Destinatii Europene

Circuit Israel - Iordania 2012

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
22/03/2012 - 29/03/2012
Pret Total:
685 € (85.63€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Transport: avion compania El Al & autocar
Perioada: 22– 29 martie 2012

Ziua 1: BUCURESTI – HAIFA – TIBERIAS
Intalnire la ora 08.30 pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, cu reprezentantul agentiei. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa El Al 574, Bucuresti (11.05) - Tel Aviv (13.40). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris. Vom admira Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Tiberias. Cina si cazare hotel 3*/ 4*, categoria ”turist” in Tiberias.

Ziua 2: MUNTELE TABOR - CANA GALILEII – NAZARET – CAPERNAUM – AMMAN
Mic dejun. Deplasare spre Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata (transfer maxi-taxi, 5 Euro/persoana, se achita la urcare). Cana Galileii - vizitarea Bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului - transformarea apei in vin. Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sfiintilor Ioachim si Ana si a Bisericii Ortodoxe Sf. Arhanghel Gavril, cu izvorul unde acesta i-a vestit Fecioarei Maria ca va naste pe Iisus Hristos - Fiul lui Dumnezeu, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Capernaum – supranumit „Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. Raul Iordan - Chibut Yardenit, ”locul amenajat al Botezului”. Deplasare la Ben She"an (Decapolis), vom trece peste podul Seik Husein, apa Iordanului, trecand din Israel in Iordania. Continuand printre munti si vai adanci, ne indreptam spre Amman, capitala Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Cina si cazare in Amman, la Hotel Region 3*sup./similar.

Ziua 3:AMMAN – PETRA– AMMAN
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Petra. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei. Parasim Petra si trecand peste Valea lui Moise, revenim la Amman. Cina si cazare la Hotel Region.

Ziua 4:JERASH – MUNTELE NEBO - AMMAN
Mic dejun. Deplasare la Jerash (anticul Gerasa), important oras din perioada romana. Vizitarea vechiului oras cu impunatoarea poarta de intrare (Hadrian), strazi, arce si coloane deosebit de bine pastrate. Vom vizita Forumul Oval, Amfiteatrul, Templul lui Zeus si Artemis, Aleea Cardo, in linie dreapta cu peste 200 de coloane in stil Doric si Ionic. Continuam, indreptandu-ne spre Muntele Nebo (800 metri), de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Tur panoramic al orasului Amman – Citadela, cu perspective spre Amfiteatrul Roman, Templul lui Zeus, Palatul Omayazilor, Muzeul de Arheologie. Cina si cazare la hotel in Amman.

Ziua 5:VALEA IORDANULUI – QUMRAN – JERIHON – BETHLEEM
Mic dejun. Deplasare spre valea Iordanului, vizitarea locului real al Botezului lui Iisus. Continuam spre granita si vom trece din Iordania in Israel in dreptul orasului Ierihon. Prima oprire: Qumran la Marea Moarta (-400m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si restaurant / autoservire. Intram in Cisiordania (viitorul stat Palestinian), pentru vizitarea celui mai vechi oras din lume: Ieriho. Vizita la Biserica Greco-ortodoxa, unde se afla "Dudul lui Zacheu" si la Biserica si Caminul Romanesc. Continuarea drumului pe un traseu spectaculos pana in Valea Hozevei pentru vizitarea Manastirii Sfantului Mare Mucenic Gheorghe(sec.VI). Aici se afla racla cu moastele Sf Cuvios Iacob Hozevitul de la Neamt si a altor sfinti. Cina si cazare la hotel 3* superior / 4* in Bethleem.

Ziua 6:BETHLEEM – IERUSALIM – VIA DOLOROSA
Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o icoana a maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); Biserica romano-catolica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi”. Ierusalim. Vom intra in Cetate prin poarta Sf.Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa, cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Cina si cazare hotel in Bethleem.

Ziua 7:MUNTELE MASLINILOR – MUNTELE SION
Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre Muntele Maslinilor. Continuam pe jos cu vizitareaBisericilor Pater Noster (Tatal Nostru) si Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul Marelui rege David, Zidul Plangerii. Cina si cazare in Ierusalim, hotel 4.

Ziua 8: EIN KAREM –LUD (LIDA) - AEROPORT BEN GURION
Mic dejun. Deplasare la Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Fantana Fecioarei Maria. Continuam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sf. Gheorghe Biruitorul (unde se afla moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat), apoi ne deplasam la Aeroportul Ben Gurion, pentru formalitatile de plecare. Imbarcare pe cursa El Al LY 571 cu decolare la ora 17.15 si sosire la Bucuresti la ora 21.00.

Pret/persoana: 685 EURO(loc in camera dubla / tripla)
Supliment camera single: 200 Euro

Servicii incluse:
-transport avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti cu Compania EL AL
-7 nopti cazare cu demipensiune (bufet suedez), la hoteluri 3* superior/4*: 1 noapte Tiberias, 3 nopti Amman, 2 nopti Bethleem, 1 noapte Ierusalim ütransport autocar modern (a/c), pentru executarea programului in Israel
-intrari la obiectivele turistice din Israel
-asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire si la plecare üghid local vorbitor de limba romana, la principalele obiective in Ierusalim
-autocar (a/c) si ghid iordanian, 4 zile in Iordania
-insotitor roman de grup

Nu sunt incluse in pret:
-taxele de aeroport: 150 EURO/persoana (se achita la agentie), pot suferi modificari
-taxa viza Iordania: 15 EURO/persoana (se achita la agentie),
-taxa intrare/iesire Iordania: 16 EURO/persoana (se achita la agentie).
-biletele de intrare la obiectivele turistice din Iordania: 75 EURO/persoana (din care intrarea la Petra costa 55 euro) - se achita la agentie
-”tips” (bacsisuri), obligatorii in zona: 25 EURO/persoana in Israel si 15 EURO/persoana in Iordania (pentru ghizi locali, soferi, hoteluri si restaurante),care se vor achitadelegatiilor firmelor partenere din Israel si Iordania,
-Bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;
-Transfer micobuz Muntele Tabor: 5 EURO/persoana - se achita la fata locului;
-asigurare medicala si asigurare storno

Grup minim: 35 persoane. Supliment grup 25-34 persoane: 20 euro/persoana.

Termen limita de inscriere: cu 15 zile inainte de data plecarii, cand se depun actele pentru obtinerea vizei de Iordania.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Mar-12 - 29-Mar-12685

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Travel Studio"

Total Oferte de Turism (283)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Travel Studio