESCO), Medersas (Universitatea Religioasã Islamicã), Moscheea Karaouine ºi faimoasa fântanã Nejjarine. Cinã ºi cazare Fez. Opþional: spectacol folcloric cu muzicã andaluzianã.

Ziua 4. Mic dejun. Plecare spre MARRAKECH trecând prin Immouzer du Kandar - un sat berber, Ifrane - incantatoarea staþiune de ski intr-o pãdure de cedru din Atlasii Mijlocii, Azrou - sat berber recunoscut pentru artizanatul sãu in lemn ºi covoare. Sosire în Marrakech , cinã ºi cazare.

Ziua 5. Dupã micul dejun se viziteazã cele mai atractive obiective ale oraºului MARRAKECH denumit si « Perla Sudului » : Moscheea ºi Minaretul Koutuobia, Palatul Bahia, grãdina Menara, Piaþa Djema el Fnaa. Cinã si cazare Marrakech. Opþional: spectacol Fantazia (spectacol folcloric, cavalcadã cu tineri rãzboinici ºi numere de cascadorie).

Ziua 6. Mic dejun. Plecare spre OUARZAZATE via TIZI N’TICHKA. La 30 km de Ouarzazate se viziteaza AIT BENHADDOU KASBAS. Imaginati-va un fabulos castel de nisip transpus ca prin magie in mijlocul unui camp de migdali infloriti – ca un decor de film ! Cina si cazare.

Ziua 7. Dupa micul dejun se continua vizitele in OUARZAZATE, care a fost fondat in anul 1928 si are privelisti foarte atractive si castele in stil pur berber. Orasul e inconjurat de sate care pastreaza stilul folcloric pur marocan. Dupa amiaza vom descoperi Kasbah TAOURIRT, vechea resedinta El Glaoui. Cina si cazare in Ouarzazate.

Ziua 8. Mic dejun. Plecare spre AGADIR trecand prin satul AIT BENHADDOU, prin TAZNAKHT (faimos prin carpetele berbere) si apoi prin TAROUDANT, oras inconjurat de ziduri, gradini, maslini si palmieri – care fost pe vremuri capitala regiunii Souss. Printre atractiile orasului se numara: bijuteriile berbere, armele vechi, stradutele inguste, d’Assarag flancat de piete pitoresti. Continuarea calatoriei si dupa amiaza tarziu sosire in Agadir; cina si cazare.

Ziua 9. Mic dejun. Timp liber pentru baie si plaja in AGADIR, cea mai bine amenajatã staþiune din Maroc, cu o plajã de 10 km de nisip auriu ºi climã plãcutã. Cinã ºi cazare în Agadir.

Ziua 10. Mic dejun. Plecare spre Casablanca via ESSAOURIA. Sosire in CASABLANCA, cina si cazare.

Ziua 11. Mic dejun. La amiaza se elibereaza camerele. Timp liber in CASABLANCA pentru vizite individuale sau cumparaturi. Seara transfer la aeroport.

Ziua 12. Decolare si sosire în Bucuresti.

001
Supliment camerã single: 170 euro.
Copil 2 – 12 ani (în camerã cu 2 adulþi): reducere 100 euro

Grup minim 30 persoane.
Pentru grup 20 - 29 persoane tariful se majoreaza cu 95 euro/pers.
Pentru grup 15 - 19 persoane tariful se majoreaza cu 175 euro/pers.

Cazarea se face la urmãtoarele hoteluri (sau similare):
Casablanca: hotel Oum Palace www.oumpalace.com,
Rivoli www.hotelrivoli.com
Fez: hotel Menzeh Zallagh www.zalagh-palace.com
Marrakech: hotel Diwane www.diwanehotel.com, Mogador Kasbah www.ryadmogador.com
Ouarzazate: hotel Mercure www.mercure.com
Agadir: hotel Argana www.hotelargana.com

Compania aeriana: Alitalia. Orar de zbor informativ (ore locale):
Otopeni 06.25 – 07.45 Roma 09.20 - Casablanca 10.35
Casablanca 01.55 - 07.00 Roma 09.30 - Otopeni 12.45

Compania aerianã poate modifica orarul de zbor. Vã rugãm sã verificaþi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenþia nu este rãspunzãtoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene ºi a autoritãþilor aeroportuare.
Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.

IMPORTANT:
- acte necesare: paºaport valabil minim 6 luni de la data cãlãtoriei, asigurare medicala
- copiii sub 18 ani care cãlãtoresc doar cu unul dintre pãrinþi, vor trebui sã prezinte la vamã acordul parental al pãrintelui care nu însoþeºte minorul, obþinut la notariat. Copiii sub 18 ani care cãlãtoresc neînsoþiþi de nici unul dintre pãrinþi, vor trebui sã prezinte la vamã acordul parental al ambilor pãrinþi, obþinut la notariat, iar adultul însoþitor trebuie sã prezinte cazierul judiciar. Detalii pe www.politiadefrontiera.ro
- agenþia nu rãspunde în cazul refuzului autoritãþilor de la punctele de frontierã de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sã pãrãseascã teritoriul propriu.
- agenþia îºi rezervã dreptul de a opera modificãri în program (inclusiv modificare companie aeriana / orar de zbor) fãrã a afecta structura generalã a acestuia; conducãtorul de grup român îºi rezervã dreptul de a modifica programul în funcþie de anumite situaþii obiective ce pot apare în timpul excursiei
- programul pe zile (ordinea vizitelor sau a cazarilor) poate fi modificata. In functie de anumite situatii speciale, se poate schimba ordinea vizitarii unor obiectove sau inlocui partial unele vizite .
- clasificarea unitaþilor de cazare si de transport este cea atribuitã in mod oficial de autoritatile locale, conform standardelor proprii.
- contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificãri pânã la data plecãrii

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
26-Mar-10 - 07-Apr-10955

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR