Destinatii Europene

Circuit Israel 2014 : Trecut si prezent

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
20/03/2014 - 19/05/2014
Pret Total:
699 € (116.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

19.May.2014 699 EUR

Program:
ZIUA 1: BUCURESTI - TEL AVIV-NETANIA:
Intalnire la Aeroportul International Otopeni „Henri Coanda", ora 08:00, cu reprezentantul agentiei organizatoare. Dupa formalitatiile vamale, imbarcare pe cursa Companiei EL AL (LY 574) cu destinatia Tel Aviv, decolare la ora 10:45. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:20. Tur al orasului Tel Aviv cu oprire in centru si vizitarea Pietei Rabin, locul unde a fost impuscat Prim ministrul israelian, Itzak Rabin. Pranz pe malul Marii Mediterane (optional, BENI HA DAIAG - renumit restaurant cu peste si fructe de mare). Cina si cazare la hotel 4 in Netania.

ZIUA 2: NETANIA - HAIFA:

Mic dejun. Deplasare pe tarmul Marii Mediterane, spre Cesarea. Optional, dejun la Cesarea. Continuam drumul pe coasta Mediteranei spre Haifa, splendid oras-port, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii), cu altarul deasupra grotei Proorocului Ilie Tezviteanul. Vom admira Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate (patrimoniu UNESCO). Cina si cazare la hotel 4 in Haifa.
ZIUA 3: HAIFA - TIBERIAS:

Mic dejun. Plecare spre Caana. Vizitarea Bisericii asezate pe locul casei lui Simion Cananitul, unde a avut loc prima minune din Galilea, transformarea apei in vin. Sosire la Nazaret. Vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat si a Bisericii Ortodoxe a Bunei Vestiri cu Izvorul Mariei. Deplasare spre Inaltimile Golan. Vizita la Kibutz ORTAL, cu explicatii privind infiintarea acestor sisteme socialiste de munca in comun. Pe langa vizitarea chibutzului sunt cuprinse si explicatii privind producerea vinului. Degustare de vinuri si branzeturi specifice. Vizita la Capris - fabrica de aur si diamante. Optional: dejun la un restaurant pe malul Marii Galileei (Piter Fish) si Croaziera cu o copie (marita!) a "barcii lui Isus", pe apele Marii Galileei. Vizita la Yardenit, locul amenajat al botezului lui Isus. Tur al Kibutzului EN GHEV cu trenuletul. Cina si cazare la hotel 4 in Tiberias.
ZIUA 4: MAREA MOARTA :

Mic dejun. Vizita la Capernaum, oras denumit si „Cetatea Domnului" (vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, Casa Sfantului Petru). Continuam cu Tabgha, locul unde Isus a savarsit minunea inmultirii painilor si pestilor. Ne continuam drumul catre Marea Moarta (-400m). Vizita Masada. Dupa incheierea primului razboi dintre romani si evrei, un grup de evrei zeloti (sicari) s-au inchis in fortareata numita "Masada" iar asediul roman asupra fortaretei a fost unul de mare amploare, ducand in cele din urma la sinuciderea in masa a tuturor celor din fortareata. Continuam drumul spre QUMRAN. Dejun (optional) la restaurantul cu autoservire. Scurta oprire la magazinul fabricii de produse cosmetice AHAVA. Continuam drumul pe faleza Marii Moarte, pana la Ein Bokek, frumoasa statiune cu ape tamaduitoare in multe afectiuni, mult cautata de turistii din intreaga lume. Cina si cazare la hotel 4 la Marea Moarta.
ZIUA 5: MAREA MOARTA - BETHLEEM - IERUSALIM :

Mic dejun. Timp liber pentru baie in Marea Moarta. Eliberarea camerelor. Deplasare spre Bethleeem si intrarea in oras, pentru vizitarea Bisericii Ortodoxe si a criptei unde S-a Nascut Domnul Isus, a Bisericii romano-catolice Sfanta Ecaterina (de unde se transmite MESSA in seara noptii de Craciun, in intreaga lume). Deplasare spre IERUSALIM. Vizita la Muzeul „Holocaustului YAD VASHEM. Cina si cazare la hotel 4 in Ierusalim. Optional, seara Spectacol de sunet si lumini in DAVID TOWER (orasul vechi).
ZIUA 6: IERUSALIM - TEL AVIV - BUCURESTI :

Mic dejun. Ierusalim. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii pina la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, inchinare la Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Se continua cu vizita la Zidul Plangerii. Tur orasul nou. Vizita Knesset, (Parlamentul Israelian) & Menora. Transfer la Aeroportul International Ben Gourion pentru formalitatile de plecare spre tara. Zbor cu cursa El Al - LY 571 cu decolare din Tel Aviv la ora 21:30 cu destinatia Bucuresti (aterizare la 00:20).

Include:
-transport avion BucureÅŸti - Tel Aviv - BucureÅŸti cu Compania EL AL
-asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire si la plecare
-5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina - bufet suedez), la hoteluri 4conform program:
-1 noapte Netania,1 noapte Haifa, 1 noapte Tiberias, 1noapte Marea Moarta, 1 noapte Ierusalim
-transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului in Israel
-intrari la obiectivele turistice din Israel
-ghizii locali vorbitori de limba romana, la principalele obiective in Bethleem si Ierusalim
-insotitor roman de grup / Tour Leader

Nu include:
-taxele de aeroport: 165 euro/persoana (se achita la agentie), pot suferi modificari
-tichet trenulet Kibutz: 5 euro/persoana (se achita la agentie)
-bacsisurile)se obisnuiesc in Orientul Apropiat, inclusiv in Israel: 25 euro/persoana (pentru ghizii locali, soferi, hoteluri si restaurante, care se vor achita Tour Leaderului la sosirea in Israel)
-bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program
-asigurare medicala si asigurare storno

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA